Έτσι θα Διακοσμήσετε Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού με Ένα Αντικείμενο!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Έτσι θα Διακοσμήσετε Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού με Ένα Αντικείμενο!

Ο πιο απλός τρόπος για να ομορφύνετε το σπίτι σας είναι να το οργανώσετε. Η οργάνωση, πέρα από το γεγονός ότι εξασφαλίζει κανόνες υγιεινής, μπορεί να γίνει το μέσο για να γίνετε δημιουργικοί πάνω στο κομμάτι της διακόσμησης.

Μερικές ιδέες που συνδυάζουν οργάνωση και στυλ είναι τα ανοιχτά ντουλάπια της κουζίνας, τα ράφια με τα ρούχα στο υπνοδωμάτιο και τα ανοιχτά ράφια στο καθιστικό. Ωστόσο, ένα πράγμα που συχνά μένει ανεκμετάλλευτο είναι οι επιφάνειες.

9 Φανταστικοί Τρόποι για Βασιλικό Πρωινό στο Κρεβάτι

Πώς όμως θα οργανώσετε τις επιφάνειες σας; Η απάντηση βρίσκεται στους διακοσμητικούς δίσκους. Μπορεί να τους αποκαλούμε διακοσμητικούς, αλλά οι δίσκοι έχουν και μεγάλη χρηστική αξία. Ένας δίσκος μπορεί να λειτουργήσει εκπληκτικά σε ένα άδειο τραπέζι, αν θέλετε να φάτε το πρωινό σας στο κρεβάτι, αν τα μπαχαρικά σας είναι διάσπαρτα στην κουζίνα. Γενικά, όποτε έχετε αμφιβολία για κάποια επιφάνεια, η λύση του δίσκου πάντα θα σας αποζημιώσει.

17 Πράγματα που δεν έχετε Φανταστεί πως Μπορείτε να Βάλετε σε Κάδρο

Στην κουζίνα Η κουζίνα είναι επιρρεπής στην ακαταστασία καθώς έχει πολλά τρόφιμα και μικροαντικείμενα. Είναι επίσης από τους πιο πολυσύχναστους χώρους. Διατηρήστε την κουζίνα σας συμμαζεμένη και στιλάτη, τοποθετώντας όλα τα μικροαντικείμενα σε έναν όμορφο δίσκο – θα τα βρίσκετε εύκολα και ταυτόχρονα θα έχετε προσθέσει ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο.

thehomeissue_tray2

Διατηρήστε την κουζίνα σας συμμαζεμένη και στιλάτη, τοποθετώντας όλα τα μικροαντικείμενα σε έναν όμορφο δίσκο.

Στο καθιστικό Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε δίσκους σε ένα μόνο δωμάτιο, το καθιστικό είναι ιδανικό. Είναι ο πρώτος χώρος που φιλοξενεί τους καλεσμένους σας. Χρησιμοποιείστε τον δίσκο για να διακοσμήσετε το coffee table, τοποθετώντας μέσα όλα τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα.

thehomeissue_tray3

Χρησιμοποιείστε τον δίσκο για να διακοσμήσετε το coffee table.

Στην τραπεζαρία Οι δίσκοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν διάσταση στις επίπεδες επιφάνειες. Γι αυτό και είναι ιδανικοί για τους τοποθετήσετε στη μέση ενός μεγάλου τραπεζιού. Βάλτε μέσα διακοσμητικά σκεύη ή ένα βάζο με λουλούδια και θα αλλάξει η όψη της τραπεζαρίας σας.

10 Πράγματα Που Κάθε Γυναίκα με Στιλ Πρέπει να Έχει στο Σπίτι της

thehomeissue_tray6

Με έναν δίσκο θα αλλάξει η όψη της τραπεζαρίας σας.

Στο μπάνιο Αν το μπάνιο σας είναι μικρό, συνήθως είναι δύσκολο να βρεθούν αποθηκευτικοί χώροι. Αν όμως βρείτε μια απλή επιφάνεια μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τοποθετώντας έναν δίσκο που θα φιλοξενεί όλα σας τα μικροπράγματα. Μπορείτε έτσι να έχετε μαζεμένα αντικείμενα όπως πετσέτες, σαπούνια και είδη υγιεινής. Ταυτόχρονα θα έχετε ένα πολύ πρωτότυπα διακοσμημένο μπάνιο.

thehomeissue_tray4

Στο μπάνιο, μπορείτε να έχετε μαζεμένα αντικείμενα όπως πετσέτες, σαπούνια και είδη υγιεινής.

Στο υπνοδωμάτιο Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει ένας δίσκος είναι το πρωινό στο κρεβάτι σας. Όταν όμως δεν τον χρησιμοποιείτε γι αυτό το σκοπό, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό διακοσμητικό εργαλείο για τον χώρο σας. Βάλτε έναν μικρό δίσκο στο κομοδίνο σας για να έχετε συγκεντρωμένα πράγματα όπως βιβλία ή κοσμήματα δίπλα στο κρεβάτι σας. Οι δίσκοι είναι επίσης εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το κρεβάτι όταν έχετε φιλοξενούμενους, καθώς τους κάνουν να νιώθουν πως φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο!

thehomeissue_tray5

Οι δίσκοι είναι εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το κρεβάτι όταν έχετε φιλοξενούμενους.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Τρόποι να Μεταμορφώσετε το Σπίτι σας με Ταπετσαρία

.

Δείτε τις μοναδικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν με ταπετσαρία.

Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

.

Δε μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα να βάλετε στο καθιστικό ή την κουζίνα σας; Σας προτείνουμε τα τρία καλύτερα χρώματα για κάθε δωμάτιο.

Βάλτε το Χαρούμενο Πουά στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Αυτές είναι οι πιο φρέσκιες ιδέες για να βάλετε το πουά σχέδιο στη διακόσμηση του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε το Μπάνιο σας σε Τάξη με 8 Πανέξυπνες Ιδέες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε Τέλεια τους Πάγκους της Κουζίνας Χωρίς Τοξικά