Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις πιο HOT Τάσεις Διακόσμησης για το 2022

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το 2022 είναι εδώ και τα διακοσμητικά trends του επίσης! Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση μας εμπνέουν να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας. 

Αυτή τη χρονιά αγαπάμε ακόμα πιο πολύ τα φυσικά υλικά και θέλουμε ακόμα περισσότερο να βάλουμε τη φύση μέσα στο σπίτι μας. 

Μιας και περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό, όλοι μας αναζητούμε την επαφή με τη Μαμά Φύση και φέτος θα το κάνουμε βάζοντας την μέσα στο σπίτι μας. 

Ο Σπύρος Σούλης σας δείχνει ποιες είναι οι μεγαλύτερες και πιο hot τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού για τη χρονιά που διανύουμε. Ό,τι πιο καινούργιο και trendy φέρνει η νέα χρονιά, θα το βρείτε εδώ! Σχέδια, υλικά, υφές, στιλ, έπιπλα τα πάντα. Όλα αυτά συνοδεύονται όπως πάντα από πολλά και χρήσιμα tips, συμβουλές και ιδέες για την διακόσμηση. Decorating trends of 2022 are here!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ,στο Twitter εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Ποια Είναι Τα Μεγάλα Όχι στη Διακόσμηση Τώρα - Μέρος 3

.

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας βρίσκονται εδώ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνα Tips για να Οργανώσετε Καλύτερα την Κουζίνα σας σε 5 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με Αυτό το DIY Καθαριστικό θα Εξαφανίσετε Όλους τους Λεκέδες