5 «Παλιές» Τάσεις της Διακόσμησης που δεν μας Έχουν Κουράσει Καθόλου

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 «Παλιές» Τάσεις της Διακόσμησης που δεν μας Έχουν Κουράσει Καθόλου

Οι τάσεις της διακόσμησης έρχονται και φεύγουν καθώς κάθε εποχή και κάθε χρονική περίοδος που διανύουμε έχει να προσφέρει καινούργιες ιδέες και προτάσεις.

Κάποιες από αυτές τις τάσεις φεύγουν αρκετά νωρίς. Κάποιες άλλες, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει ως «μόδα» αλλά στην πορεία απέδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν. Δείτε παρακάτω 5 τάσεις που έχουν αρκετά χρόνια που μπήκαν στα σπίτια μας και τελικά όχι απλώς δεν έχουν φύγει, αλλά θα θέλαμε να συνεχίσουμε να τις βλέπουμε.

Νέα Τάση: Τα Μπλε-Λευκά Κεραμικά Επιστρέφουν!

Χαλιά Beni Ourain Γύρω στο 2011 εμφανίστηκε η τάση των χαλιών Beni Ourain. 7 χρόνια μετά, τα πανέμορφα αυτά μαροκινά χαλιά είναι ακόμα μέσα στα σπίτια μας και όχι άδικα. Είναι διακριτικά, αλλά καθόλου βαρετά. Προσφέρουν τον ιδανικό καμβά για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας και φέρνουν μια πολύ όμορφη υφή χωρίς να γίνονται υπερβολικά.

τάσεις της διακόσμησης

Είναι διακριτικά, αλλά καθόλου βαρετά.

Ακρυλικά έπιπλα Η καρέκλα του Philippe Starck με το όνομα «Louis Ghost Chair» βγήκε πρώτη φορά το 2002 και προκάλεσε μια… μανία για τα ακρυλικά έπιπλα. Ήταν μοντέρνα και ταυτόχρονα funky και ήταν ιδανική για μικρούς χώρους. 16 χρόνια μετά η τάση αυτή συνεχίζει να υπάρχει (όχι με την ίδια ένταση) και έχει τους λόγους της: τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.

τάσεις της διακόσμησης

Τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.

Αυτή Είναι η Επόμενη Μεγάλη Διακοσμητική Τάση που θα Αντικαταστήσει το Boho

Προβιές Κι όμως, οι προβιές συνεχίζουν να απασχολούν τα σύγχρονα σπίτια και δεν είναι καθόλου ξεπερασμένες. Είναι πολύ άνετες, είναι ζεστές και φέρνουν μια μοναδική υφή στους χώρους. Είναι πολύ εύκολο, επίσης, να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε πολυθρόνα ρίχνοντας απλώς πάνω της μία προβιά και δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και χαλαρωτική γωνιά.

τάσεις της διακόσμησης

Οι προβιές συνεχίζουν να απασχολούν τα σύγχρονα σπίτια και δεν είναι καθόλου ξεπερασμένες.

Βαφή μαυροπίνακα Αν ανατρέξετε στο κοντινό παρελθόν, 5 ή 6 χρόνια πριν, θα θυμάστε ίσως ότι η βαφή μαυροπίνακα ήταν μια τεράστια τάση. Οι ιδιοκτήτες την χρησιμοποιούσαν παντού: στους τοίχους, στις πόρτες και… σε οτιδήποτε είχε αρκετά μεγάλη επιφάνεια ώστε να μπορεί κάποιος να γράψει πάνω του. Η βαφή μαυροπίνακα συνεχίζει να απασχολεί τα σύγχρονα σπίτια γιατί έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: σας επιτρέπει να γράψετε πάνω τους και να αλλάξετε τον χώρο όποτε το επιθυμήσετε!

τάσεις της διακόσμησης

Αν ανατρέξετε στο κοντινό παρελθόν, θα θυμάστε ίσως ότι η βαφή μαυροπίνακα ήταν μια τεράστια τάση.

Η Τάση της Διακόσμησης που δεν Υποχωρεί και 4 Τρόποι για να την Χρησιμοποιήσετε

Βιβλία ανά χρώμα Η τάση που θέλει τα βιβλία να οργανώνονται σύμφωνα με το χρώμα τους μετράει ήδη μια 5ετία και απ ‘ότι φαίνεται είναι αρκετοί αυτοί που την έχουν υιοθετήσει και δεν την αλλάζουν με τίποτα. Η συγκεκριμένη οργάνωση προσφέρει μια ιδιαίτερη χρωματική πινελιά στους χώρους και επίσης αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που πλέον ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται κάποιο βιβλίο λόγω… του χρώματος!

τάσεις της διακόσμησης

Η τάση που θέλει τα βιβλία να οργανώνονται σύμφωνα με το χρώμα τους μετράει ήδη μια 5ετία.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε Ταπετσαρία σε Αυτά τα Μέρη για Πανέμορφες Διακοσμητικές Παρεμβάσεις

.

Έξυπνες ιδέες για να βάλετε ταπετσαρία στο σπίτι σας και να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας.

6 Διακοσμητικά Κόλπα που Κρατήσαμε από Πέρυσι

.

Αυτά τα διακοσμητικά κόλπα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λύσετε εύκολα τα μικρά διακοσμητικά προβλήματα του χώρου σας.

Αυτές Είναι οι πιο Φρέσκες Ιδέες Διακόσμησης που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα

.

Η διακόσμησή σας δεν πρέπει να υπακούει στους ίδιους και τους ίδιους κανόνες. Δείτε μερικές ολοκαίνουργιες ιδέες διακόσμησης και ανανεωθείτε.

Αυτό το Σπίτι στην Ισπανία Ακολουθεί Όλες τις Τάσεις του 2018!

.

Τα πιο δυνατά trends του 2018 θα τα δείτε σε αυτό το σπίτι.

Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Λάθη της Διακόσμησης (τα Κάνουν Ακόμα και οι Ειδικοί)

.

Ουδείς αλάθητος! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν 6 διακοσμητικά ατοπήματα στα οποία πέφτουν ακόμα και όσοι δηλώνουν ειδικοί!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ρούχα
Αυτός Είναι ο Λόγος που τα Ρούχα σας Δεν Πλένονται Καλά και Χαλάτε και Χρήματα Άσκοπα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Κουζίνες όπου το Πριν και το Μετά δεν Έχουν Καμιά Σχέση!