Ρετρό πλακάκια: Φέρανε τα πάνω-κάτω

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ρετρό πλακάκια: Φέρανε τα πάνω-κάτω

Τα πλακάκια περασμένων εποχών ξαναγυρίζουν στο σπίτι και το ντύνουν από άκρη σε άκρη.

  • Ασπρόμαυρα σχέδια ή απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε λιτές ή πιο περίτεχνες συνθέσεις καθιστικών δημιουργώντας μια πρωτότυπη εικόνα, έναν σχεδόν εικαστικό πίνακα. Και μην ξεχνάτε, τα πλακάκια ανεβαίνουν πλέον ακόμα και στον τοίχο.
  • Χρησιμοποιήστε ρετρό πλακάκια για να διακοσμήσετε ακόμα και τα σκαλοπάτια της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού.
  •  Προτείνουμε νέες ιδέες αλλά μην ξεxνάτε ότι η θέση τους είναι στο δάπεδο. Επειδή η επιφάνεια είναι μεγάλη και δεν αλλάζει εύκολα σκεφτείτε τα σχήματα και τα χρώματα με προσοχή.
  • Το διαχρονικό μαροκέν στυλ θέλει το ύφος του να «χτίζεται» με ανάλογα κεραμικά πλακάκια. Η ποικιλία είναι τεράστια αλλά  οι αποχρώσεις του κόκκινου-πορτοκαλί-κίτρινου είναι οι πιο διαδεδομένες. Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να αναδειχθεί αυτό το στυλ. Αν σας αρέσει το μαροκέν αλλά το θεωρείτε υπερβολικό, υιοθετήστε λίγα στοιχεία στη βεράντα ή στον κήπο.
  • Απλώστε τα επάνω στο τραπέζι αντί για σουβέρ. Διαλέξτε δύο μεγαλύτερα κομμάτια για να ακουμπήσετε επάνω τους καυτά σκεύη και κρατήστε μερικά κομμάτια για πρες παπιέ στο γραφείο.
  • Στο WC επενδύστε την επιφάνεια που πατάει ο νιπτήρας με ρετρό πλακάκια ή μια λωρίδα στην πλάτη του τοίχου. Για πρωτότυπη εμφάνιση συνδυάστε τα με πιο μοντέρνες μπαταρίες (αυτό θέλει προσοχή και λίγο ψάξιμο).
  • Στο κυρίως μπάνιο καλύτερα μην τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη έκταση. Προτιμήστε σημεία που θα κάνουν την έκπληξη, π.χ. το δάπεδο της τσιμεντένιας ντουσιέρας ή μόνο στον τοίχο πάνω από την μπανιέρα. Προσοχή: Οι μικρές δόσεις θα αναδειχθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stikwood: Αλλο... ξύλο

.

Κλασική ταπετσαρία τοίχου; Επένδυση με κλασικές σανίδες, ίδιες με εκείνες για το δάπεδο; Ή μήπως να ρίχνατε μια ματιά στην πρόταση της εταιρείας Stikwood; Κολλάνε και ξεκολλάνε από τον τοίχο με δυο κινήσεις. Σας δελεάσαμε;

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για το Ξύλινο Δάπεδο

.

Σήμερα οι επιλογές για τις επενδύσεις είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν όλα τα βαλάντια και όλες τις απαιτήσεις. Ρουστίκ, μοντέρνο, μασίφ ή απομίμηση όλα υπάρχουν στις επιλογές σας για ξύλινο δάπεδο και όλα είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να τα αξιοποιήσετε σωστά.

5 Είδη Ξύλου που Είναι Ιδανικά για το Σπίτι

.

Δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βελανιδιά από την κερασιά; Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο συχνά είδη ξύλου.

Μάθετε Πώς Πρέπει να Σφουγγαρίζετε Κάθε Πάτωμα Ανάλογα με το Υλικό του

.

Όλες οι απορίες που είχατε ποτέ για το σφουγγάρισμα βρίσκουν σήμερα τη λύση τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ψήφος στις ψηφίδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εσωτερική σκάλα: Ανεβάζει την αισθητική σκαλί, σκαλί