Έτσι θα Διαχειριστείτε την Μονοχρωμία σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Έτσι θα Διαχειριστείτε την Μονοχρωμία σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής

Όταν διαλέγετε χρώματα για το σπίτι σας υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε: Θα είναι ωραία; Θα τα βαρεθείτε; Αν είχατε μια επαγγελματική γνώμη ποια θα ήταν αυτή;

Αν και δεν υπάρχουν εγγυήσεις, ένα είναι το σίγουρο: είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε ένα και μοναδικό χρώμα παρά να προσπαθήσετε να ταιριάξετε 2 ή 3 χρώματα μεταξύ τους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο χώρος σας θα είναι βαρετός, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε απόχρωση του χρώματος που θα διαλέξετε. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το αξιοποιήσετε σαν επαγγελματίας διακοσμητής.

10 Τρόποι για να Φέρετε τη Φύση στο Εσωτερικό του Σπιτιού σας!

Ξεκινήστε από το χαλί Το χαλί είναι ιδανικό για να ενοποιήσει τον χώρο σας και για να σας δώσει την παλέτα των χρωμάτων γύρω από την οποία θα κινηθείτε. Μπορείτε να «δανειστείτε» χρώματα από το χαλί και να τα βάλετε σε μικρές ή μεγαλύτερες δόσεις στο υπόλοιπο δωμάτιο.

μονοχρωμία

Το χαλί είναι ιδανικό για να ενοποιήσει τον χώρο σας.

Λάβετε υπόψη σας το κλίμα Μόλις επιλέξετε το βασικό σας χρώμα αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε το κλίμα και την ενέργεια που θα θέλατε να έχει ο χώρος. Θα χρησιμοποιήσετε απαλές αποχρώσεις, έντονα κομμάτια ή και τα δύο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά κάποια ουδέτερα χρώματα όπως το άσπρο και το γκρι; Τι χρώμα θα έχουν οι τοίχοι; Θέλετε έντονη ατμόσφαιρα ή χαλαρωτική;

μονοχρωμία

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε το κλίμα και την ενέργεια που θα θέλατε να έχει ο χώρος.

5 Tips για να Διακοσμήσετε την Κονσόλα της Εισόδου σαν Επαγγελματίας

Το κλειδί είναι οι θέσεις Σας προτείνουμε να βάλετε τις απαλές αποχρώσεις του χρώματος που επιλέξατε σε μεγάλες επιφάνειες, όπως οι τοίχοι και το ταβάνι και να κρατήσετε τις έντονες αποχρώσεις για μικρότερα κομμάτια που θέλετε να ξεχωρίσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε ισορροπία και αρμονία στον χώρο σας.

μονοχρωμία

Σκεφτείτε πού θα βάλτε τις απαλές και πού τις πιο έντονες αποχρώσεις.

Βάλτε καθρέπτες Οι καθρέπτες λειτουργούν πολύ καλά, ειδικά με τα χρώματα που έχουν μπλε μέσα τους (μπλε, μωβ, πράσινο κ.α.) καθώς δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό εφέ. Όταν βάζετε καθρέπτες όλες οι αποχρώσεις που έχετε χρησιμοποιήσει «μπερδεύονται» μεταξύ τους και δημιουργούν μια πολύ ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.

μονοχρωμία

Οι καθρέπτες λειτουργούν πολύ καλά, ειδικά με τα χρώματα που έχουν μπλε μέσα τους.

7 Αποδεδειγμένα Πετυχημένοι Τρόποι για να Βάλετε Πινελιές Χρώματος στον Χώρο σας

Μην αποκλείσετε καμιά απόχρωση Όλα τα χρώματα έχουν τη θέση τους και μέσα στα σπίτια υπάρχει το κατάλληλο σημείο για κάθε απόχρωση. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να μην ξέρει ποια απόχρωση να χρησιμοποιήσει εφαρμόστε το παρακάτω tip: κάντε εικόνα τη φύση, εκεί που όλα τα χρώματα δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Αν υπάρχει στη φύση τότε να είστε σίγουροι ότι θα πηγαίνει και στο σπίτι σας!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Αποδεδειγμένα Πετυχημένοι Τρόποι για να Βάλετε Πινελιές Χρώματος στον Χώρο σας

.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάλετε πινελιές χρώματος στους χώρους του σπιτιού σας.

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας

.

Το κόκκινο είναι από τα πιο όμορφα και έντονα χρώματα, που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος στη διακόσμηση. Αφού φαίνεται ότι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, ορίστε μερικές ιδέες για το πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

9 Χρώματα για το Μπάνιο που θα το Κάνουν να Δείχνει Πάντα Καθαρό!

.

Ανανεώστε το μπάνιο σας επιλέγοντας ένα από τα αυτά τα χρώματα.

7 Νέοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο!

.

Θέλετε τα όνειρα σας να είναι... χρωματιστά; Μάθετε πώς θα βάλετε λίγο χρώμα στον τόπο που γεννιούνται τα όνειρά σας κυριολεκτικά, το υπνοδωμάτιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Καλύτερες Ιδέες για Γλάστρες Τοίχου για Μέσα και Έξω από το Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο Καλύτερος Τρόπος για να Πλύνετε το Πάπλωμα!