4 τρόποι να Καταλάβετε ότι Κάποιος σας Αντιπαθεί

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4 τρόποι να Καταλάβετε ότι Κάποιος σας Αντιπαθεί

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους..

Καμιά φορά, όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε για να γίνουμε αρεστοί και αγαπητοί, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν πρόκειται να μας συμπαθήσουν ό,τι και να κάνουμε. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προβληματιζόμαστε, καθώς δεν είμαστε τελείως σίγουροι για το αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μας συμπαθεί ή όχι. Παρακάτω θα βρεις 4 βασικά σημάδια που θα σου δώσουν την απάντηση την επόμενη φορά που θα βρεθείς αντιμέτωπη με το παραπάνω ερώτημα. 

1. Το πώς σε κοιτάει: Το ότι δεν σου χαμογελάει ποτέ ή αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια μόνο τυχαίο δεν είναι. Μάλλον δεν είσαι ο τύπος του.

2. Σε κατηγορεί: Αν ανακάλυψες ότι σε κατηγορεί συνέχεια για οτιδήποτε συμβαίνει, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Αν μάλιστα στην πραγματικότητα είσαι αθώα τις περισσότερες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις τα μέτρα σας.

Τι Αποκαλύπτουν για τον Χαρακτήρα σας τα Χρώματα που Σας Αρέσουν;

3. Δεν θέλει να βγει μαζί σου: Eσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις μαζί του ώστε να γνωριστείτε καλύτερα κι αυτός έχει πάντα μια έτοιμη δικαιολογία. Να ξέρεις ότι όποτε ακούς πολλά όχι μαζεμένα, κάτι... βρωμάει στην υπόθεση. 

4. Μαθαίνεις ότι σε κουτσομπολεύει: Κοινοί σας γνωστοί έρχονται και σου λένε ότι σε ψιλοκοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σου. Και όχι, μην σκεφτείς πως το κάνει γιατί κατά βάθος σε αγαπάει.

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν την ψυχολογία στο www.allyou.gr.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Τρόποι για να "Διώξετε" τον Αρνητισμό, Τώρα!

.

Διώξτε τον αρνητισμό από τη ζωή σας μια και καλή.

6 Τρόποι για να Πετύχετε Αυτά που Θέλετε όταν Είστε Πεσμένοι

.

Όλοι χρειάζονται λίγη βοήθεια πού και πού για να πετύχουν τους στόχους τους. Δείτε τα 6 πράγματα που θα σας βοηθήσουν όταν είστε πεσμένοι.

Διώξτε τη μελαγχολία της Κυριακής

.

Δείτε τι να κάνετε για να διώξετε την μελαγχολία της Κυριακής.

12 Tips για να Ξυπνάτε πιο Ευτυχισμένοι Κάθε Πρωί

.

Κάντε αυτές τις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και αμέσως θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κουίζ: Ποιο Είναι το Διατροφικό IQ Σας;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 τρόποι να Κάψετε Τουλάχιστον 100 θερμίδες Χωρίς καν να το Καταλάβετε!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Κουίζ: Ποιο Είναι το Διατροφικό IQ Σας;

Κάντε το παρακάτω κουίζ για να το ανακαλύψετε πόσα γνωρίζετε για τη θρεπτική αξία των τροφίμων… και κερδίστε σε υγεία...

Close