Γαλλική Διακόσμηση: Κάντε το Όπως το Κάνουν οι Γάλλοι!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Γαλλική Διακόσμηση: Κάντε το Όπως το Κάνουν οι Γάλλοι!

Είναι αρκετά πιθανό να έχετε πέσει πάνω σε κάποιον οδηγό που να εξηγεί «Πώς να ντυθείτε σαν Γαλλίδα», εμάς όμως μας ενδιαφέρει περισσότερο ο chic τρόπος με τον οποίο διακοσμούν οι Γάλλοι τα σπίτια τους.

Αν, λοιπόν, σας ενθουσιάζει η ιδέα να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο περιβάλλον στο δικό σας σπίτι, διαβάστε του 7 κανόνες που ακολουθούν οι Γάλλοι για να δημιουργήσουν το μοναδικό και «ανάλαφρο» στιλ που τους χαρακτηρίζει.

Άνετο και Γοητευτικό Σπίτι με Έμπνευση από τη Γαλλική Διακόσμηση

Σέβονται την ιστορία Στη καρδιά του Παρισιού, υπάρχουν πολλά σπίτια που βρίσκονται σε κτίρια του 18ου και 19ου αιώνα. Οι Γάλλοι, λοιπόν, σέβονται την ιστορία και διακοσμούν το σπίτι τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρίσκεται σε ισορροπία με την αρχιτεκτονική. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνδυάζουν την κομψότητα με την πρακτική πολυτέλεια.

γαλλικό lifestyle

Στη καρδιά του Παρισιού, υπάρχουν πολλά σπίτια που βρίσκονται σε κτίρια του 18ου και 19ου αιώνα.

Στοχεύουν στην Αντι-διακόσμηση Τι εννοούμε: σε ένα γαλλικό σπίτι μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε μια γκαλερί στον τοίχο, με πίνακες που ξεκινάνε από τον 16ο αιώνα και εκτείνονται μέχρι τον 20ο. Οι Γάλλοι συχνά δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες και τους ακολουθούν για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό στυλ, ακόμα και αν αυτοί οι κανόνες πάνε ενάντια στους γνωστούς κανόνες διακόσμησης.

γαλλικό lifestyle

Οι Γάλλοι συχνά δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες.

Δείτε το Καταφύγιο της Coco Chanel στη Γαλλική Ριβιέρα

Βάζουν «πινελιές» από τη γαλλική μόδα Αυτό σημαίνει πως δεν την ακολουθούν κατά γράμμα. Προσπαθούν να είναι απλοί, αναμειγνύοντας το vintage με το καινούργιο και ενσωματώνουν στον χώρο τους, για παράδειγμα, ένα διακοσμητικό αντικείμενο το οποίο μπορεί να έχουν αγοράσει σε κάποιο ταξίδι ως ενθύμιο. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνουν χώρους που συνδέονται άμεσα με την προσωπική τους ιστορία, χωρίς να εμμένουν σε κάποιο συγκεκριμένο στιλ εσωτερικής διακόσμησης.

γαλλικό lifestyle

Διαμορφώνουν χώρους που συνδέονται άμεσα με την προσωπική τους ιστορία

Επαναχρησιμοποιούν και ανακυκλώνουν Οι Γάλλοι δεν διστάζουν να επισκεφθούν καταστήματα μα second-hand αντικείμενα, μέχρι να βρουν αυτό που τους αρέσει και διακοσμούν, επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τους το περιβάλλον.

γαλλικό lifestyle

Οι Γάλλοι δεν διστάζουν να επισκεφθούν καταστήματα μα second-hand αντικείμενα.

Παρεκκλίνουν από τα ουδέτερα χρώματα Μπορεί οι Γάλλοι να έχουν μια τάση για κομψούς και κατάλευκους εσωτερικούς χώρους, αλλά χρησιμοποιούν το χρώμα για να δημιουργήσουν μία γέφυρα μεταξύ παλαιού και νέου. Αναμειγνύουν χρώματα, περιόδους και, βασικά, κάθε στυλ που τους αρέσει.

γαλλικό lifestyle

Χρησιμοποιούν το χρώμα για να δημιουργήσουν μία γέφυρα μεταξύ παλαιού και νέου.

Η νέα Τάση στις Τραπεζαρίες με Άρωμα Εξωτερικού

Λαμβάνουν υπόψη τους το γαλλικό lifestyle Στους Γάλλους διακοσμητές αρέσει το design, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά και το lifestyle. Αυτό σημαίνει πως οι χώροι τους διαμορφώνονται με τρόπο τέτοιο, ώστε να εξυπηρετούν τις καθημερινές πρακτικές ανάγκες. Υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για τα πάντα, άνετοι καναπέδες και γωνιές χαλάρωσης. Κατά την άποψή τους η καλή γαλλική διακόσμηση υφίσταται μόνο αν είναι και λειτουργική!

γαλλικό lifestyle

Οι χώροι τους διαμορφώνονται με τρόπο τέτοιο, ώστε να εξυπηρετούν τις καθημερινές πρακτικές ανάγκες.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 5 Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουμε!

.

Αν θέλετε να γλιτώσετε από μερικές καρδιακές προσβολές δεν έχετε παρά να δώσετε βάση στα παρακάτω πιο συχνά διακοσμητικά λάθη.

Οι Γαλλίδες μας Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Τέλειο Σπίτι

.

Γαλλίδες νοικοκυρές μας λένε πώς διακοσμούν το σπίτι τους.

Διακοσμήστε το Τραπέζι σας με Πράσινα Μήλα

.

Γιατί το μήλο κάνει καλό και στη διακόσμηση!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μελάνι
Λεκέδες από Μελάνι; Αφαιρέστε τους Πανεύκολα με Αυτό το Κόλπο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Τρόποι που θα Βάλουν σε Τάξη την Είσοδο του Σπιτιού σας!