Αυτή Είναι η πιο Ασφαλής Χώρα στον Κόσμο για το 2019!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτή Είναι η πιο Ασφαλής Χώρα στον Κόσμο για το 2019!

Σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα!

Μπορεί να έχει αρκετές πρωτιές αλλά η Ελλάδα δεν είναι η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο. Μάλιστα δεν βρίσκεται καν μέσα στην κορυφαία 20άδα στην οποία κυριαρχούν οι ευρωπαϊκές χώρες.

Την έρευνα έκανε το Global Finance Magazine το οποίο για να καταλήξει στην 20άδα με τις πιο ασφαλείς χώρες έλαβε υπόψιν του πολεμικές συρράξεις, ποσοστά εγκληματικότητας, τα συστήματα πρόνοιας και τον κίνδυνο από φυσικές καταστροφές. Έτσι κατέληξη στο συμπέρασμα πως η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο για το 2019 είναι η Ισλανδία.

χώρα

Η Ισλανδία είναι η πιο ασφαλής χώρα του 2019.

Αυτές Είναι οι πιο Υγιεινές Πόλεις του Πλανήτη!

Η Ισλανδία έχει πολύ χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας καθώς από το 2009 έχει καταγραφεί μόνο ένας φόνος στην πανέμορφη χώρα των 400.000 κατοίκων.

Κατά τα άλλα μέσα στην 20άδα βρέθηκαν 15 ευρωπαϊκά κράτη αποδεικνύοντας πως σε γενικές γραμμές η Ευρώπη είναι μια ασφαλής θα λέγαμε ήπειρος.

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση, οι ΗΠΑ στην 65η θέση, η Ιαπωνία στην 43η θέση λόγω των μεγάλων σεισμών που καταγράφονται στη χώρα, η Τουρκία στην 107η θέση και η Ρωσία στην 106η θέση.

χώρα

Πέρα από πολύ ασφαλής είναι και πανέμορφη.

5 Γαλλικές Πόλεις που δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ Αλλά Πρέπει να Επισκεφτείτε!

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν και κατέληξαν στα παραπάνω συμπεράσματα προέκυψαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο για την Ειρήνη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε

.

Οι πιθανότητες να κλέψουν τη δική σας βαλίτσα στο καρουζέλ του αεροδρομίου μπορούν να μειωθούν ακολουθώντας αυτά τα tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι πιο Ρομαντικές Κρουαζιέρες του 2019!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Καθαρίσετε Σωστά τις Γαρίδες!
More in LIVING +, PLUS +
Αυτές Είναι οι πιο Ρομαντικές Κρουαζιέρες του 2019!

Αυτές οι κρουαζιέρες θα σας χαλαρώσουν απίστευτα.

Close