8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

Αυτές οι 8 μικρές, καθημερινές συνήθειες υποδηλώνουν ότι είστε πιο ευτυχισμένοι από όσο νομίζετε.

Έκτακτα νέα: ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κατηγορείτε τα γονίδια ή τους γονείς σας για τα σκαμπανεβάσματα που περνά η συναισθηματική σας υγεία. Μάλιστα, νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ορισμένοι -και αρκετά ενδιαφέροντες- παράγοντες, που παίζουν βασικό ρόλο στο πόσο ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι δηλώνουμε. Μάλιστα, οι ίδεες έρευνες διατείνονται ότι υπάρχουν 8 μυστικά υγείας που αν τα κάνουμε... συνήθειες και τα βάλουμε στην καθημερινότητά μας θα ζήσουμε όχι απλά καλά, αλλά καλύτερα!

Λέτε «cheese»! Σύμφωνα με μελέτη του DePaul University στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, οι ενήλικες οι οποίοι έχουν πολλές χαμογελαστές φωτογραφίες από τα μαθητικά χρόνια τους, έχουν πέντε φορές λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν ένα διαζύγιο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Αλλά πέρα από την ενδοοικογενειακή ευτυχία, είναι γεγονός ότι ένα γελαστό και χαρούμενο πρόσωπο ελκύει γύρω του εξίσου ευτυχισμένα και θετικά άτομα και, έτσι, απομακρύνει δυσκολότερα έναν σύντροφο.

Σας αρέσει να παίρνετε... δρόμο Και το λέμε κυριολεκτικά. Μάλιστα, τα άτομα τα οποία αθλούνται συστηματικά νιώθουν λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη ικανοποίηση για τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, οι ειδικοί προτείνουν να τρέξετε για την ευτυχία μιας και οι δρομείς εμφανίζουν έως και 70% χαμηλότερη παραγωγή σε... στρεσογόνες ορμονές. Δοκιμάστε λοιπόν να αθλείστε καθημερινά για 20-30 λεπτά.

Απαντήστε στο κουίζ που θα βρείτε εδώ για να ανακαλύψετε ποιο είδος άσκησης σας ταιριάζει.

Θέλετε να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι; Οι ειδικοί σας προτρέπουν να βάλετε τα αθλητικά σας και να τρέξετε για την ευτυχία!

Θέλετε να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι; Οι ειδικοί σας προτρέπουν να βάλετε τα αθλητικά σας και να τρέξετε για την ευτυχία.

Μιλάτε με την αδερφή σας Τα αδέρφια, και συγκεκριμένα οι αδελφές μας, φαίνεται ότι κρατούν το κλειδί της ευτυχίας μιας και, σύμφωνα με τους ειδικούς, φαίνεται ότι ενθαρρύνουν την ενδοοικογενειακή συνοχή και επικοινωνία. Επιπλέον, τα άτομα που έχουν τουλάχιστον μια κοντινή γυναικεία παρουσία στο οικογενειακό περιβάλλον τους είναι πιο κοινωνικά, αισιόξοδα και προσαρμοστικά σε νέες συνθήκες και περιβάλλοντα. Αν δεν έχετε αδερφή, μην απελπίζεστε! Απλά, φροντίστε να βρείτε κάποια στο πρόσωπο μιας κοντινής φίλης ή έστω μιας ξαδέρφης σας.

Την βρίσκετε στο κρεβάτι Ποια; Τη χαρά, φυσικά! Η σωματική επαφή αποτελεί κλειδί για να ανοίξετε την πόρτα στην προσωπική ευτυχία. Μάλιστα, σε βρετανική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δεσμευμένοι αναφέρουν ότι έχουν 30% περισσότερες σεξουαλικές επαφές από τους αδέσμευτους και, ως εκ τούτου, δηλώνουν πιο χαρούμενοι.

Κι όμως το γεγονός ότι είναι αδερφές ενδέχεται να είναι η βασική πηγή της ευτυχίας της Kourtney, της Khloé και της Kim-όχι μόνο η δόξα και τα χρήματα.

Κι όμως το γεγονός ότι είναι αδελφές ενδέχεται να είναι η βασική πηγή ευτυχίας της Kourtney, της Khloé και της Kim - όχι μόνο η δόξα και τα χρήματα.

