Τι Αποκαλύπτει το Μαύρο Χρώμα για το Χαρακτήρα σας;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τι Αποκαλύπτει το Μαύρο Χρώμα για το Χαρακτήρα σας;

Το μαύρο χρώμα δημιουργεί έναν αέρα μυστηρίου, γι αυτό και σχετίζεται με τη μυστικότητα και το άγνωστο. Στη ψυχολογία αυτό το χρώμα παρέχει προστασία από τα έντονα συναισθήματα.

Δημιουργεί ένα φράγμα ανάμεσα σε αυτό μου νιώθουμε και τον εξωτερικό κόσμο, προσφέροντας μια άνεση γιατί κρύβει τα τρωτά μας σημεία, τις ανασφάλειες και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Το μαύρο απορροφά όλα τα χρώματα και διώχνει το φως μακριά. Πολλοί το χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή για να κρύψουν κάτι από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Κάποιοι θα φορέσουν μαύρα ρούχα για να κρύψουν το βάρος τους ή για να μην αποκαλύψουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους.

Διαβάστε επίσης:

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

Επίσης, το μαύρο χρώμα συνήθως αποτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να εκπέμψει δύναμη και υπεροχή. Αν για παράδειγμα ένας πωλητής φοράει μαύρα ρούχα, μπορεί να κάνει πολλές πωλήσεις, όμως θα δημιουργήσει και συναισθήματα φόβου. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το μαύρο χρώμα είναι σοβαροί, έχουν αυτοέλεγχο, ισχυρή βούληση και είναι αρκετά πειθαρχημένοι.

Επιπλέον, το μαύρο χρώμα συχνά θεωρείται ως ένα χρώμα της κομψότητας, γι αυτό και όλοι οι στιλίστες συμβουλεύουν να έχουν οι γυναίκες ένα μαύρο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα τους και οι άντρες μια μαύρη γραβάτα. Οι πετυχημένες και εύπορες γυναίκες επιλέγουν το μαύρο χρώμα, καθώς είναι συνυφασμένο με τη δυναμικότητα και την κομψότητα.

Οι έφηβοι έχουν συνήθως την ανάγκη να φορούν μαύρα ρούχα κατά το στάδιο της μετάβασης από την αθωότητα της παιδικής ηλικίας στην πολυπλοκότητα της ενήλικης ζωής. Για τους έφηβους αυτό το χρώμα σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου και την αρχή μιας άλλης. Ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπει να κρύβουν τα συναισθήματα τους, μέχρι να ανακαλύψουν την ταυτότητα τους. Είναι σημαντικό για έναν έφηβο να περάσει από αυτό το στάδιο, ώστε να ηρεμίσει όταν ενηλικιωθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Επιστημονικοί Τρόποι για να Είστε πιο Χαρούμενοι στο Σπίτι

.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να ανακαλύψετε την ευτυχία μέσα στο σπίτι σας.

7 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Ευτυχισμένη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!

Αυτές είναι οι λάθος σκέψεις που κάνετε καθημερινά

.

Δείτε τις λάθος σκέψεις που κάνετε καθημερινά.

Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!

.

Αυτές οι 4 τροφές- μαγικά φίλτρα υπόσχονται να σας ανεβάσουν την διάθεση με μια μπουκιά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Σούπερ Κουρέματα που θα σας Χαρίσουν πιο Πλούσια Μαλλιά!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!

Αυτές οι 4 τροφές- μαγικά φίλτρα υπόσχονται να σας ανεβάσουν την διάθεση με μια μπουκιά!

Close