Είσοδος Σπιτιού: Στιλάτες Αποθηκευτικές Λύσεις για να… Κλέψετε και να Δημιουργήσετε τη Δική σας!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Είσοδος Σπιτιού: Στιλάτες Αποθηκευτικές Λύσεις για να… Κλέψετε και να Δημιουργήσετε τη Δική σας!

Είτε μένετε σε μονοκατοικία και έχετε μεγάλο χώρο υποδοχής, είστε σε ένα μικρό διαμέρισμα που δεν σας αφήνει πολλά… περιθώρια, υπάρχουν πάντα αποθηκευτικές λύσεις για την είσοδο του σπιτιού σας.

Μπορεί να ζείτε σε κάποιο μέρος με πολλή βροχή και χιόνι ή μπορεί να έχετε παιδιά ή συγκατοίκους με μεγάλο και ογκώδη αθλητικό εξοπλισμό. Ένα είναι το σίγουρο: οι αποθηκευτικές λύσεις στην είσοδο συμβάλουν σημαντικά στην γενικότερη οργάνωση του σπιτιού. Τα καλά νέα: τα σωστά αντικείμενα, ανάλογα με τον χώρο σας, θα διατηρήσουν το σπίτι σας σε τάξη και θα του δώσουν το στιλ που χρειάζεται. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω μερικές ιδέες που μπορείτε να… αντιγράψετε και να δημιουργήσετε μια στιλάτη είσοδο που θα έχει ταυτόχρονα χώρο για να αποθηκεύετε τα καθημερινά σας αντικείμενα.

Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Δημιουργήστε ένα «κλειστό» δωμάτιο Αν έχετε μεγάλη οικογένεια ή είστε αρκετοί συγκάτοικοι και ο χώρος σας το επιτρέπει, εκμεταλλευτείτε την αρχιτεκτονική του και δημιουργήστε ένα σύστημα που προορίζεται για την αποθήκευση καθημερινών αντικειμένων. Ένας πάγκος με αποθηκευτικά καλάθια, ένα μικρό χαλάκι και κρεμάστρες στον τοίχο για τα καπέλα, τις τσάντες και τα μπουφάν είναι αρκετά και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού οργανωμένο.

αποθηκευτικές λύσεις

Δημιουργήστε ένα σύστημα που προορίζεται για την αποθήκευση καθημερινών αντικειμένων.

Χρησιμοποιήστε τα έπιπλα στρατηγικά Η παρακάτω είσοδος είναι ένα ιδανικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο αν χρησιμοποιήσετε έξυπνα τα έπιπλα και τα αποθηκευτικά μέσα. Όταν δεν μπορείτε να «κρύψετε» τα παπούτσια και τα μπουφάν σας, τότε μερικά κομψά καλάθια στο πάτωμα και γάντζοι σε στρατηγικά σημεία θα δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για αποθήκευση, χωρίς να λείπει, φυσικά, και το στιλ.

αποθηκευτικές λύσεις

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο αν χρησιμοποιήσετε έξυπνα τα έπιπλα και τα αποθηκευτικά μέσα.

Να τι Μπορείτε να Κάνετε με το Στενό και Μικρό σας Χολ!

Στοχεύστε…  χαμηλά Θέλετε να απλοποιήσετε τις αποθηκευτικές σας επιλογές αλλά δεν έχετε χώρο; Σε αυτή την περίπτωση θα σας δώσει τη λύση ένας χαμηλός πάγκος. Είναι ένα έπιπλο που γενικά προσφέρει πάρα πολλές επιλογές και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφήνετε τις σακούλες από τα ψώνια όταν γυρίζετε από το σούπερ μάρκετ, να τοποθετείτε τα παπούτσια σας από κάτω και να βάλετε μερικά καλάθια που θα φιλοξενήσουν άλλα αντικείμενα. Αν έχετε χώρο για μερικούς γάντζους από πάνω, ακόμα καλύτερα.

αποθηκευτικές λύσεις

Θέλετε να απλοποιήσετε τις αποθηκευτικές σας επιλογές αλλά δεν έχετε χώρο; Σε αυτή την περίπτωση θα σας δώσει τη λύση ένας χαμηλός πάγκος.

Παραμείνετε στα βασικά  Ακόμα κι αν έχετε… μηδενικά τετραγωνικά για να διαθέσετε στη διαμόρφωση μιας εισόδου , μην απογοητεύεστε γιατί υπάρχουν πάντα λύσεις. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ένα καλάθι με φυτά, ένας καθρέπτης και ένα μικρό έπιπλο τοίχου για να κρεμάτε τα μπουφάν, τις τσάντες και τα καπέλα σας δημιουργούν μια πολύ στιλάτη γωνιά που σας εξασφαλίζει και την αποθήκευση καθημερινών αξεσουάρ.

αποθηκευτικές λύσεις

Υπάρχουν πάντα λύσεις, ακόμα και αν δεν έχετε σχεδόν καθόλου χώρο.

Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε το Χολ σας και να Αποφύγετε την Ακαταστασία

Ενώστε την είσοδο με τον εξωτερικό χώρο Όταν δεν είστε σίγουροι πως ακριβώς μπορείτε να κάνετε ομαλή τη μετάβαση από τον εξωτερικό στον εσωτερικό χώρο, τότε ένα χαλάκι μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Εδώ, σε συνδυασμό με το ξύλο και τα φυτά διαμορφώνουν έναν πολύ ωραίο χώρο που προσφέρει ταυτόχρονα χώρο αποθήκευσης.

αποθηκευτικές λύσεις

Ένα χαλάκι μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Δύο δωμάτια σε ένα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού για να δημιουργήσετε έναν αποθηκευτικό χώρο με λειτουργίες παρόμοιες με αυτές μιας εισόδου. Εδώ, για παράδειγμα, το σημείο που η σκάλα δημιουργεί γωνία αποτελεί μια εξαιρετική λύση: ένας μικρός, χτιστός καναπές με συρτάρια, ένα πανέμορφο ράφι από κορμό δέντρου, γάντζοι και 2 απλίκες δημιουργούν έναν πολύ στιλάτο χώρο που παρέχει ταυτόχρονα έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις.

αποθηκευτικές λύσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού για να δημιουργήσετε έναν αποθηκευτικό χώρο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν Έχετε Είσοδο Σπιτιού, Κανένα Πρόβλημα! 9+ Λύσεις για Πολύ Μικρούς Χώρους

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν δεν έχετε είσοδο στο σπίτι σας.

Ξεχάστε τους Πάγκους και Υιοθετήστε Αυτή την Τάση στην Είσοδο του Σπιτιού σας

.

Αυτή η νέα τάση θα αντικαταστήσει τους πάγκους και θα αλλάξει την όψη της εισόδου του σπιτιού σας.

Έξυπνες Ιδέες για να Δημιουργήσετε Είσοδο στο Μικρό σας Διαμέρισμα!

.

Αν έχετε μικρή είσοδο, τότε είναι σίγουρο ότι αυτές οι ιδέες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Αλλάξτε την Είσοδο του Σπιτιού σας με Αυτές τις Έξυπνες DIY Ιδέες

.

Μεταμορφώστε την είσοδο του σπιτιού σας με τη δική σας DIY πινελιά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σικ Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο: Μεταμόρφωση Τώρα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πετσέτες κουζίνας
Αυτός Είναι ο Λόγος που Πρέπει να Αντικαταστήσετε τις Πετσέτες Κουζίνας!