«Μπορώ να Βάλω Δύο Ειδών Πλακάκια σε Έναν Χώρο;»

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Μπορώ να Βάλω Δύο Ειδών Πλακάκια σε Έναν Χώρο;»

Ο αναγνώστης μας Χρήστος Χ., από τον Πειραιά, αναρωτιέται αν μπορεί να βάλει δύο ειδών πλακάκια σε έναν χώρο. Συγκεκριμένα μας λέει: «Καλημέρα κε Σούλη. Μπορούμε να έχουμε 2 ειδών πλακάκια σε έναν χώρο; Ο χώρος αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία. Ο λόγος είναι ότι φουσκώσανε τα πλακάκια μπροστά από τους καναπέδες και το έπιπλο της τηλεόρασης και δίπλα στη γωνία είναι το τζάκι».

«Έχω Σκούρο Πάτωμα από Ξύλο. Πώς να Διακοσμήσω τον Χώρο μου;»

Τα ανοιχτά πατώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σήμερα και συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, οι χώροι ενώνονται με έναν ενιαίο τύπο πατώματος. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί μονόδρομο καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά και στυλ για το πάτωμα του κάθε δωματίου: πλακάκια στην κουζίνα, ξύλο στο καθιστικό, τσιμέντο στην είσοδο ή ό,τι άλλο θέλετε και σας αρέσει. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Η Τάση που θα Λατρέψετε: Ασπρόμαυρο Πάτωμα για Υπέροχες Κουζίνες

Κάντε τη μετάβαση ασύμμετρη Προσπαθήστε να βρείτε σημεία στο πάτωμα που υπάρχει μια καμπύλη ή μια διαγώνια γραμμή και προσπαθήστε να αποφύγετε να κάνετε τη μετάβαση σε μια απόλυτα ευθεία γραμμή. Κόψτε τα ξύλα (ή όποιο άλλο υλικό έχετε επιλέξει) έτσι ώστε να ταιριάζουν οι ακμές τους με τα πλακάκια, είτε είναι τετράγωνα, είτε εξάγωνα, είτε έχουν οποιαδήποτε άλλη γεωμετρία.

πλακάκια

Κόψτε τα ξύλα (ή όποιο άλλο υλικό έχετε επιλέξει) έτσι ώστε να ταιριάζουν οι ακμές τους με τα πλακάκια.

πλακάκια

Τα ασύμμετρα όρια έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ.

Δημιουργήστε ένα «ιδιαίτερο» όριο μεταξύ πατωμάτων με διαφορετικό υλικό Ένα λεπτό όριο που θα είναι περίεργο και ιδιαίτερο είναι μια πολύ καλή ιδέα για κάθε χώρο και θα σας βοηθήσει να ενώσετε τα δύο διαφορετικά υλικά δημιουργώντας στιλ. Για το όριο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο υλικά, αλλά συχνότερα δημιουργείται χρησιμοποιώντας ένα εντελώς νέο υλικό, όπως ένα σκούρο πλακάκι ή ένα μωσαικό.

πλακάκια

Ένα λεπτό όριο που θα είναι περίεργο και ιδιαίτερο είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Κάντε το Πάτωμα σας Ξεχωριστό Εύκολα και Οικονομικά

Χωρίστε τη γραμμή με κάποιο έπιπλο Αν αποφασίσετε να ενώσετε τα δύο πατώματα σε ευθεία γραμμή, δοκιμάστε να βάλετε πάνω ένα έπιπλο. Ένας πάγκος κουζίνας, καρέκλες, ένας καναπές ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο θα λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ των δύο πατωμάτων και θα εξυπηρετήσει ώστε να τα ενώσει αρμονικά.

πλακάκια

Το έπιπλο θα λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ των δύο πατωμάτων.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μικρό υπνοδωμάτιο: Τι χρώμα να το βάψω για να δείχνει μεγαλύτερο»;

.

Η Κατερίνα Αθανασίου από την Κύπρο μας ρωτάει: «Πώς μπορώ ένα μικρό δωμάτιο να το κάνω να δείχνει μεγαλύτερο; Τι χρώμα να το βάψω»;

9 Πατώματα Κουζίνας που Τραβάνε τα Βλέμματα Πάνω τους!

.

Αυτές οι κουζίνες θα σας πείσουν πως τα πατώματα είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πλακάκια
3 Τρόποι για να Δείτε τα Πλακάκια του Μπάνιου σας με… Άλλο Μάτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αρωματίστε Ολόκληρο το Σπίτι με Λίγο Βαμβάκι! Δείτε πώς...