Ένα Διαμέρισμα 23 τμ που Δείχνει Πολύ Μεγαλύτερο από ότι Είναι!
Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΗ Rebecca Taylor, σεφ, μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα 23 τμ στο Los Angeles τα τελευταία 2 χρόνια. Δείτε πώς το έχει διακοσμήσει ώστε να είναι άνετο για αυτήν και να έχει προσωπικότητα.
Η ίδια λέει για τη διακόσμηση του σπιτιού της: «Τα ταξίδια μου στο Μαρόκο και την Ινδονησία με έχουν εμπνεύσει στη διακόσμηση του σπιτιού. Λατρεύω τις διαφορετικές υφές, τα φυτά και το φυσικό φως και όλα αυτά έχω συνδυάσει στο διαμέρισμά μου».
Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε όλους τους χώρους.

Το πιο ντροπιαστικό που έχει κάνει είναι να πάρει από τα σκουπίδια ένα όμορφο χαλί που είχε πετάξει η γειτόνισσά της. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και της άρεσε πάρα πολύ.

Η ίδια λέει: “Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως ακριβώς θέλεις να δείχνει ο χώρος σου για να τον διακοσμήσεις’.

Η Rebecca είναι σεφ και μάλιστα μαγειρεύει πολύ στο σπίτι της και φωτογραφίζει καθημερινά το φαγητό της. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στην κουζίνα της υπάρχει ένα μικρό ψυγείο, ένας πάγκος και ένας φούρνος.

Αστείο είναι το γεγονός πως ο φούρνος μικροκυμάτων της δεν χωράει στην κουζίνα της και έτσι τον έχει βάλει στη ντουλάπα της.