Τα Κάνετε κι εσείς; Οι πιο Ενοχλητικές Συνήθειες

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα Κάνετε κι εσείς; Οι πιο Ενοχλητικές Συνήθειες

Και αηδιαστικές ενίοτε!

Συνήθειες έχουμε όλοι, καλές και κακές. Μπορεί κάτι που φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό και διόλου παράξενο σε εμάς, να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για κάποιον άλλον και το αντίστροφο. Πολλές φορές όμως, πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε ότι κάνουμε κάτι που ενοχλεί τον δίπλα μας, παρά μόνο αν εκείνος μας το επισημάνει. Έλα όμως που αυτό σπανίως συμβαίνει, διότι κι εσύ όταν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, θα φερθείς ευγενικά, αποφεύγοντας να πεις κάτι που θα κάνει τον άλλον να ντραπεί και να νιώσει άσχημα. Γι’ αυτό, όσα δεν λες εσύ στους άλλους και δεν τολμούν από τακτ να πουν και οι άλλοι σε εσένα, θα τα γράψω εγώ εδώ, ώστε να τα δουν και οι μεν και οι δε, μπας και αυτός ο κόσμος γίνει λίγο καλύτερος.Υπερβάλλω, γι’ αυτό αναδιατυπώνω: Μπας και τα διαβάσετε όλοι, αναγνωρίσετε στον εαυτό σας κάτι από τα παρακάτω και (επιτέλους) τα κόψετε!

#1 Αυτό το σπαστικό, νευρικό γελάκι που ολοκληρώνει κάθε πρόταση που τελειώνεις. Μπορεί να μην είναι τόσο ενοχλητικό, εκτός αν το ζεις καθημερινά. Αν έχεις για παράδειγμα κάποιον στη δουλειά που ό,τι και να πει, στο τέλος γελάει, μόνος του, γιατί μάλλον βρίσκει πολύ αστεία κι έξυπνα αυτά που λέει (ενώ εσύ καθόλου) κι αναγκάζεσαι κι εσύ να γελάσεις, από ευγένεια, μέχρι που τελικά πιάνονται οι μύες του προσώπου σου, γιατί πόσο να αντέξεις; Αγαπητέ φίλε ή φίλη που το κάνεις αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τόσο χιούμορ όσο πιστεύεις. Λυπάμαι!

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

#2 Το δάχτυλο στη μύτη, είναι μια κακή και αηδιαστική συνήθεια. Συνήθως λαμβάνει χώρα στο κόκκινα φανάρι, ενώ ο οδηγός είναι σταματημένος και περιμένει το πράσινο για να συνεχίσει την πορεία του. Κάπου εκεί, την ώρα της αναμονής, ξεκινάει η ανασκαφή, λες και δεν υπάρχει κόσμος δίπλα του. Σε βλέπουμε!

#3 Τον εξαιρετικά ευγενικό τρόπο ομιλίας που φαίνεται προσποιητός και ψεύτικος. Εντάξει, είπαμε, είσαι καλή, αλλά πόσο πια! Είναι εκείνοι που σε ρωτούν ανά δευτερόλεπτο αν είσαι καλά, αν χρειάζεσαι κάτι, με φωνή υπερβολικά γλυκιά, λες και μιλούν σε 5χρονο παιδάκι. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να γίνεις αναιδής σε τέτοιους ενοχλητικά πρόσχαρους ανθρώπους, γιατί θα φανεις πολύ κακιά. Η μόνη ελπιδα είναι να το καταλάβουν μόνοι τους ότι είναι too much όλο αυτό και να το σταματήσουν.

#4 Κοιτάς το κινητό σου κάθε δύο λεπτά. Έχεις μια τρομερή εξάρτηση σε αυτό! Βγαίνεις ραντεβού και αντί να κοιτάς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, τα μάτια σου είναι κολλημένα στην οθόνη του κινητού σου. Εκτός από ενοχλητικό είναι και εξαιρετικά αγενές.

#5 Επαναλαμβάνεσαι συνεχώς. Λες συνέχεια τις ίδιες ιστορίες, τα ίδια αστεία ή αναλύεις υπερβολικά πράγματα που είναι ήδη γνωστά και κουράζεις.

#6 Χρησιμοποιείς υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες όταν θέλεις να εξηγήσεις ή να εξιστορήσεις κάτι, με αποτέλεσμα να μακρυγορείς και να κάνεις τον άλλον να βαριέται, περιμένοντας πώς και πώς να βάλεις μια τελεία επιτέλους. Επικεντρώσου περισσότερο στην ουσία και άσε την πολλή σάλτσα όπου δε χρειάζεται.

