Τεστ Προσωπικότητας: Τι Φανερώνει για το Χαρακτήρα σας ο Τρόπος που Τρώτε;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τεστ Προσωπικότητας: Τι Φανερώνει για το Χαρακτήρα σας ο Τρόπος που Τρώτε;

Είσαι κι εσύ από εκείνες που χρειάζονται μια αιωνιότητα για να τελειώσουν το πιάτο τους;

Τρεις είναι οι μεγαλύτερες απoλαύσεις στη ζωή: το καλό σεξ, το καλό φαγητό και ο ύπνος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του σε όλα και τα απολαμβάνει διαφορετικά. Και έτσι πρέπει! Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στο φαγητό. Κια συγκεκριμένα στον τρόπο που τρως, ο οποίος μαρτυρά ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Αν για παράδειγμα καταβροχθίζεις το περιεχόμενο του πιάτου σου σε χρόνο dt, ή αν χρειάζεσαι μια αιωνιότητα για να τελειώσεις το φαγητό σου, αυτό κάτι σημαίνει. Μη νομίζεις πως είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες! Κάνε το τεστ και βρες σε ποια ανήκεις.

#1 Τρως αργα;

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, αν συνήθως όλοι στο τραπέζι έχουν τελειώσει το φαγητό τους, εκτός από εσένα, αν το αγόρι σου περιμένει υπομονετικά να φας επιτέλους την τελευταία σου μπουκιά μπας και περάσετε ποτέ στο επιδόρπιο, εκτος του ότι σπας σε όλους λίγο τα νεύρα (η αλήθεια να λέγεται), τα νέα για εσένα είναι καλά (κι ας υποφέρουν οι υπόλοιποι της παρέας). Σύμφωνα με ψυχολόγους, όσοι τρώνε αργά, τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και γνωρίζουν πώς να εκτιμούν σώστά κάθε στιγμή της ζωής τους. Επίσης, διακατέχονται από αυτοπεποίθηση και έχουν πειθώ στο λόγο τους.

Προσοχή, μιλάμε για τους ανθρώπους που τρώνε πάντα έτσι, που αυτό είναι το στιλ τους! Γιατί αν εσένα απλά σου συμβαίνει ορισμένες φορές να μην μπορείς να τελειώσεις γρήγορα το πιάτο σου, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η διάθεσή σου είναι κακή, είσαι στεναχωρημένη ή νιώθεις κουρασμένη. Η διάθεσή μας, επηρεάζει κατά πολύ τον τρόπο που τρώμε.

Νέα Έρευνα: Τι Λέει ο Αγαπημένος σας Καφές για την Προσωπικότητά σας

#2 Τρως γρήγορα;

Πότε ακούμπησες το πιάτο στο τραπέζι και πότε το τελείωσες, δεν πήρε κανείς χαμπάρι! Ούτε εσύ η ίδια! Τελειώνεις πάντα πρώτη το φαγητό σου, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν καν φτάσει στη μέση.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είσαι αισιόδοξη, σου αρέσει να θέτεις στόχους στη ζωή σου τους οποίους προσπαθείς να εκπληρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Είσαι όμως αρκετά ανυπόμονη. Βιάζεσαι να δεις σε όλα το αποτέλεσμα που επιθυμείς και αυτό συχνά αγχώνει, τόσο εσένα, όσο και τους γύρω σου.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι όσοι τρώνε γρήγορα, παίρνουν πιο εύκολα κιλά. Δεν είναι τυχαίο που οι διατροφολόγοι συστήνουν να μασάς πολλές φορές την κάθε μπουκιά σου πριν την καταπιείς.

#3 Μήπως εξερευνείς το πιάτο, λες και μέσα στο φαγητό κρύβεται κάποιος θησαυρός;

Το πιρούνι σου πηγαίνει μία πάνω, μία κάτω, μια αριστερά και μία δεξιά. Ανακατεύεις συνέχεια το φαγητό, λες και κάτι ψάχνεις να βρεις.  Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις στη ζωή σου και αναζητάς συνεχώς νέες εμπειρίες. Αυτό σημαίνει ότι τολμάς να βγεις από την βολή σου και από την ασφάλεια και τη σιγουριά και να δοκιμάσεις πράγματα που σε ξενίζουν και που μπορεί να φαίνονται ίσως και επικίνδυνα.

