5 Tips για να Μεταμορφώσετε το Γραφείο του Σπιτιού σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

5 Tips για να Μεταμορφώσετε το Γραφείο του Σπιτιού σας

O χώρος στον οποίο βρίσκεται το γραφείο σας μέσα στο σπίτι είναι συνήθως ο πιο παραμελημένος και λιγότερο διακοσμημένος. Μιας και στο γραφείο δεν θα υποδεχτείτε και δεν θα περάσετε πολύ χρόνο με τους καλεσμένους σας, προτιμάτε να ρίξετε το βάρος της διακόσμησης σε άλλα δωμάτια, όπως το καθιστικό.

Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει και κάθε απλό και βαρετό γραφείο να ξεχωρίσει και να γίνει μοναδικό.

Ακολουθήστε τις παρακάτω 5 μίνι συμβουλές και κάντε τους όλους να σχολιάζουν και να θαυμάζουν πόσο υπέροχο είναι το γραφείο του σπιτιού σας.

Φωτίστε το με χρώμα Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και βάψτε με αυτό τον τοίχο πίσω από το γραφείο. Το βλέμμα σας θα πηγαίνει κατευθείαν σε αυτό το σημείο, ενώ με αυτό τον τρόπο οριοθετείτε τον χώρο του γραφείου, αν το έχετε τοποθετήσει σε μία γωνία του καθιστικού. Μπορείτε να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου ή μόνο ένα μικρό κομμάτι. Παίξτε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε και ταπετσαρία με σχέδια για μεγαλύτερη αντίθεση.

Βάψτε τον τοίχο πίσω από το γραφείο.

Βάψτε τον τοίχο πίσω από το γραφείο.

Προσθέστε αξεσουάρ γραφείου Σίγουρα, θα χρειάζεστε γραφική ύλη, όταν κάθεστε και δουλεύετε στο γραφείο σας. Μετατρέψτε οτιδήποτε χρειάζεστε σε διακοσμητικό στοιχείο.Το γραφείο, εξάλλου, παραμένει να είναι μέρος της διακόσμησης του σπιτιού. Γι' αυτό προσθέστε ένα στιλάτο φωτιστικό, ιδιαίτερα ντοσιέ, αλλά και πιο προσωπικά αντικείμενα, όπως μια κορνίζα με φωτογραφία.

Διακοσμήστε την επιφάνεια του γραφείου με γραφική ύλη και προσωπικά αντικείμενα.

Διακοσμήστε την επιφάνεια του γραφείου με γραφική ύλη και προσωπικά αντικείμενα.

Παίξτε με κλίμακες Ακόμα και αν το έπιπλο του γραφείου σας είναι πολύ μικρό, απλό ή μονότονο, μπορείτε να προσθέσετε ράφια στον τοίχο ακριβώς από πάνω και να δημιουργήσετε μία αυτόνομη γωνιά γραφείου μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεται ήδη. Μία ιδιαίτερη καρέκλα θα το κάνει επίσης να ξεχωρίζει.

Διαβάστε ακόμα:

Κάντε το γραφείο σας να μοιάζει μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας ράφια.

Κάντε το γραφείο σας να μοιάζει μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας ράφια.

Οργανώστε με στιλ Αν θέλετε να έχετε σημειώσεις και χαρτιά, ένα ημερολόγιο και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε στο γραφείο σας, απλά κάντε το με στιλ. Κρεμάστε πίνακες ανακοινώσεων στον τοίχο με συμμετρικό τρόπο και σε χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση. Μετατρέψτε ο,τιδήποτε θα θέλατε υπό άλλες συνθήκες να κρύψετε, στο πιο ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο του γραφείου.

Αυτό είναι το Γραφείο που έχει Ξετρελάνει όλο το Instagram

Προσθέστε ό,τι χρειάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μέρος της διακόσμησης.

Προσθέστε ό,τι χρειάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μέρος της διακόσμησης.

Δημιουργήστε από το μηδέν έναν χώρο γραφείου Αν δεν έχετε έναν χώρο γραφείου στο σπίτι σας, μπορείτε να τον δημιουργήσετε εσείς. Διαλέξτε μία οποιαδήποτε γωνιά στο καθιστικό, στο χολ, μέχρι και στο υπνοδωμάτιο και κρεμάστε ένα φαρδύ, μεγάλο ξύλινο ράφι στο ύψος που θα σας βολεύει, έτσι ώστε να λειτουργεί ως γραφείο. Προσθέστε ένα σκαμπό και έναν πίνακα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτό είναι το νέο σας γραφείο.

Έτσι θα Φτιάξετε το Τέλειο Γραφείο στο Σπίτι σας!

Φτιάξτε το δικό σας γραφείο βιδώνοντας ένα μεγάλο ξύλινο ράφι.

Φτιάξτε το δικό σας γραφείο βιδώνοντας ένα μεγάλο ξύλινο ράφι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

.

Ενισχύστε την άνεση του γραφείου σας και πάρτε την προαγωγή που αξίζετε ακολουθώντας τις μικρές και πρακτικές συμβουλές μας.

Γραφείο με zen ατμόσφαιρα

.

Σε ορισμένες δουλειές η αίσθηση που αποπνέει το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Ανεξάρτητα αν το απαιτεί η φύση του επαγγέλματός σας, υιοθετήστε το zen ύφος και κάντε φανερή τη δημιουργικότητά σας.

Ένα γραφείο στο χολ

.

Φέρτε στο νου σας μια εικόνα: γυρίζετε στο σπίτι μετά από μία (ακόμη) κουραστική ημέρα και πετάτε με μιας κλειδιά, γυαλιά, χαρτιά, λογαριασμούς κι ό,τι άλλο κρατάτε ή κουβαλάτε.

«Πώς να βάλω ένα γραφείο μέσα στο καθιστικό μου;»

.

Η Σοφία Τριανταφυλλίδου ρωτάει: «Εχω ένα απλό κλασικό σαλόνι και μέσα θέλω να φτιάξω μια γωνιά για γραφείο. Να βάλω τον υπολογιστή μου και να μπορώ να φτιάχνω κατασκευές, καθώς ασχολούμαι με μπομπονιέρες. Δεν θέλω όμως να ξοδέψω χρήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι».

7 βήματα για ένα γραφείο-ξενώνα!

.

Εάν το γραφείο σας πρέπει να συγκατοικεί με ένα άλλο δωμάτιο, ο ξενώνας είναι η τέλεια επιλογή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Απλά Βήματα για να Καθαρίσετε Εύκολα και Γρήγορα τα Παντζούρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο πιο Απλός Τρόπος για να Καθαρίσετε τις Ιnox Επιφάνειες