Συνταγή Διακόσμησης: Πώς να Διακοσμήσετε μια Κονσόλα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Συνταγή Διακόσμησης: Πώς να Διακοσμήσετε μια Κονσόλα

Η κονσόλα είναι ένα πολύ κομψό έπιπλο, ιδανικό για πολλά σημεία του σπιτιού. Συνήθως το τοποθετούμε στην είσοδο, όμως μπορεί να σταθεί άψογα σε μια άδεια γωνιά στο σπίτι, σ' έναν άδειο τοίχο στο καθιστικό αλλά και στην τραπεζαρία

Το λάθος όμως που κάνουν οι περισσότεροι είναι στη διακόσμησή της. Πολλές φορές είναι υπερβολικά φορτωμένη με αντικείμενα ή δεν έχει σχεδόν τίποτα με αποτέλεσμα να δείχνει ένα άχαρο και "βαρύ" έπιπλο παρατημένο μέσα στον χώρο.

Αν ισχύει κάτι παρόμοιο στη δική σας περίπτωση ή αν δεν ξέρετε πώς να τη διακοσμήσετε, ακολουθήστε την αλάνθαστη συνταγή διακόσμησης που ακολουθεί! 

Θα χρειαστείτε:

1 Μοντέρνο καθρέφτη

1 Κεραμικό βάζο με φρέσκα λουλούδια

1 Αρωματικό κερί

1 Επιτραπέζιο φωτιστικό

2-3 Βιβλία

Εκτέλεση:

-Ξεκινήστε τοποθετώντας τον καθρέφτη. Το σωστό σημείο για να τον κρεμάσετε στον τοίχο είναι να τον κεντράρετε στο έπιπλο. Το κατάλληλο ύψος είναι πάντα ανάλογο με τον καθρέφτη και το έπιπλο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον κρεμάσετε σε σημείο που να μπορείτε να κοιτιέστε σε αυτόν. Συνήθως αφήνουμε 20-30 εκατοστά "αέρα" πάνω από την κονσόλα.

-Συνεχίστε με το επιτραπέζιο φωτιστικό για να χαρίσετε λάμψη και χαλαρή ατμόσφαιρα το βράδυ. Μια τέλεια επιλογή είναι να επιλέξετε ένα μοντέρνο μεταλλικό φωτιστικό για να δώσετε extra στιλ στο έπιπλό σας και κατά προέκταση και στο σπίτι σας.

-Αμέσως μετά τοποθετήστε στην άλλη μεριά ένα κομψό κεραμικό βάζο με φρέσκα λουλούδια. Με τον τρόπο αυτό θα κάνετε πιο ανάλαφρη τη σύνθεση και θα προσθέσετε ένα απόλυτα φυσικό στοιχείο στο σπίτι, κάτι που θα κάνει καλό και στην αισθητική του χώρου αλλά και στη διάθεσή σας.

-Δίπλα από το βάζο τοποθετήστε ένα αρωματικό κερί ή ένα diffuser με άρωμα της επιλογής σας. Στη διακόσμηση είναι πολύ σημαντικό να μην εστιάζουμε μόνο στο τι βλέπουμε αλλά και στο τι αισθανόμαστε μέσα σε έναν χώρο. Τα αρωματικά έχουν αυτή την ιδιότητα, να μας προκαλούν συναισθήματα, να ξυπνούν αναμνήσεις και να μας συνδέουν με το σπίτι. Γι' αυτό καλό είναι να επιλέγετε πάντα καλής ποιότητας προϊόντα.

-Επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε δύο τρία βιβλία από τη βιβλιοθήκη σας και να τα τοποθετήσετε δίπλα από το φωτιστικό. Η διακόσμηση θα γίνει πιο σοφιστικέ και κυρίως θα θυμηθείτε να τα διαβάσετε.

Extra Tip: Πρέπει πάντα να αφήνετε λίγο ελεύθερο χώρο πάνω στο έπιπλο ειδικά σε περίπτωση που το έχετε τοποθετήσει στην είσοδο. Με τον τρόπο αυτό η σύνθεση θα "αναπνέει'' αλλά και θα έχετε ένα διακριτικό σημείο να ακουμπάτε προσωρινά τα προσωπικά σας αντικείμενα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Τρόποι που θα Βάλουν σε Τάξη την Είσοδο του Σπιτιού σας!

.

Έτσι θα κάνετε σούπερ χρηστική την είσοδο του σπιτιού σας.

Θαυμάστε Πανέμορφα Μικροέπιπλα με Αποθηκευτικούς Χώρους που δεν Φαντάζεστε!

.

Η τάση για όλο και πιο αποτελεσματική χρήση των χώρων έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία συλλογών από μικροέπιπλα με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Σφουγγαρίστρα που Μυρίζει Άσχημα; Όχι Πια!

.

Διώξτε τις άσχημες οσμές από τη σφουγγαρίστρα σας εύκολα, φυσικά και αποτελεσματικά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι Δουλειές στο Σπίτι που Πρέπει να Κάνετε Όποτε Έχετε Νεύρα! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανεύκολο Tip για να Μένει Σταθερό το Ξύλο Κοπής