Οι Βασικοί Κανόνες Διακόσμησης που Ακολουθούν οι Διακοσμητές σε Όλο τον Κόσμο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οι Βασικοί Κανόνες Διακόσμησης που Ακολουθούν οι Διακοσμητές σε Όλο τον Κόσμο!

Όλοι, ανεξαιρέτως, έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες. Για τις δεύτερες, συνήθως βρίσκουμε καταφύγιο και ηρεμία στο σπίτι μας και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σπίτια που είναι χαρούμενα, αλλά και το αντίθετο.

Αν θέλετε, πάντως, να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χαρούμενο χώρο, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο τι κάνουν οι ίδιοι οι διακοσμητές στα σπίτια τους. Θα σας βοηθήσει τις μέρες που νιώθετε «πεσμένοι» και θα κάνει την καθημερινότητά σας μια χαρούμενη εμπειρία.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα πράγματα που κάνουν όλοι οι διακοσμητές και μπορείτε να κάνετε και εσείς για να γίνει στο σπίτι σας ένα χαρούμενο μέρος!

Επιδιώξτε το σπίτι σας να είναι φωτεινό Αν πραγματικά θέλετε ένα χαρούμενο περιβάλλον, το φως είναι το κλειδί. Βρείτε τρόπους να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως και προσθέστε επαρκές τεχνητό. Αν δεν έχετε πολύ φυσικό φως, επιλέξτε θερμά λευκά χρώματα για τους τοίχους σας και καθρέπτες.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας  Τα οφέλη της φύσης για την υγεία είναι γνωστά, αλλά δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση όταν κατοικείτε στην πόλη. Για να το αντισταθμίσετε, βάλτε μερικά όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σας. Καθαρίζουν τον αέρα και ανεβάζουν την διάθεση!

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της συμμετρίας Όταν τα πράγματα φαίνονται εκτός ελέγχου, οι συμμετρική δομή του σπιτιού σας μπορεί να γίνει η σταθερά της καθημερινότητάς σας. Τοποθετήστε τα έπιπλά σας συμμετρικά στον χώρο και επιδιώξτε να είναι σε ομάδες. Θα σας προσφέρουν ένα συναίσθημα τάξης και άνεσης.

Απομακρύνετε την ακαταστασία Αν θέλετε να έχετε ένα χαρούμενο σπίτι, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι να βρίσκεται μόνιμα σε τάξη. Αυτό θα το καταφέρετε, αν πραγματικά περιορίσετε τα υπάρχοντά σας σε αυτά που είναι απαραίτητα και σε αυτά που σας προσφέρουν χαρά. Επενδύστε αποκλειστικά σε όμορφα πράγματα!

Προσθέστε πινελιές χρώματος Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο περιβάλλον, μην υποτιμήσετε καθόλου την δύναμη των χρωμάτων. Μπορεί να είναι ένας τοίχος, ένας καναπές,  λίγα διακοσμητικά μαξιλάρια ή ένα αντικείμενο τέχνης. Πάντως βάλτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το χρώμα στο σπίτι σας.

Δημιουργήστε έναν «χαρούμενο» χώρο Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, αφιερώστε ένα χώρο στο σπίτι σας για να τον μετατρέψετε σε «χαρούμενο» χώρο. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό: να διαβάσετε ένα βιβλίο σε μια άνετη πολυθρόνα με μαξιλάρια ή ένα μικρό κομμάτι του τοίχου που περιλαμβάνει φωτογραφίες με όμορφες αναμνήσεις. Βρείτε τι σας ταιριάζει και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έχετε ένα χαρούμενο καταφύγιο κάθε μέρα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πράγματα στο Σπίτι σας που δεν σας Κάνουν Χαρούμενους και δεν το Καταλαβαίνετε

.

Αυτά τα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας, είναι πολύ πιθανό να μην σας κάνουν χαρούμενους.

Βάλτε τα Χρώματα των Χριστουγέννων στο Σπίτι σας Όλο το Χρόνο

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα χρώματα των Χριστουγέννων.

4 Ιδέες Διακόσμησης για να Φέρετε τη Φύση Μέσα στο Σπίτι σας

.

Η επαφή με τη φύση μας βοηθάει να αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι και πιο ήρεμοι και αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο μέσα στο σπίτι.

6 Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει Υπέροχα

.

Αρωματίστε τον χώρο σας για να νιώθετε χαρούμενοι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Kαθαρίστε την Ηλεκτρική Σκούπα Γρήγορα και Εύκολα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να "Nτύσετε" Βήμα-Βήμα έναν Τοίχο με Καθρέφτη