3+1 Τρόποι για να Κάνετε το Μικροσκοπικό σας Διαμέρισμα να Φαίνεται Ευρύχωρο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

3+1 Τρόποι για να Κάνετε το Μικροσκοπικό σας Διαμέρισμα να Φαίνεται Ευρύχωρο

Όλα τα σπίτια είναι ευάλωτα στην ακαταστασία: περιοδικά και εφημερίδες στοιβάζονται σε χρόνο ρεκόρ, τα παπούτσια πολλαπλασιάζονται και τα διάφορα μικροπράγματα που δεν έχουν βρει ακόμα τη θέση τους απλώς κάνουν την κατάσταση… χειρότερη.

Σε ένα μεγάλο σπίτι ίσως αυτές οι καθημερινές προσθήκες χάνονται και περνάνε απαρατήρητες. Σε ένα μικροσκοπικό, όμως, σπίτι μπορούν να πιάσουν σε ελάχιστο χρόνο όλο τον ελεύθερο χώρο. Πώς, λοιπόν, θα καταφέρετε να διατηρήσετε το μικρό σας διαμέρισμα ευρύχωρο και απαλλαγμένο από την ακαταστασία; Διαβάστε παρακάτω.

Πώς Θα Κάνετε Ένα Μικρό Διαμέρισμα να Μοιάζει με Έπαυλη!

Δημιουργήστε κρυφούς χώρους αποθήκευσης Αν δεν έχετε αποθηκευτικούς χώρους καιρός να τους δημιουργήστε τους από το μηδέν. Πάρτε ένα κρεβάτι με ψηλά πόδια και αποθηκεύστε διάφορα πράγματα από κάτω. Ψάξτε για περιοχές όπου μπορούν να χρησιμεύσουν για αποθήκευση – αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας μπορούν να επεκταθούν μέχρι το ταβάνι, τότε κάντε το. Γενικά ψάξτε όλους τους χώρους που μπορείτε να τους εκμεταλλευτείτε για αποθήκευση, αλλά δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ευρύχωρο

Αν δεν έχετε αποθηκευτικούς χώρους καιρός να τους δημιουργήστε τους από το μηδέν.

Διαμέρισμα 13 τμ: Μπορεί να Είναι Μικρό Αλλά δεν του Λείπει Τίποτα!

Χωρίστε τον χώρο σε ζώνες Αν το διαμέρισμά σας είναι στούντιο χωρίστε το σε ζώνες και γίνετε δημιουργικοί ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους χώρους. Διαχωρίστε οπωσδήποτε τον χώρο που κάνετε διάφορες δραστηριότητες από τον χώρο που κοιμάστε χρησιμοποιώντας ένα διαχωριστικό χώρου, μια κουρτίνα ή απλώς χαλιά. Οι ζώνες αυτές ξεγελούν το μάτι και θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται πιο ευρύχωρος.

ευρύχωρο

Αν το διαμέρισμά σας είναι στούντιο χωρίστε το σε ζώνες.

Κάνετε συχνά εκκαθαρίσεις Οτιδήποτε που δεν είναι απαραίτητο (ακόμα κι αν είναι απλώς ένα ρούχο) και που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για πάνω από ένα χρόνο ξεφορτωθείτε το. Αν, για παράδειγμα, δεν έχετε χρησιμοποιήσει για ένα χρόνο τη σιδερώστρα σας αυτό σημαίνει πως δεν την χρειάζεστε. Αν δεν κάνετε πάρτι δεν χρειάζεται να έχετε 12 ποτήρια κρασιού. Αν δεν πάτε ποτέ στη θάλασσα δεν χρειάζεστε τις πετσέτες θαλάσσης να πιάνουν χώρο στην ντουλάπα σας. Αν διαπιστώσετε ότι έχετε οτιδήποτε που δεν χρησιμοποιείτε πραγματικά, απλώς απομακρύνετέ το από τον χώρο σας.

ευρύχωρο

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει για ένα χρόνο τη σιδερώστρα σας αυτό σημαίνει πως δεν την χρειάζεστε.

Μικρό Διαμέρισμα: Οι πιο Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε Κάθε Χώρο!

Ψάξτε τα τέλεια κομμάτια Ο χώρος σας είναι μικρός. Αυτό σημαίνει πως κάθε εκατοστό μετράει, όπως και τα κομμάτια που έχετε. Αν υπάρχει κάτι που δεν το αγαπάτε πραγματικά μην το αγοράσετε. Συνεχίστε να ψάχνετε μέχρι να βρείτε το τέλειο, για παράδειγμα, coffee table ή το φωτιστικό χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να ζήσετε. Εφαρμόστε την ίδια φιλοσοφία και για πράγματα που είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν επιμείνετε θα δείτε πως θα δημιουργήσετε έναν χώρο μόνο με αγαπημένα αντικείμενα ο οποίος θα σας κάνει χαρούμενος και σίγουρα… δεν θα σας πνίγει!

ευρύχωρο

Αν υπάρχει κάτι που δεν το αγαπάτε πραγματικά μην το αγοράσετε.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτα Στούντιο που Είναι Σίγουρο πως θα σας Εμπνεύσουν!

.

Μετατρέψτε ένα μικρό στούντιο σε μια πολύ όμορφη και λειτουργική κατοικία.

5 Διακοσμητικά-Έπιπλα που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας!

.

Και όμως υπάρχουν 5 κομμάτια που αν τα αγοράσετε δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε ό,τι στιλ διακόσμησης κι αν επιλέξετε να κάνετε.

Ένα Μικρό Αλλά Στιλάτο Διαμέρισμα 35 τμ που Πρέπει να Δείτε!

.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μόλις 35 τμ αλλά είναι πολύ όμορφα διακοσμημένο.

Ένα Μικρό Διαμέρισμα 43 τμ με το πιο Ιδιαίτερο Υπνοδωμάτιο

.

Είναι μικρό αλλά ψηλοτάβανο και με ένα ιδιαίτερο υπνοδωμάτιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπανιέρα
Το πιο Τέλειο Σημείο Αυτού του Διαμερίσματος Είναι η Μπανιέρα που Βρίσκεται Μέσα στην Κουζίνα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οικονομικές και Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση Γύρω από το Τζάκι