Μικρός Χώρος; Εκμεταλλευτείτε Κάθε Γωνιά Βάζοντας Ράφια με Αυτές τις Έξυπνες Ιδέες

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μικρός Χώρος; Εκμεταλλευτείτε Κάθε Γωνιά Βάζοντας Ράφια με Αυτές τις Έξυπνες Ιδέες

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι πολύ σημαντικό να μεγιστοποιήσει κανείς τον αποθηκευτικό χώρο σε δωμάτια τα οποία είναι μικρά. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να εκμεταλλευτεί τις  επιφάνειες με ράφια, ιδιαίτερα αν ο χώρος είναι πολύ μικρός.

Εκτός, όμως, από τη χρηστικότητα, τα ράφια δίνουν προσωπικότητα στους μικρούς χώρους, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε πάνω τα αγαπημένα σας αντικείμενα και αφήνουν ελεύθερο τον πολύτιμο χώρο του πατώματος.

6 Μεγάλα Λάθη Διακόσμησης Μικρών Χώρων

Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές δημιουργικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας σε ράφια, που είναι πολύ λειτουργικές και ταυτόχρονα έχουν πολύ στιλ!

Χτιστά ράφια Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τον χώρο είναι να προσθέσετε ράφια πάνω στον τοίχο και γύρω από κάποιο κεντρικό σημείο. Αφήνετε το πάτωμα ελεύθερο και χρησιμοποιείται μια νεκρή επιφάνεια για αποθηκευτικό χώρο. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε ράγια γύρω από ένα έπιπλο τηλεόρασης στην περίμετρο μιας πόρτας – επιφάνειες που δεν θα χρησιμοποιούσατε με άλλο τρόπο.

Προσθέστε ράφια πάνω στον τοίχο και γύρω από κάποιο κεντρικό σημείο.

7 Ιδέες για να Έχετε το πιο Ωραίο Μπάνιο του 2017!

Εκμεταλλευτείτε τις κολώνες Σε όλα τα σπίτια υπάρχουν κολώνες από κατασκευής. Αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορείτε να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο που όχι μόνο θα είναι λειτουργικός, αλλά και κομψός. Απλώς, προσθέστε ράφια κατά μήκος της κολώνας, με αντίστοιχο φάρδος!

Προσθέστε ράφια κατά μήκος της κολώνας, με αντίστοιχο φάρδος.

Εκμεταλλευτείτε τις γωνίες Υπάρχουν κενές γωνίες στο σπίτι σας; Είναι η ευκαιρία σας να βάλετε πολλά ράφια κατά ύψος. Φτιάξτε μια κατασκευή που θα εφάπτεται και θα «αγκαλιάζεται» από τους δύο τοίχους που την περιβάλλουν και κερδίστε άπλετο αποθηκευτικό χώρο για να βάλετε τα αγαπημένα σας βιβλία και διακοσμητικά αντικείμενα.

Φτιάξτε μια κατασκευή που θα εφάπτεται και θα «αγκαλιάζεται» από τους δύο τοίχους.

7 Τάσεις της Διακόσμησης που Πρέπει να Αφήσετε Πίσω σας το 2017

Χρησιμοποιήστε τον χώρο πάνω από το παιδικό γραφείο Ο χώρος πάνω από το παιδικό γραφείο μένει συνήθως ανεκμετάλλευτος. Είναι, ωστόσο, ιδανικός για να προσθέσετε αρκετά τετράγωνα ράφια που θα φιλοξενούν τα παιχνίδια των παιδιών. Έτσι θα γλιτώσετε την ακαταστασία. Επίσης, στα παιδιά αρέσει πολύ να έχουν οπτική επαφή με τα παιχνίδια τους και δεν θα τους τα στερήσετε όταν έρχεται η ώρα για διάβασμα!

Ο χώρος πάνω από το παιδικό γραφείο μένει συνήθως ανεκμετάλλευτος.

Χρησιμοποιήστε σκάλες Οι σκάλες εξυπηρετούν στο να φτάνετε σε ψηλά μέρη, αλλά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως ράφια για να βάλετε πάνω τα βιβλία σας. Οι διακοσμητικές αυτές σκάλες είναι ιδανικές, γιατί τα ράφια που σχηματίζουν είναι στενά και εκμεταλλεύονται το ύψος του χώρου.

Οι σκάλες μπορούν να λειτουργήσουν ως ράφια για να βάλετε πάνω τα βιβλία σας.

Μικροσκοπικά ράφια Τα μικροσκοπικά ράφια μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού υπάρχει μια μικρή ανεκμετάλλευτη περιοχή. Μπορεί να μην αποτελούν τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, ωστόσο είναι πολύ πρακτικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά από διακοσμητικής πλευράς!

Τα μικροσκοπικά ράφια μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού υπάρχει μια μικρή ανεκμετάλλευτη περιοχή.

Ράφια από παλέτες Πάρτε μια παλέτα και κόψτε την σε λωρίδες στο φάρδος της κάθε σανίδας της παλέτας. Έπειτα πάρτε από ένα χρωματοπωλείο γωνιές στήριξης χωρίς αντιρίδα και τέσσερις βίδες. Εμείς σας προτείνουμε να βάλετε τις γωνιές από την πάνω μεριά των παλετών για να μην φαίνονται από κάτω. Από πάνω θα μπορείτε να τις κρύψετε με όμορφα διακοσμητικά (όπως είναι τα βιβλία και τα γλαστράκια της φωτογραφίας). Μην φοβηθείτε για το βάρος της παλέτας γιατί είναι σχεδόν μηδενικό.

Πάρτε παλέτες και κάντε τις ραφάκια. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Iδέες Για να Μεταμορφώσετε τις Άδειες Γωνιές του Σπιτιού

.

Πανέξυπνοι τρόποι για να ομορφύνετε τις άδειες γωνιές του σπιτιού!

Διακοσμήστε την Είσοδο του Σπιτιού σας Πρακτικά και Οικονομικά!

.

Είσοδος σπιτιού: Εκμεταλλευτείτε την για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εκμεταλλευτείτε Σημεία της Κουζίνας σας που δεν Φαντάζεστε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπια
Έξυπνοι Τρόποι για να Χωρέσετε Πολύ Περισσότερα Πράγματα στα Ντουλάπια της Κουζίνας σας