Διακοσμήστε τα Ράφια του Σπιτιού σας με Αυτές τις Απλές Ιδέες

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακοσμήστε τα Ράφια του Σπιτιού σας με Αυτές τις Απλές Ιδέες

Ένα χαρακτηριστικό διακοσμητικό στοιχείο που συναντάμε σχεδόν σε κάθε σπίτι είναι τα ράφια. Τα ράφια στους τοίχους του σπιτιού σας είναι λειτουργικά και πρακτικά, δηλαδή εξυπηρετούν στο να τοποθετείτε πράγματα και αντικείμενα που σας είναι χρηστικά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και βαρετά.

Εκτός από τη φιλοξενία των βιβλίων σας, που είναι μια κλασική χρήση τους, τα ράφια μπορούν να φιλοξενήσουν και πολλά άλλα αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σας στιλ. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια και γι αυτό το λόγο προσφέρουν άπειρες δυνατότητες για διακοσμητικούς πειραματισμούς. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές ιδέες που θα κάνουν τα ράφια του σπιτιού σας να ξεχωρίζουν.

Καθρέφτες Οι καθρέφτες προσδίδουν ένταση και δίνουν την αίσθηση του χώρου μέσα σε ένα δωμάτιο. Κάποιοι καθρέφτες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί. Μπορείτε να τους βρείτε σε πολλά στιλ και σχήματα και ταιριάζουν με κάθε δυνατή διακόσμηση. Τοποθετήστε έναν μεγάλο καθρέφτη στο κέντρο του ραφιού και διάφορα μικρότερα αντικείμενα γύρω του για να δημιουργήσετε ένα κεντρικό σημείο στο δωμάτιο.

Ανανεώστε κάθε Χώρο του Σπιτιού με τη βοήθεια ενός... Καθρέφτη

thehomeissue_rafia02

Ένας γυάλινος καθρέφτης ταιριάζει υπέροχα πάνω από ένα επίσης γυάλινο ράφι.

Βάζα Τα βάζα φέρνουν ποικιλομορφία στο δωμάτιό σας λόγω των ανεξάντλητων σχημάτων και χρωμάτων που έχουν. Χωράνε ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα και δημιουργούν αντίθεση, γι αυτό και είναι κατάλληλα για τα ράφια σας. Ένα βάζο σε ένα μικρό ράφι θα προσθέσει μια νέα διάσταση στον τοίχο σας ενώ ένα βάζο στο πάνω ράφι μιας σειράς ραφιών, θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο δραματική.

Το Πιο Εύκολο, Γρήγορο και Οικονομικό DIY για να Φτιάξετε ένα Πολυτελές Βάζο!

thehomeissue_rafia04

Μερικά όμορφα βάζα με λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν τέλεια ένα ράφι.

Κάδρα Πολλοί επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα κάδρα ως τα πλαίσια που θα φιλοξενήσουν οικογενειακές φωτογραφίες. Ωστόσο, ίσως δεν έχετε σκεφτεί πως είναι ένα πολύ καλό διακοσμητικό στοιχείο ακόμα κι όταν είναι κενά. Βάλτε κάδρα στο ράφι σας και ακουμπήστε τα στον τοίχο. Φτιάξτε μια ομάδα άνισων μεταξύ τους κάδρων και δώστε χαρακτήρα ή βάλτε ένα κάδρο μέσα σε ένα μικρότερο για να δώσετε βάθος.

Σπάστε τους Κανόνες: Κρεμάστε τα Κάδρα σας με Τρόπους που δεν Φαντάζεστε

thehomeissue_rafia01

Διακοσμήστε τα ράφια σας με κάδρα σε διάφορα μεγέθη.

Ρολόγια Μπορεί να ρολόγια να χρησιμεύουν για να βλέπουμε την ώρα, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικά για τα ράφια σας. Βρείτε ρολόγια που χωράνε στα ράφια, χωρίς να κάνουν τον χώρο να φαίνεται υπερφορτωμένος. Μπορείτε, επίσης να τοποθετήσετε ένα ρολόι από άλλη εποχή ή ακόμα και μια κλεψύδρα αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

thehomeissue_rafia03

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα ράφι σας με ένα όμορφο ρολόι.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλειο Διακοσμητικό DIY: Δείτε πώς θα Βάλετε μια Φωτογραφία Πάνω σε Ξύλο (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο εκπληκτικός και εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε φωτογραφία πάνω σε ξύλινη πλάκα.

Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

.

Κάθε σπίτι έχει αντικείμενα που καλό θα ήταν να μην βρίσκονται σε κοινή θέα. Δείτε ποια είναι αυτά και πώς να τα κρύψετε.

DIY: Κάντε τον Τοίχο σας να Μοιάζει με Γκαλερί

.

Πρόκειται για ένα σημείο του σπιτιού σας που θα κοιτάτε με υπερηφάνεια καθώς θα είναι δημιούργημά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Ταμπλέτες Καθαρισμού για τη Λεκάνη του Μπάνιου με Υλικά από την Κουζίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς μπορώ να διακοσμήσω τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι;»