Τα 5 Πράγματα που Πρέπει Πάντα να Παίρνετε στo Ταξίδι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τα 5 Πράγματα που Πρέπει Πάντα να Παίρνετε στo Ταξίδι

Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, καλό θα ήταν να είστε καλά προετοιμασμένοι και να μην ξεχάσετε πράγματα που σας είναι απολύτως απαραίτητα. Το να ξεχάσετε το πιστολάκι μαλλιών ή τον αφρό ξυρίσματος δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το να ξεχάσετε τα παρακάτω 5 αντικείμενα.

Τα φάρμακά σας Αν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα καλό θα ήταν να σιγουρευτείτε πως αυτά θα βρίσκονται στην τσάντα επιβίβασης και όχι στις αποσκευές που θα παραδώσετε για έλεγχο στο αεροπλάνο. Οι αποσκευές πάντα κινδυνεύουν να χαθούν ή να καθυστερήσουν να έρθουν και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην αποχωριστείτε τα φάρμακά σας πουθενά και για κανένα λόγο. Βάλτε και σε αυτό το ότι αν χαθούν, στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να τα προμηθευτείτε (λόγω συνταγογράφησης) και βλέπετε ότι είναι πολύ σημαντικό να τα έχετε μαζί σας.

thehomeissue_pragmatataxidi01

Όπου κι αν ταξιδεύετε να έχετε τα φάρμακά σας πάντα κοντά σας.

Διαβάστε επίσης:

Σωστές απαντήσεις Όταν φτάνετε σε μία ξένη χώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας σταματήσουν για έλεγχο και να σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τα σχέδιά σας και με τους λόγους για τους οποίους επισκέπτεστε τη συγκεκριμένη χώρα. Φροντίστε να απαντήσετε έχοντας μαζί σας και τα κατάλληλα έγγραφα, όπως εισιτήρια επιστροφής, αποδεικτικά διαμονής σε κάποιο ξενοδοχείο καθώς και τα σχέδιά σας για τις ημέρες των διακοπών. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, τα παραπάνω είναι πράγματα που ρωτάνε συχνά σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου - και πολλές φορές και στον δρόμο.

Χρήματα και κάρτες Μην βάζετε ποτέ το πορτοφόλι και τις κάρτες σας σε τσάντα που δεν έχετε πάντα μαζί σας, καθώς δε θα θέλετε σε καμία περίπτωση να ζήσετε την εμπειρία του να είστε σε μία ξένη χώρα χωρίς χρήματα και κάρτες. Φροντίστε να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και ελέγξτε ξανά λίγη ώρα πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο ότι είστε επαρκώς προετοιμασμένοι οικονομικά γα το ταξίδι σας.

thehomeissue_pragmatataxidi02

Το διαβατήριο, οι κάρτες σας και τα μετρητά πρέπει να είναι πάντα κοντά σας κατά τη μετάβαση αλλά και σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ηλεκτρονικές συσκευές Τάμπλετ, κινητά, υπολογιστές και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή θέλετε να έχετε μαζί σας στο ταξίδι καλό είναι να βρίσκονται όλα στην τσάντα που έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Έτσι σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής θα θρηνείτε μόνο μερικά ρούχα, αξεσουάρ και γενικά αντικείμενα τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε χωρίς τεράστιο κόστος.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Πράγματα που δεν Πρέπει να Βάζετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

.

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν σας βοηθούν να κοιμάστε καλά τα βράδια.

Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αποκτήστε το σπίτι που αξίζετε ξεκινώντας με το να ξεφορτωθείτε αυτά τα 5 πράγματα.

6 Καθημερινά Αντικείμενα που Πρέπει να Ανανεώσετε Σήμερα!

.

Δείτε 6 πράγματα καθημερινής χρήσης που χρειάζονται ανανέωση στο σπίτι σας. Αυτά τα πράγματα βελτιώνουν άμεσα την εικόνα του σπιτιού σας.

Κρύψτε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

.

Κάθε σπίτι έχει αντικείμενα που καλό θα ήταν να μην βρίσκονται σε κοινή θέα. Δείτε ποια είναι αυτά και πώς να τα κρύψετε.

Δύο Πανεύκολοι Τρόποι για να Βρείτε το Smartphone σας Όταν Είναι στο Αθόρυβο

.

Έχει συμβεί σε όλους μας: Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το smartphone σας, ακόμη κι αν το έχετε ξεχάσει στο αθόρυβο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Μικροσκοπικό Πλυντήριο Ρούχων του Μέλλοντος (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε