5 Έξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε τα Καλώδια που Φαίνονται στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Έξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε τα Καλώδια που Φαίνονται στο Σπίτι σας

Έχετε καθαρίσει το καθιστικό σας, το έχετε τακτοποιήσει και επιμεληθήκατε τη διακόσμηση του με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που σας χαλάει την εικόνα του χώρου: τα άσχημα καλώδια της τηλεόρασης, του ηχοσυστήματος ή του υπολογιστή, που δημιουργούν την αίσθηση της ακαταστασίας.

Όσο οργανωμένο και καθαρό κι αν είναι ένα δωμάτιο, τα καλώδια που κρέμονται στους τοίχους ή κείτονται στο πάτωμα μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική εικόνα του χώρου. Είναι επίσης επικίνδυνα αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι.

Αν θέλετε να μην φαίνονται τα καλώδια στον τοίχο και στο πάτωμά σας, δείτε τις παρακάτω ιδέες και ξεφορτωθείτε τα μια για πάντα:

4 Τρόποι για να Κρύψετε Διακοσμητικά τα Καλώδια των Συσκευών σας

Σωλήνας καλωδίων Ο πιο απλός τρόπος για να «συμμαζέψετε» τα καλώδιά σας είναι ένας σωλήνας καλωδίων. Με τον σωλήνα μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα καλώδια μαζί ώστε να μην φαίνονται ακατάστατα. Έχετε κατά νου όμως πως αυτή η λύση είναι πρακτική αν και ο ίδιος ο σωλήνας δεν φαίνεται ιδιαίτερα. Χρησιμοποιήστε έναν σωλήνα καλωδίων εφόσον υπάρχει κάποιο έπιπλο πίσω από το οποίο δεν θα είναι ορατός.

thehomeissue_kalwdia05

Με τον σωλήνα μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα καλώδια μαζί ώστε να μην φαίνονται ακατάστατα.

Κρύψτε τα κάτω από το έπιπλο Ιδανική λύση για γραφεία. Τα γραφεία έχουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηχεία, μόντεμ, φωτιστικά και είναι ιδανικός στόχος συγκέντρωσης… καλωδίων. Αντί να έχετε μια μπαλαντέζα στο πάτωμα, στερεώστε την κάτω από το γραφείο. Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικές μπαλαντέζες που μπορείτε να τις βιδώσετε. Διαφορετικά, μια ταινία διπλής όψεως ίσως να είναι αρκετή. Είναι ένας εύκολος και πρακτικός τρόπος για να μειώσετε τα καλώδια που κρέμονται.

Πανεύκολο Tip: Μάθετε Πώς να Ξεχωρίζετε Εύκολα τα Καλώδια

thehomeissue_kalwdia02

Αντί να έχετε μια μπαλαντέζα στο πάτωμα, στερεώστε την κάτω από το γραφείο.

Μεταμορφώστε τα σε έργα τέχνης Αν τα καλώδια βρίσκονται στον τοίχο και είναι αδύνατον να κρυφτούν, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Χρησιμοποιήστε τα για να φτιάξετε τα δικά σας προσωπικά έργα τέχνης. Βάλτε πλαστικά φυτά που θα μπερδεύουν το μάτι ή αν έχετε αρκετό καλώδιο, φτιάξτε ένα επιτοίχιο σχέδιο που θα το εντάξετε στη γενικότερη διακόσμηση του χώρους σας και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Οργάνωση και Στιλ: Φορτίστε τα Κινητά σας με Έναν Πανέξυπνο Τρόπο!

thehomeissue_kalwdia07

Χρησιμοποιήστε τα καλώδια για να φτιάξετε τα δικά σας προσωπικά έργα τέχνης.

Αντικαταστήστε τα με στυλάτα καλώδια Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να προμηθευτείτε μία προέκταση καλωδίου πιο… στυλάτη από τα άσχημα καλώδια που σας ενοχλούν. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά σχέδια και χρώματα. Αντικαταστήστε το κομμάτι του καλωδίου που φαίνεται με αυτό της προέκτασης για να δώσετε χρώμα και στυλ στο δωμάτιό σας. Η χρωματιστή λεπτομέρεια θα αναβαθμίσει την εικόνα.

Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

thehomeissue_kalwdia01

Προμηθευτείτε μία προέκταση καλωδίου πιο… στυλάτη από τα άσχημα καλώδια που σας ενοχλούν.

Τυλίξτε τα με σπάγκο Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπάγκο για να τυλίξετε τα καλώδιά σας. Ο σπάγκος θα κρύψει το πλαστικό και θα τους δώσει μια εικόνα πολύ πιο φυσική. Έτσι, θα τα μετατρέψετε σε μια πρωτότυπη διακοσμητική ιδέα. Τοποθετήστε ένα φυτό δίπλα για να δέσει η φυσική υφή του σπάγκου με το πράσινο και να δημιουργήσετε μια μικρή γωνιά με υλικά της φύσης!

Μετακόμιση: Tips για Εύκολο Πακετάρισμα!

thehomeissue_kalwdia06

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπάγκο για να τυλίξετε τα καλώδιά σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Βασικοί Κανόνες Διακόσμησης που Πρέπει να Γνωρίζετε!

.

Όλα τα βασικά που πρέπει να ξέρετε βρίσκονται εδώ.

6 Tips για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σε Σκανδιναβικό Στιλ

.

Έτσι θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει σαν να βγήκε από Σκανδιναβικό περιοδικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε την Μικρή σας Κουζίνα να Δείχνει πολύ Μεγαλύτερη με Αυτά τα Tips!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Όμορφες Γωνιές για να Απολαμβάνετε το Φαγητό σας στην Κουζίνα