Αυτά είναι τα πιο Όμορφα και Στιλάτα Σκαλοπάτια!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτά είναι τα πιο Όμορφα και Στιλάτα Σκαλοπάτια!

Αν στο σπίτι σας έχετε σκάλα εσωτερικού χώρου, ήρθε η ώρα να ανέβετε ένα σκαλί πιο πάνω, όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία. Για τα υπόλοιπα έχουμε φροντίσει εμείς και σας προτείνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους για να μεταμορφώσετε τα δικά σας σκαλοπάτια.

Και, επειδή κάθε σκάλα διαφέρει από σπίτι σε σπίτι, επιλέξτε τον τρόπο που σας εκφράζει και που μπορεί να εφαρμοστεί στα δικά σας σκαλοπάτια.

Όμπρε διακόσμηση Η γνωστή τάση με τη διαβάθμιση των αποχρώσεων ενός χρώματος από την πιο σκούρα στην πιο φωτεινή μπορεί να μεταφερθεί και στις σκάλες σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις του και να βάψετε διαδοχικά τα σκαλοπάτια. Το είδος του χρώματος που θα επιλέξετε εξαρτάται από το υλικό που είναι φτιαγμένη η σκάλα σας.

Βάψτε τα σκαλοπάτια σας με χρωματικές διαβαθμίσεις.

Βάψτε τα σκαλοπάτια σας με χρωματικές διαβαθμίσεις.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να βάψετε την σκάλα σας, ή είναι αδύνατον λόγω της φύσης του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένη, τότε μπορείτε να βάψετε τα κάγκελα μόνο με την τεχνοτροπία όμπρε.

Μπορείτε να βάψετε τα κάγκελα της σκάλας.

Μπορείτε να βάψετε τα κάγκελα της σκάλας.

Ταπετσαρία Αν η σκάλα σας είναι ενιαία και υπάρχει διαθέσιμος χώρος ανάμεσα σε κάθε σκαλοπάτι, τότε μπορείτε να τον διακοσμήσετε με ταπετσαρία για τοίχους. Επιλέξτε ένα μοντέρνο σχέδιο σε έντονο χρώμα για μεγαλύτερη αντίθεση. Μπορείτε, μάλιστα, να συνδυάσετε διαφορετικό σχέδιο ταπετσαρίας σε κάθε σκαλοπάτι, με την προϋπόθεση ότι στο σύνολό τους ταιριάζουν και έχουν παρόμοιες χρωματικές αποχρώσεις.

Τοποθετήστε ταπετσαρία ανάμεσα στα σκαλοπάτια.

Τοποθετήστε ταπετσαρία ανάμεσα στα σκαλοπάτια.

Διαβάστε επίσης:

Μοκέτα Ντύστε με μοκέτα τα σκαλοπάτια σας από άκρη σε άκρη, σε περίπτωση που η σκάλα σας έχει υποστεί φθορές, τις οποίες θέλετε να κρύψετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε ειδικά μακρόστενα χαλιά για σκάλες, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα κατάστημα με τάπητες και χαλιά. Φροντίστε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο ή σε έντονο χρώμα χαλί, αν στο σπίτι σας επικρατούν αποχρώσεις του λευκού σε τοίχους και έπιπλα.

Ντύστε τα σκαλοπάτια σας με χαλί ή μοκέτα.

Ντύστε τα σκαλοπάτια σας με χαλί ή μοκέτα.

Αντίθετα, ένα μονόχρωμο χαλί, χωρίς σχέδια, μπορεί να  αποτελέσει μια ασφαλή επιλογή, αν έχετε σκάλες με άνοιγμα ανάμεσα σε κάθε σκαλοπάτι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρά Μυστικά Διακόσμησης που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας

.

Μερικές απλές συμβουλές θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο.

Στιλάτο DIY: Μετατρέψτε την Παλιά σας Σκάλα σε μια Πανέμορφη Ραφιέρα

.

Δείτε πώς να φτιάξετε μια εντυπωσιακή ραφιέρα χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτα!

Κάντε το με χρώμα: Μικρά μυστικά για μεγάλες αλλαγές

.

Το χρώμα μπορεί να δώσει στο σπίτι σας την…
 αυτοπεποίθηση και τον χαρακτήρα που ίσως του λείπουν. 
Με τις σωστές επιλογές χρωμάτων, θα μπορέσετε να δώσετε έμφαση, να κρύψετε ατέλειες και θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Κάντε την Σκάλα το πιο Ενδιαφέρον Σημείο του Σπιτιού σας

.

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σκάλα σας και θα τους δώσουν μοντέρνα πινελιά.

10 Πράγματα Που Όλες οι Γυναίκες με Στιλ Έχουν στο Σπίτι τους

.

Κάθε στιλάτη γυναίκα πρέπει να έχει αυτά τα 10 πράγματα στο σπίτι της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από Κούτσουρα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε το Τραπέζι σας με Πράσινα Μήλα
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
8 DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από Κούτσουρα!

Μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα από κορμούς και κούτσουρα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με λίγο κόπο και ακόμα λιγότερα χρήματα.

Close