5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Πιστεύετε πως η διακόσμηση και η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας; Αν ναι, τότε κάνετε λάθος. Το σπίτι είναι ο χώρος μέσα στον οποίο ζούμε κι έτσι δεν γίνεται να μην επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή μας, τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο που υποδεχόμαστε την κάθε μέρα μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, άνθρωποι που ξυπνάνε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη τους. Άλλωστε στις δύσκολες το να μάθουμε πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι είναι κάτι το απολύτως απαραίτητο. Δείτε πώς να φτιάξετε τη δική σας ευτυχία με λίγες απλές κινήσεις στο σπίτι.

Ακαταστασία Η τάξη μέσα στο σπίτι δεν είναι απλά μια δουλειά που πρέπει να προγραμματίζετε κάθε 1 ή 2 εβδομάδες. Είναι τρόπος ζωής. Είναι καλό να βάζετε σε τάξη το σπίτι σας και να μην αφήνετε να συσσωρεύονται πολλά πράγματα και δουλειές καθώς αυτό δημιουργεί μεγάλο άγχος. Για ποιο λόγο να προσθέσετε ακόμα περισσότερο στο κεφάλι σας; Η λύση είναι απλή. Βάλτε πρόγραμμα κι αποκτήστε πειθαρχία όσον αφορά την τάξη στο σπίτι σας.

Ο Οδηγός της Τεμπέλας για Πεντακάθαρο Σπίτι χωρίς Κόπο.

Η ευτυχία ξεκινάει από το σπίτι!

Η ευτυχία ξεκινάει από το σπίτι!

Αποκτήστε χόμπι Τα χόμπι υπάρχουν για να μας βοηθούν να χαλαρώνουμε και να ηρεμούμε το μυαλό μας. Βρείτε ένα χόμπι, αν δεν έχετε ήδη, που θα μπορούσατε να κάνετε ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. Το πλέξιμο, η συλλογή γραμματοσήμων ή νομισμάτων, η κηπουρική, η φωτογραφία είναι μόνο λίγα από αυτά που θα μπορούσατε να κάνετε μέσα στο σπίτι σας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι χαρούμενοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους έχουν τουλάχιστον ένα χόμπι.

Η ευτυχία ξεκινάει από το σπίτι αλλά κυρίως επιτυγχάνεται μέσω του μυαλού μας. Και επειδή το μυαλό επηρεάζεται από αυτά που βλέπει, φροντίστε η εικόνα του σπιτιού σας να είναι όμορφη.

Η ευτυχία ξεκινάει από το σπίτι αλλά επιτυγχάνεται μέσω του μυαλού μας. Και επειδή το μυαλό επηρεάζεται από αυτά που βλέπει, φροντίστε η εικόνα του σπιτιού σας να είναι όμορφη.

Vintage έπιπλα Μπορεί τα vintage έπιπλα να είναι πλέον μόδα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτά που τα κάνουν τόσο αρεστά στον κόσμο. Έχουν ιστορία, και αυτό δημιουργεί όμορφα συναισθήματα σε όλους τους ανθρώπους που τα έχουν σπίτι τους. Ένα vintage κομμάτι που αποκτήσατε, για παράδειγμα, από τη γιαγιά σας, θα σας θυμίζει εκείνη και τις όμορφες αναμνήσεις που έχετε από τα παιδικά σας χρόνια στο χωριό.

To vintage επιπλάκι της γιαγιάς μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι αλλά αν σας θυμίζει όμορφες στιγμές τότε θα πετύχει το σκοπό του στην επιδίωξη της ευτυχία σας.

To vintage έπιπλο της γιαγιάς μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι αλλά αν σας θυμίζει όμορφες στιγμές τότε θα πετύχει το σκοπό του στην επιδίωξη της ευτυχίας σας.

Φυτά Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει πως τα φυτά φέρνουν ευτυχία. Αν δεν το έχετε νιώσει τότε σημαίνει πως απλά δεν ασχολείστε ιδιαίτερα. Τα φυτά δίνουν ευτυχία στους ανθρώπους απλά και μόνο με την παρουσία τους σε έναν χώρο, αλλά βοηθάνε ακόμα περισσότερο όταν ασχοληθείτε με αυτά. Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και το να τα φροντίζετε και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν και να ανθίζουν με τη βοήθειά σας είναι κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

6 Λόγοι για τους Οποίους η Ενασχόληση με τα Φυτά σας Κάνει πιο Υγιείς.