5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας

#4 Μήπως διαλέγεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να φας από το πιάτο σου;

Ακόμα έχεις εμμονές με το φαγητό, όπως όταν ήσουν μικρό παιδάκι, τις οποίες δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις και επιμένεις σε αυτές, ακόμα και σε τροφές που δεν έχεις πρώτα δοκιμάσει, πριν τις απορρίψεις εντελώς. Σπάνια μπορείς να φας φαγητό άλλου εκτός από της μητέρας σου και δεν δοκιμάζεις καθόλου εύκολα καινούριες γεύσεις και κουζίνες. Κάθε φορά που πας έξω για φαγητό είναι σίγουρο ότι θα ζητήσεις από τον σερβιτόρο να κάνει μια αλλαγή στο πιάτο σου.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είσαι λίγο νευρωτική, εκτός του ότι σκας και γάιδαρο. Φαίνεται πως είσαι αρκετά αγχώδης και ανασφαλής τύπος. Όπως φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούριες γεύσεις, δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και ανθρώπους, ούτε δοκιμάζεις καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από την ασφαλή ρουτίνα σου. Αρκετές φορές γίνεσαι καχύποπτη με ανθρώπους και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

#5 Θέλεις να βάζεις στο πιάτο σου πρώτα σαλάτα, μετά το κρέας ή τα ζυμαρικά, κ.ο.κ. Δεν θέλεις το πιάτο σου γεμάτο με όσα υπάρχουν στο τραπέζι.

Ακόμα και την ώρα του φαγητού είσαι μεθοδική. Αν ανήκεις σε αυτή την σπάνια κατηγορία που γεμίζουν πρώτα το πιάτο τους με ένα είδος και αφού το τελειώσουν θα περάσουν στο επόμενο, είσαι άνθρωπος που δίνεις τρομερή σημασία στις λεπτομέρειες. Είσαι οργανωτική και σου αρέσει να σκέφτεσαι κάθε πιθανή παράμετρο και εκδοχή, πριν πάρεις μία απόφαση. Είσαι πολύ προσεκτική και τα πάντα στη ζωή σου θέλεις να ακολουθούν ένα πρόγραμμα και μία σειρά, που σπάνια αλλάζεις. Είσαι τελειομανής κι αυτό σε κάνει και καλή στη δουλειά σου.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

.

Μπορεί να διατείνεστε ότι τον διαλέξατε γιατί είναι άνετος, ο καναπές όμως μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας.

Ποια Είναι Τελικά η Πραγματική σας Ηλικία; Κάντε το Τεστ να Μάθετε!

.

Νιώθετε νεότεροι από την ηλικία σας; Το παρακάτω τεστ θα σας βοηθήσει να επιβεβαιώσετε αυτό που υποπτεύεστε!

Χρήσιμο Τεστ: Εσείς Πόσο Καλά Βλέπετε τα Χρώματα;

.

Ένα απίστευτα διασκεδαστικό online κουίζ σας αποκαλύπτει πόσο καλά βλέπετε τα χρώματα!

Κουίζ: Τι τύπος Νοικοκυράς Είστε;

.

Κάντε το παρακάτω κουίζ και μάθετε τι τύπος νοικοκυράς είστε.

Κουίζ: Πόσων Χρονών Είναι η Επιδερμίδα σας;

.

Κάντε το τεστ για να ανακαλύψετε τα πάντα για την επιδερμίδα σας: από την πραγματική ηλικία της μέχρι τις αληθινές ανάγκες της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε την Νέα Ηλεκτρική Κουζίνα με IQ που Κυκλοφορεί στην Αγορά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Δείτε την Νέα Ηλεκτρική Κουζίνα με IQ που Κυκλοφορεί στην Αγορά

Αυτή είναι η πρώτη έξυπνη ηλεκτρική κουζίνα που δημιουργήθηκε από την Dacor Discovery.

Close