Τα Σπίτια που Κάνουν Καλή Εντύπωση Από την Πρώτη Στιγμή Έχουν Αυτά τα 5 Κοινά!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα Σπίτια που Κάνουν Καλή Εντύπωση Από την Πρώτη Στιγμή Έχουν Αυτά τα 5 Κοινά!

Χρειάζονται μόλις 26 δευτερόλεπτα για έναν καλεσμένο να σχηματίζει γνώμη και άποψη για ένα σπίτι. Εσάς τι νομίζετε ότι αποκαλύπτει ο χώρος σας στους άλλους;

Όλοι όσοι έχουν ένα όμορφο σπιτικό το οποίο φαίνεται από την πρώτη ματιά ακολουθούν 5 βασικούς κανόνες. Δείτε ποιοι είναι αυτοί.

Μια στιλάτη είσοδος Μια καθαρή και φιλόξενη είσοδος σπιτιού είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να δώσετε μια καλή εικόνα. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάθε καλεσμένος με το που μπαίνει στο σπίτι σας. Μην το παρακάνετε με τη διακόσμηση της εισόδου. Επιλέξτε απλά, στιλάτα πράγματα σε γήινες αποχρώσεις. Πειραματιστείτε σε άλλους χώρους, αλλά όχι στην είσοδο. Εκεί τα πράγματα πρέπει να είναι πιο απλά και οργανωμένα. Αυτό άλλωστε είναι το παν.

διακόσμηση

Η διακόσμηση της εισόδου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Το άρωμα του χώρου Πέρα από τη διακόσμηση ενός χώρου μεγάλο ρόλο παίζει και πώς μυρίζει αυτός. Μια όμορφη μυρωδιά μπορεί να κάνει έναν καλεσμένο να λατρέψει από την αρχή το σπίτι σας. Ανάψτε ένα κερί με άρωμα βανίλιας πριν υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας. Μερικά φρέσκα λουλούδια μπορούν επίσης να κάνουν τη δουλειά.

Φέρτε την Έμπνευση Πίσω στη Ζωή σας Αλλάζοντας Μόνο Διακόσμηση!

Η οργάνωση του χώρου Η ακαταστασία που μπορεί να έχει ένας χώρος σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην πρώτη εντύπωση που αυτός θα δημιουργήσει. Τακτοποιήστε οπωσδήποτε το σπίτι σας πριν υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας. Χρησιμοποιήστε όμορφα καλάθια για να βάζετε σε αυτά ό,τι φέρνει ακαταστασία στον χώρο.

διακόσμηση

Έχετε πάντα οργανωμένο τον χώρο σας.

Λευκό στους τοίχους Το χρώμα που επιλέγετε για τους τοίχους σας είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το γκρι στους τοίχους είναι από τα χρώματα που δεν κάνουν καλή εντύπωση με την πρώτη ματιά σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του λευκού που πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αν το να βάψετε το σπίτι σας δεν αποτελεί επιλογή αυτή τη στιγμή μπορείτε απλά να δώσετε έμφαση στον φωτισμό.

Καθιστικό: Διακόσμηση που Ταιριάζει σε Κάθε Εποχή του Χρόνου

Η προσωπική πινελιά Το να συνεχίσει ο καλεσμένος σας να έχει μια όμορφη εικόνα για το σπίτι σας μετά την πρώτη εντύπωση, είναι μεγάλης σημασίας. Βάλτε στον χώρο σας το προσωπικό σας στοιχείο και δείξτε ότι νοιάζεστε για τους καλεσμένους σας. Βάλτε τους διακοσμητικά μαξιλάρια στους καναπέδες για να κάθονται άνετα, βάλτε καθαρές πετσέτες στο μπάνιο και ανάψτε μερικά κεριά στον χώρο. Όλα αυτά δείχνουν ότι κάνατε μια επιπλέον προσπάθεια για να τους περιποιηθείτε.

διακόσμηση

Βάλτε στον χώρο σας την προσωπική σας πινελιά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπίτι στο Ενοίκιο: Όλα Όσα δεν Πρέπει να Κάνετε

.

Αν νοικιάζετε σπίτι θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα έπιπλα που θα αγοράσετε. Δείτε ποια έπιπλα να αποφύγετε και τι να επιλέξετε στη θέση τους.

Τα 46 τμ Αυτού του Σπιτιού Αρκούν για μια Πολύ Ιδιαίτερη Διακόσμηση!

.

Κάθε διακοσμητικό έχει επιλεγεί μετά από πολύ σκέψη έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια στα γούστα της ιδιοκτήτριας.

10 Ξεχωριστές Πολυθρόνες που θα Κάνουν το Σαλόνι σας να Λάμψει

.

Αυτές οι πολυθρόνες είναι ξεχωριστές και θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι σας.

10 Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουν Αυτόματα το Σπίτι σας να Δείχνει Φτηνό

.

Αυτά είναι τα διακοσμητικά λάθη που πρέπει να διορθώσετε αν θέλετε να μην φαίνεται φθηνό το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κρεβάτι
Να Γιατί δεν Πρέπει να Στρώνετε το Κρεβάτι σας Κάθε Μέρα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι Πρέπει να Κάνετε αν Πέσει Καφές στο Laptop σας;
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ
κρεβάτι
Να Γιατί δεν Πρέπει να Στρώνετε το Κρεβάτι σας Κάθε Μέρα!

Μάθετε τι λέει μια νέα έρευνα που μόλις κυκλοφόρησε.

Close