5 Ανεκμετάλλευτοι Αποθηκευτικοί Χώροι στο Σπίτι που δεν Έχετε Σκεφτεί

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

5 Ανεκμετάλλευτοι Αποθηκευτικοί Χώροι στο Σπίτι που δεν Έχετε Σκεφτεί

Ξεμείνατε από αποθηκευτικούς χώρους και το άγχος σας κυριεύει μα λόγος δεν υπάρχει αφού ευρηματικές ιδέες σας ετοιμάσαμε και ευθύς σας τις παρουσιάζουμε.

Όταν ακόμη και το παραμικρό δέκατο του χιλιοστού είναι ζωτικής σημασίας για ένα σπίτι τότε όλα πρέπει να εκτελούνται βάσει σχεδίου και καλού προγραμματισμού. Οι αποθηκευτικοί χώροι που μπορεί κανείς να μηχανευτεί όταν η ανάγκη προκαλεί είναι ατελείωτοι. Δείτε τα όσα ακολουθούν και πράξτε αναλόγως!

Ανακλεινόμενο φύλλο κάτω από τον νεροχύτη Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στην κουζίνα είναι να εκμεταλλευτείτε το τυφλό φύλλο κάτω από τον νεροχύτη. Συνηθίζεται να είναι σταθερό όμως με μια απλή μετατροπή (από έναν μαραγκό αν εσείς δεν τα καταφέρνετε) μπορείτε να το κάνετε ανακλεινόμενο φύλλο για τα βοηθητικά εξαρτήματα πλύσης των σκευών της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο ο πάγκος της κουζίνας θα έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο και θα μένει πάντα καθαρός.

Μια επιπλέον αποθηκευτική θέση στο τυφλό συρτάρι του νεροχύτη.

Μια επιπλέον αποθηκευτική θέση στο τυφλό συρτάρι του νεροχύτη.

Κουζίνες από το Μέλλον: Δείτε τα 8 Hot Trends που θα Κυριαρχήσουν!

Ράφι κάτω από τον νιπτήρα Το ίδιο ακριβώς πράμα μπορείτε να κάνετε και στο τυφλό φύλλο που βρίσκεται κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου σας. Με μια απλή τροποποίηση μπορείτε εκεί να αποθηκεύετε πράγματα που δεν χρειάζεται να τα κοιτάτε για να τα αναγνωρίσετε όπως πιστολάκι ή ψαλίδι μαλλιών και ξυριστική μηχανή.

Ράφι κάτω από τον νιπτήρα.

Ράφι κάτω από τον νιπτήρα.

Ραφιέρα πίσω από πόρτα Μερικά ράφια πίσω από την πόρτα είναι μια καλή ιδέα για να μην πηγαίνει ο χώρος χαμένος. Αν οι διαστάσεις σας το επιτρέπουν, όπως με το να υπάρχει μια εσοχή στον τοίχο, βάψτε την ή βάλτε ταπετσαρία για να τη διαφοροποιήσετε από το υπόλοιπο του χώρου και κινηθείτε διακοσμητικά όπως θα κάνατε και στη ραφιέρα σας.

Ραφιέρα ή βιβλιοθήκη πίσω από κάποια εσωτερική πόρτα.

Ραφιέρα ή βιβλιοθήκη πίσω από κάποια εσωτερική πόρτα.

Τα Μυστικά Διακόσμησης των Μικροσκοπικών Σπιτιών

Συρτάρια στα σκαλοπάτια Χρησιμοποιήστε τα κενά μεταξύ των σκαλοπατιών στην εσωτερική σκάλα ως τυφλά συρτάρια. Ανάλογα με τον αριθμό των σκαλιών που είναι σε θέση να τροποποιηθούν θα είναι και τα νέα σας συρτάρι. Είναι άδικο να πηγαίνει χαμένος τόσος χώρος.

Συρτάρια ανάμεσα στα σκαλοπάτια.

Συρτάρια ανάμεσα στα σκαλοπάτια.

8 Τρόποι για να Εκμεταλλευτείτε Κάθε Γωνιά του Σπιτιού

Ανακλεινόμενα φύλλα στην μπανιέρα Στην περίπτωση που κατασκευαστικά το μπάνιο σας σάς το επιτρέπει μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο γύρω από την μπανιέρα. Δημιουργώντας ένα τελάρο ουσιαστικά γύρω από την μπανιέρα μπορείτε να φτιάξετε ανακλεινόμενα φύλλα που εκεί θα αποθηκεύετε τα απορρυπαντικά ακόμη και τα είδη προσωπικής περιποίησης. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα στίγματα των συσκευασιών των προϊόντων και δεν θα έχετε πλέον ανάγκη ένα έπιπλο μπάνιου για τα απορρυπαντικά σας.

Ανακλεινόμενα φύλλα στην μπανιέρα.

Ανακλεινόμενα φύλλα στην μπανιέρα.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα υλικά και τις μεθόδους που αφορούν διαφορές κατασκευές στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

.

Δεν θα το πιστεύετε πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα. Σας δίνουμε τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.

Υπέροχα Διαχωριστικά για να Χωρίσετε στα 2 Έναν Χώρο!

.

Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά για να αναβαθμίσετε τους χώρους σας με αισθητικό τρόπο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

.

Φανταστικές εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.

Έξυπνοι Τρόποι για να Διαχωρίσετε το Εσωτερικό των Συρταριών σας

.

Ήρθε η ώρα να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και, ειδικότερα, στα συρτάρια σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Πώς θα Ζεστάνετε το Σπίτι με μια Μικρή Αλλαγή στις Κουρτίνες σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μόνοι σας τα πιο Όμορφα Χρωματιστά Κεριά στο Λεπτό