Μικροί Χώροι: Όλα όσα Δεν Πρέπει να Κάνετε Όταν τους Διακοσμείτε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μικροί Χώροι: Όλα όσα Δεν Πρέπει να Κάνετε Όταν τους Διακοσμείτε

Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μικρούς χώρους είναι εύκολο να πέσουμε σε παραπτώματα και διακοσμητικά λάθη που δεν τους βοηθούν να αναδειχθούν.

Η μικρή αυτή πρόκληση, ωστόσο, δεν αρκεί για να μας σταματήσει από το να δημιουργήσουμε ένα κομψό και λειτουργικό περιβάλλον. Άλλωστε υπάρχουν και θετικά: όσο μικρότερος είναι ένας χώρος τόσο πιο διασκεδαστική μπορεί να γίνει η διακόσμησή του. Επίσης είναι πολύ πιο οικονομικοί! Δείτε παρακάτω τα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μικρός Χώρος; 7 Έξυπνοι Τρόποι για να τον «Μεγαλώσετε»!

Καταστρώστε το σχέδιό σας Οι μικροί χώροι χρειάζονται φαντασία και δημιουργικότητα, χωρίς όμως να θυσιάσετε το στυλ σας. Το κλειδί είναι να κάνετε τον σχεδιασμό σας εξ’ αρχής. Λάβετε υπόψη τις διαφορετικές χρήσεις που έχει κάθε χώρος και επενδύστε σε αντικείμενα με πάνω από μία χρήσεις και που είναι εύκολο να μετακινηθούν.

μικροί χώροι

Το κλειδί είναι να κάνετε τον σχεδιασμό σας εξ’ αρχής.

Μην συμβιβάζεστε στο θέμα της αισθητικής Δεν χρειάζεται να νιώθετε ότι πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα της αισθητικής σας μόνο και μόνο επειδή ο χώρος είναι μικρός. Υπάρχει πάντα μια έξυπνη λύση για όλους τους χώρους, ανεξαρτήτως μεγέθους. Εκφραστείτε μέσα από κομμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν και ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.

μικροί χώροι

Υπάρχει πάντα μια έξυπνη λύση για όλους τους χώρους.

Μικρός Χώρος; Εκμεταλλευτείτε Κάθε Γωνιά Βάζοντας Ράφια με Αυτές τις Έξυπνες Ιδέες

Παραμείνετε σε ουδέτερο έδαφος Για να εξασφαλίσετε έναν χώρο που φαίνεται ενιαίος και παράλληλα φωτεινός και ευάερος παραμείνετε στις ουδέτερες παλέτες χρωμάτων. Από το κλασσικό λευκό μέχρι ακόμα και το… σοκολατί διαλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα για τους τοίχους και τα μεγάλα έπιπλα και διανθίστε το με μικρές πινελιές χρώματος σε μικρότερα αντικείμενα, όπως πχ τα μαξιλάρια.

μικροί χώροι

Διαλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα για τους τοίχους και τα μεγάλα έπιπλα και διανθίστε το με μικρές πινελιές χρώματος.

Μην αφήσετε να λείψει καμία από αυτές τις 3 ποιότητες Όλα τα δωμάτια πρέπει να έχουν τρείς ποιότητες: να είναι λειτουργικά, να είναι άνετα και να αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ. Μόνο έτσι θα είστε ικανοποιημένοι από την καθημερινότητα στον χώρο σας. Να θυμάστε: η ποιότητα προηγείται της ποσότητας.

μικροί χώροι

Να θυμάστε: η ποιότητα προηγείται της ποσότητας.

Αυτές οι Τραπεζαρίες Αποδεικνύουν πως Ένας Μικρός Χώρος Μπορεί να Είναι και Στιλάτος!

Μην παραλείψετε να επενδύσετε σε στιλάτα αποθηκευτικά μέσα Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάνω στο οποίο σκοντάφτουν οι μικροί χώροι είναι η αποθήκευση. Επενδύστε, λοιπόν, σε αποθηκευτικά μέσα για να διαχωρίσετε τα καθημερινά σας αντικείμενα από αυτά που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση πριν μπερδευτούν όλα μεταξύ τους με σίγουρο αποτέλεσμα την ακαταστασία. Τα τροχήλατα τρόλεϊ είναι μια πολύ καλή λύση καθώς μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες λύσεις – αρκεί να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εξασκήσετε τη δημιουργικότητά σας!

μικροί χώροι

Τα τροχήλατα τρόλεϊ είναι μια πολύ καλή λύση καθώς μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι να Κάνετε αν δεν Έχετε Χώρο για δύο Κομοδίνα

.

Δείτε 8 εναλλακτικά κομοδίνα κατάλληλα για μικρά υπνοδωμάτια και όχι μόνο.

5 Mεγάλα Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουν οι Περισσότεροι Άνθρωποι στο Καθιστικό τους

.

Αποφύγετε αυτά τα συχνά διακοσμητικά λάθη και αποκτήστε το καθιστικό που πάντα ονειρευόσασταν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αλλαγές στο Καθιστικό για Αρχάριους! Ανανεώστε το Σαλόνι σας με 3 Κινήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σιδέρωμα
Σιδέρωμα: Nα τι Μπορείτε να Κάνετε για να μην Κουράζεστε (Σχεδόν) Ποτέ