Τα «Ναι» και τα «Όχι» του Διακοσμητή που Κατάφερε να Ενώσει την Ανατολή με τη Δύση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα «Ναι» και τα «Όχι» του Διακοσμητή που Κατάφερε να Ενώσει την Ανατολή με τη Δύση

Ίσως δεν έχετε ακούσει το όνομά του, όμως ο Alidad (είναι γνωστός με το μικρό του όνομα) είναι από τους πιο ιδιαίτερους διακοσμητές παγκοσμίως και αυτό συμβαίνει για έναν λόγο: έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να ενώνει διακοσμητικά την Ανατολή με τη Δύση.

Αυτά Είναι τα 5 Διακοσμητικά Λάθη που Επιτρέπονται!

Τα σπίτια που έχει επιμεληθεί ο Alidad τα χαρακτηρίζουν πολυτελή υφάσματα, πλούσιες υφές, έντονα σχέδια και… πολύτιμες αντίκες. Τα πλούσια χρώματα και η πολυτέλεια από την Περσία τράβηξαν τα βλέμματα των media σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

«Είμαι τελειομανής».

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις και έχει ένα πολύ αυστηρό κριτή: τον εαυτό του. Ακόμα και σήμερα, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιο project που να πιστεύει ο ίδιος πως είναι αρκετά καλό. «Είμαι τελειομανής» λέει, «Είναι στη φύση μου. Αυτό σημαίνει ότι πάντα υπάρχει κάποιο λάθος, βλέπω τα λάθη που δεν βλέπει κανείς άλλος».

Έτσι Διακοσμεί το Σπίτι του Κάθε Ευτυχισμένος Άνθρωπος!

Ο πρώην ειδικός της Ισλαμικής τέχνης, μοιράζεται τις δικές του πολύ μοναδικές διακοσμητικές συμβουλές.

Προσπαθήστε να βρείτε την «θηλυκή γραμμή» της οικογένειας σας κοιτώντας γενιές πίσω Ίσως το τραπέζι της τραπεζαρίας σας έχει μεταφερθεί σε κάποιο υπόγειο ή υπάρχει ακόμα κάποιο δωμάτιο με την ταπετσαρία των γιαγιάδων σας. Αυτό το παιχνίδι με την ιστορία σας θα βοηθήσει να δημιουργήσετε δωμάτια που θα έχουν την αίσθηση της ιστορίας και της φαντασίας.

Προσπαθήστε να βρείτε την «θηλυκή γραμμή» της οικογένειας σας κοιτώντας γενιές πίσω.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τις επιφάνειες και τις υφές Αναμείξτε τις για να δημιουργήσετε κάποιο σχήμα, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τα υφάσματα.

Ένα μεγάλο λάθος είναι όταν τα δωμάτια δημιουργούνται για να φαίνονται και όχι για να χρησιμοποιούνται Χρειάζεστε χώρο για να αφήνετε την κούπα σας και φως για να διαβάζετε.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τις επιφάνειες και τις υφές.

Το να έχετε εμμονή με τις λεπτομέρειες είναι άχρηστο αν δεν μπορείτε να κάνετε «zoom out» Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε την συνολική επίδραση των διακοσμητικών αποφάσεων που παίρνετε.

Δείτε τι Πρέπει να Προσέξετε για να Διαλέξετε τα Ιδανικά Έργα Τέχνης για το Σπίτι σας

Κάντε ένα πλάνο επίπλωσης στο πάτωμα πριν από οτιδήποτε άλλο Χρησιμοποιήστε έναν χάρακα με κλίμακα και κόψτε μικρά κομμάτια χαρτιού που θα αντιπροσωπεύουν τις πολυθρόνες και τον καναπέ. Έτσι οι πρίζες θα είναι στα σωστά σημεία και δεν θα υπάρχουν απρόσμενες εκπλήξεις.

Λάβετε υπόψη σας και τις πέντε αισθήσεις Το μάτι έρχεται πρώτο, αλλά η αφή επιβεβαιώνει πως η υφή του καναπέ σας είναι υπέροχη. Από εκεί και πέρα μπορείτε να εμπλουτίσετε το περιβάλλον με μουσική.

Λάβετε υπόψη σας και τις πέντε αισθήσεις.

Η δουλειά με υφάσματα αντίκες δεν χρειάζεται να σας τρομάζει Τα υφάσματα αυτά υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται. Επίσης, δεν χρειάζεται να πετύχετε ακριβώς την χρονική περίοδο. Τα σπίτια δεν είναι μουσεία. Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι ακριβώς σαν ένα σπίτι του 1750 για παράδειγμα, το πρότζεκτ αυτό δεν θα δώσει ικανοποίηση. Πρέπει να κρατήσετε μακριά οτιδήποτε ακαδημαϊκό και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς η Διακόσμηση Εμπνέεται από τη Μόδα

.

Αν αγαπάτε τη μόδα αλλά και τη διακόσμηση, τότε μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο με τον καλύτερο τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Υλικά και 3 Tips για να «Ξεφορτωθείτε» το Καμένο Φαγητό από τον Πάτο της Κατσαρόλας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Επόμενη Μεγάλη Διακοσμητική Τάση που θα Αντικαταστήσει το Boho
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
3 Υλικά και 3 Tips για να «Ξεφορτωθείτε» το Καμένο Φαγητό από τον Πάτο της Κατσαρόλας

Απομακρύνετε τα καμένα λίπη από τον πάτο της κατσαρόλας.

Close