#7 Άλλη μια κακιά συνήθεια και αηδιαστική για κάποιους είναι το δάγκωμα των νυχιών. Αν τρως τα πετσάκια σου και αν είσαι συνεχώς με το δάχτυλο στο στόμα, εκτός του ότι η κίνηση αυτή δηλώνει νευρικότητα και ανασφάλεια, είναι πολύ άσχημη εικόνα για τον δίπλα σου. Κοίτα και τα χέρια σου λίγο πόσο απεριποίητα τα κάνεις να φαίνονται.

#8 Δεν κοιτάς τον άλλον στα μάτια όταν σου μιλάει. Κοιτάς στο υπερπέραν, ψάχνεις το κινητό ή τα κλειδιά σου κι αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατί δίνεις την εντύπωση στον συνομιλητή σου ότι τον γράφεις κι αδιαφορείς πλήρως γι' αυτά που λέει. Όταν ο άλλος σου μιλάει, οφείλεις να τον προσέχεις και να τον σέβεσαι, αλλιώς είσαι απλά αγενής.

Έρευνα: Αυτός είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή

#9 Την κακιά συνήθεια να πετάγεσαι και να διακόπτεις τη συζήτηση, πριν ο άλλος ολοκληρώσει αυτό που θέλει να πει, πρέπει να την αποβάλλεις.

#10 Τα βρίσκεις όλα αστεία, ενώ δεν είναι. Διακωμωδείς κάθε θέμα, ακόμα και τα πιο σοβαρά. Καλή η πλάκα, αλλά να μην ξεπερνάει τα όρια.

#11 Αυτό είναι για τους ανθρώπους που έχουν σκύλο. Φίλες και φίλοι, να μαζεύετε από το δρόμο τα περιττώματα του σκύλου σας. Από τη στιγμή που αποφασίσατε να πάρετε κατοικίδιο, να είστε υπεύθυνοι. Δείτε, επίσης, όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να έχει το σπίτι σας όταν έχετε σκύλο.

#12 Παντού υπάρχει εκείνος ο απίστευτα απαισιόδοξος και μίζερος άνθρωπος που καταφέρνει σε χρόνο dt να μαυρίζει την καρδιά των γύρω του με τα λόγια αλλά και το παρουσιαστικό του. Όλοι έχουμε προβλήματα ρε παιδιά, αλλά τι μας φταίνε και οι γύρω μας; Υπάρχουν και άνθρωποι που γκρινιάζουν συνεχώς, χωρίς λόγο, απλά επειδή προφανώς βρίσκουν μια ανεξήγητη ευχαρίστηση σε αυτό. Positive vibes, ακούτε;

Τι Λέει ο Τρόπος που Κοιμόμαστε για τον Χαρακτήρα μας

Εντάξει, δεν θέλω να είμαι κακιά, αλλά παραδέξου ότι οι παραπάνω συνήθειες είναι όντως πολύ ενοχλητικές. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες, αλλά ας μείνουμε σε αυτές, με την ελπίδα όλοι μας (γιατί ουδείς τέλειος) να τις λάβουμε υπόψιν μας την επόμενη φορά που θα είμαστε με κόσμο.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

.

Ναι, τα μικρά πράγματα κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά.

«Πως μπορώ να απαλλαγώ από τις τρίχες του σκύλου;»

.

Κι όμως, γίνεται το να απαλλαγείτε από τις τρίχες του κατοικιδίου σας! Δείτε πως.

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

.

Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας για να νιώσετε ευτυχισμένοι μέσα σε ένα βράδυ.

Εντάξει, Όλοι τα Ίδια Κάνουμε Μετά τη Δουλειά!

.

Υπάρχει μια ιεροτελεστία που όλοι ακολουθούμε όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά τη δουλειά.

Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

.

Αυτοί είναι οι 8 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να βρείτε την ευτυχία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Beauty Tips για Εσάς που Φοράτε Φακούς Επαφής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποιος Είναι ο Χαρακτήρας του Σπιτιού σας;
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
6 Beauty Tips για Εσάς που Φοράτε Φακούς Επαφής

Όλα όσα πρέπει να προσέχετε στο μακιγιάζ σας όταν φοράτε φακούς επαφής.

Close