Μην κρατάτε πράγματα για «μια ξεχωριστή μέρα» Όλοι μας συνηθίζουμε να κρατάμε ένα καλό κρασί, ένα όμορφο κερί, ένα ωραίο ρούχο για να τα χρησιμοποιήσουμε μια ξεχωριστή μέρα. Πολλές φορές αυτή η μέρα μπορεί να αργήσει να έρθει αλλά εμείς πεισματικά συνεχίζουμε να τα κρατάμε σαν κόρη οφθαλμού. Δεν χρειάζεται! Στρώστε τα καλά σεντόνια, φάτε στα καινούρια πιάτα, φορέστε εκείνη τη μπλούζα που κρατούσατε για μια ξεχωριστή έξοδο. Ζήστε με όλο σας το είναι και ευχαριστηθείτε όποια μικρή πολυτέλεια μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Χρίστε τη σημερινή μέρα ως ξεχωριστή και χρησιμοποιήστε όλα όσα κρατούσατε καιρό.

Για ποιο λόγο να κρατάτε αυτό το κερί 5 χρόνια για κάποια ξεχωριστή περίπτωση; Πάρτε αναπτήρα και ανάψτε το τώρα!

Για ποιο λόγο να κρατάτε αυτό το ακριβό κερί 5 χρόνια για κάποια ξεχωριστή περίσταση; Πάρτε αναπτήρα και ανάψτε το τώρα!

Η ευτυχία είναι μια κατάσταση που δημιουργείται από τις σκέψεις που έχουμε μέσα στο μυαλό μας. Οι σκέψεις όμως καθορίζονται από εμάς τους ίδιους και άρα μια μεταβολή σε αυτές θα δημιουργήσει τα ανάλογα συναισθήματα. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο σπίτι και την καθημερινότητά σας συνειδητοποιήστε πως εσείς είστε τα αφεντικά του μυαλού σας και σαν αφεντικά πρέπει να είστε πειθαρχημένοι.

11 Τροφές που σας Φέρνουν την Ευτυχία!

Σηκωθείτε με τις πυτζάμες και ξεκινήστε τον χορό. Θα σας βοηθήσει πολύ στο να νιώστε πιο ευτυχισμένοι, στο να νιώσετε πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν τη σημασία που τους δίνουμε.

Σηκωθείτε με τις πυτζάμες και ξεκινήστε τον χορό. Θα σας βοηθήσει πολύ στο να νιώστε πιο ευτυχισμένοι, στο να νιώσετε πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν τη σημασία που τους δίνουμε.

Ελέγξτε το μυαλό σας, τις σκέψεις σας και στη συνέχεια βελτιώστε το σπίτι σας και την καθημερινότητά σας για να μπορέσετε να ζήσετε μια πιο ελεύθερη και ήρεμη ζωή γεμάτη με ευτυχισμένες στιγμές. Και μην ξεχνάτε «Δεν υπάρχουν συνηθισμένες στιγμές». Αυτή είναι μια ιδέα που αν την ακολουθήσετε θα σας κάνει πραγματικά πολύ ευτυχισμένους.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φέρτε την Ευτυχία στη Ζωή σας με Αυτούς τους Κανόνες Φενγκ Σούι

.

Φέρτε την ισορροπία στη ζωή σας και την ευτυχία στο σπίτι σας ακολουθώντας μερικούς βασικούς κανόνες φενγκ σούι.

Έτσι θα Ήταν το Σπίτι μας αν Ακούγαμε όλες τις Διακοσμητικές Συμβουλές της Ελληνίδας Μάνας!

.

Αυτές είναι οι διακοσμητικές συμβουλές που δίνει με κάθε ευκαιρία στα παιδιά της η Ελληνίδα μάνα.

5 Τέλειοι Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε και στη Διακόσμηση!

.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες μόδας που θα μπορούσαν να ταιριάξουν και στη διακόσμησή σας. Άλλωστε και οι δύο δείχνουν την προσωπικότητά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Κτήμα του Johnny Depp στη Νότια Γαλλία Ανοίγει τις Πόρτες του

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φαγητό στην Πρώτη και στην Οικονομική Θέση! Οι Διαφορές του σε 6 Γνωστές Αεροπορικές Εταιρίες