Έξυπνοι Τρόποι για να Αποφύγετε την Ακαταστασία στο Χολ!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Έξυπνοι Τρόποι για να Αποφύγετε την Ακαταστασία στο Χολ!

Το χολ είναι ο χώρος που βλέπουμε πρώτο όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας και τελευταίο όταν φεύγουμε. Είναι συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε ένα χολ που είναι ακατάστατο, καθώς εκεί αφήνουμε ομπρέλες, παπούτσια, μπουφάν, ζακέτες και διάφορα αξεσουάρ όπως καπέλα, μαντήλια, τσάντες.

Ένα οργανωμένο χολ δεν θα σας βοηθήσει απλώς να διατηρείτε το σπίτι τακτοποιημένο, αλλά και να βρίσκετε όλα τα καθημερινά σας αντικείμενα χωρίς να πρέπει να αντιμετωπίσετε το.. χάος! Επιπρόσθετα, μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που θα φωτίσει τον χώρο σας και θα σας δίνει χαρά κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας. Αντλήστε, λοιπόν, έμπνευση από τις παρακάτω ιδέες και οργανώστε το προσωπικό σας χολ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Το παρακάτω χολ είναι οργανωμένο με απλό τρόπο και είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Μια μεταλλική κρεμάστρα με γάντζους έχει τοποθετηθεί στον τοίχο και φιλοξενεί μπουφάν και τσάντες. Ακριβώς από κάτω ένα ξύλινο έπιπλο με δύο επίπεδα είναι χρήσιμο για την αποθήκευση των παπουτσιών, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Προσέξτε τη λεπτομέρεια με τα μικρά γαντζάκια στο πλάι του επίπλου, όπου μπορείτε να κρεμάσετε κι άλλες τσάντες και ομπρέλες.

χολ

Αυτό το χολ είναι οργανωμένο με απλό τρόπο και είναι εξαιρετικά λειτουργικό.

Ένα λευκό ράφι με γάντζους έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του τοίχου και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο χρωματικό περιβάλλον. Οι γάντζοι χρησιμεύουν για να κρεμάτε παλτό και τσάντες, ενώ το ράφι είναι διακοσμημένο με όμορφα κάδρα και δύο μικρούς κάκτους. Από κάτω βρίσκεται ένα επίσης λευκό έπιπλο με χωρίσματα το οποίο είναι πολύ πρακτικό για να αποθηκεύσετε παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε! Τα καλάθια οργανώνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο και του προσθέτουν ταυτόχρονα και ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.

χολ

Ένα λευκό ράφι με γάντζους έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του τοίχου.

Αν δεν υπάρχει διαμορφωμένο χολ, υπάρχουν ιδέες για να το διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι. Ένα απλό DIY όπως αυτό της φωτογραφίας είναι ιδανικό για να δημιουργήσει ένα μικρό χολ. Καταφέρνει να κρατήσει έναν καθρέπτη και να φιλοξενήσει οποιοδήποτε αξεσουάρ θέλετε – ακόμα και φυτά! Και φυσικά, κάνει ιδιαίτερη αίσθηση σε όποιον το δει.

9 Είσοδοι Σπιτιού που θα σας Εντυπωσιάσουν

χολ

Αν δεν υπάρχει διαμορφωμένο χολ, υπάρχουν ιδέες για να το διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι.

Το παρακάτω χολ είναι πανέμορφο και ιδανικό για να δώσει χρώμα στους λευκούς τοίχους. Μια βάση με συρτάρια μπορεί να φιλοξενήσει παπούτσια, ενώ τα ξύλινα κλειστά ράφια που βρίσκονται από πάνω φιλοξενούν βιβλία και είναι ιδανικά για διακόσμηση. Ενδιάμεσα υπάρχουν γάντζοι για να κρεμάσετε τσάντες και καπέλα – όσο περισσότερα χρώματα βάλετε εκεί, τόσο πιο όμορφες οι αντιθέσεις! Η ομπρελοθήκη ολοκληρώνει την εικόνα.

χολ

Είναι πανέμορφο και ιδανικό για να δώσει χρώμα στους λευκούς τοίχους.

Αν δεν έχετε φαρδύ χώρο για να διαμορφώσετε το χολ σας, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το ύψος. Ένα «ψηλόλιγνο» έπιπλο σαν αυτό της φωτογραφίας είναι πολύ κομψό, δίνει στυλ στον χώρο και ταυτόχρονα σας βοηθάει να κρεμάσετε τα αξεσουάρ σας στους γάντζους που βρίσκονται στο πλάι Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έναν μεγάλο καθρέπτη στο κέντρο του, ενώ το μικρό ραφάκι είναι ιδανικό για να αφήνετε τα κλειδιά σας, βιβλία, περιοδικά ή να βάλετε ένα πανέμορφο φυτό!

Διακοσμήστε την Είσοδο και τον Διάδρομο του Σπιτιού με τους πιο Έξυπνους Τρόπους

χολ

Αν δεν έχετε φαρδύ χώρο για να διαμορφώσετε το χολ σας, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το ύψος.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Στιλάτο Έπιπλο για την Είσοδο του Σπιτιού σας

.

Η πιο γρήγορη και οικονομική κατασκευή για το χολ της εισόδου του σπιτιού σας.

4 Τρόποι που θα Βάλουν σε Τάξη την Είσοδο του Σπιτιού σας!

.

Έτσι θα κάνετε σούπερ χρηστική την είσοδο του σπιτιού σας.

Ιδέες για Είσοδο Σπιτιού Όταν το Σπίτι σας δεν Έχει! 

.

Να τι να κάνετε όταν το σπίτι σας δεν έχει είσοδο σπιτιού.

12 «Αέρινα» και Φωτεινά Χολ που Υπόσχονται να σας Εμπνεύσουν

.

Υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείτε και να διαμορφώσετε το δικό σας «αέρινο» χολ!

4 Υπέροχοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το πιο Μικρό Χολ

.

Ακόμη και ο πιο μικρός χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό αστέρι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Πλακάκια Είναι η Τελευταία Λέξη της Μόδας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αλλάξτε τον Φωτισμό σας και Κάντε τον Χώρο σας να Φαίνεται Μεγαλύτερος με Αυτά τα 6 Tips!