Πίνετε στην (συναισθηματική) υγεία σας Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Yale, η διάθεσή μας παίρνει τα πάνω της κάθε φορά που πιάνουμε στα χέρια μας ένα αχνιστό -συμπεριλαμβανομένων του καφέ και του τσαγιού- ρόφημα. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι συνηθίζουμε να συνδέουμε τη φυσική με τη συναισθηματική θερμότητα. Συγκρίνοντας, μάλιστα, όσους προτιμούν τα ζεστά από τα κρύα ποτά, οι μελετητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πρώτοι είναι πιο φιλικοί, γενναιόδωροι κι αποφασιστικοί.

Μπορεί μια κούπα καφέ να αποκαλύψει μυστικά για το χαρακτήρά σας; Πατήστε εδώ για να μάθετε όλη την αλήθεια.

Έχετε (τουλάχιστον δύο καλούς) φίλους Μεταξύ 654 δεσμευμένων σε πρόσφατη έρευνα, καλύτερη πνευματική υγεία είχαν εκείνοι που είχαν κρατήσει κοντά τους δύο πολύ καλούς φίλους. Όχι, αυτό δεν αποτελεί αυθαίρετο δικό μας συμπέρασμα αλλά αναφέρεται σε νέα αμερικανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, όμως, τα επίπεδα της ευτυχίας δεν αυξάνονται απαραίτητα αν κάποιος έχει περισσότερους από δύο καλούς φίλους.

Δείτε εδώ πόσο καλό κάνουν οι φίλοι σας στην υγεία σας.

Αρκεί λίγη ζεστή σοκολάτα για να νιώσετε τη χαρά να ξεχύνεται!

Αρκεί λίγη ζεστή σοκολάτα για να νιώσετε τη χαρά να ξεχύνεται!

Είστε περήφανοι για τις αναμνήσεις σας Οι άνθρωποι οι οποίοι επιστρέφουν συχνά στα αναμνηστικά και τις φωτογραφίες από καλές στιγμές του παρελθόντος δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από τους υπόλοιπους. Αυτό υποστηρίζουν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, εξηγώντας ότι οι όμορφες αναμνήσεις υπόσχονται εξίσου θετικά μελλούμενα θυμίζοντάς μας ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ευτυχία και την καλοτυχία.

Δεν είστε μεγάλοι φαν της μικρής οθόνης Αναλύοντας στοιχεία 34 χρόνων από 45.000 Αμερικανούς πολίτες, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ διαπίστωσαν ότι πιο χαρούμενοι δηλώνουν όσοι είχαν ξοδέψει μπροστά στην τηλεόραση λιγότερο από το 30% του ελεύθερου χρόνου τους. Κι αυτό γιατί είχαν περισσότερες ευκαιρίες να διαβάσουν, να κοινωνικοποιηθούν ή να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό και τις φιλανθρωπίες - συνήθειες, δηλαδή, που ανεβάζουν τη διάθεση.

Οι αναμνήσεις (και η χαρά) ξαναγυρίζουνε όταν ανοίγετε τα παλιά άλμπουμ σας.

Οι αναμνήσεις (και η χαρά) ξαναγυρίζουνε όταν ανοίγετε τα παλιά άλμπουμ σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πίνακας Διάθεσης θα σας Φτιάξει τον Χώρο και τη Διάθεση

.

Ο πίνακας διάθεσης θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

.

Αυτοί είναι οι 8 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να βρείτε την ευτυχία.

Ποια Είναι η Καλύτερη Ώρα για Δίαιτα;

.

Εκμεταλλευτείτε τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού για τη δίαιτά σας, έτσι ώστε να νικήσετε τη λαιμαργία και να χάσετε κιλά... την σωστή ώρα!

Κουίζ: Ποιο Είναι το Διατροφικό IQ Σας;

.

Κάντε το παρακάτω κουίζ για να το ανακαλύψετε πόσα γνωρίζετε για τη θρεπτική αξία των τροφίμων… και κερδίστε σε υγεία και μακροζωία!

11 Τροφές που σας Φέρνουν την Ευτυχία

.

Ήρθε η ώρα να γευτείτε 11 διατροφικά ελιξίρια ευτυχίας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα σας φτιάξουν τη μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γιατί Κάποιους Ανθρώπους τους Τσιμπάνε Περισσότερο τα Κουνούπια από Άλλους;  

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tips για να Καταπολεμήσετε τους Πόθους σας για Junk Food