Τα «Καμπανάκια» που Δείχνουν πως η Σχέση σας Οδεύει προς Διάλυση

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα «Καμπανάκια» που Δείχνουν πως η Σχέση σας Οδεύει προς Διάλυση

Το αν μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της ή πότε ο χωρισμός είναι η μοναδική λύση,  μόνο το ζευγάρι μπορεί να το αντιληφθεί και πολλές φορές πληρέστερα κι από έναν ειδικό. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό, η δυναμική που έχει το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετική και μοναδική όπως και οι άνθρωποι. Το τί κάνει ευτυχισμένο ένα ζευγάρι, μπορεί να το ξέρει μόνο το ίδιο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα όσοι δουλεύουμε με ζευγάρια είναι πως υπάρχουν σημάδια που χτυπάνε τον κώδωνα του κινδύνου για την σχέση και προειδοποιούν. Αν παρόλα αυτά, τα παραβλέψουμε ή αδιαφορήσουμε, το πιο πιθανόν είναι να έρθει ο χωρισμός κάποια στιγμή. Παρακάτω παρατίθενται τα 5 πιο συνηθισμένα και σημαντικά σημάδια που δηλώνουν κίνδυνο για το ζευγάρι.

7 Αλλαγές στο Σπίτι για να Ξεπεράσετε Εύκολα τον Χωρισμό

Σημάδι 1

Το να βρίσκεστε οι δυο σας είναι ότι πιο βαρετό μπορείτε να κάνετε. Πιάνεις τον εαυτό σου να περνάς καλύτερα οπουδήποτε μακριά του-της, με οικογένεια, φίλους, στην δουλειά.

Σημάδι 2

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας σχέσης και κυρίως για την ισορροπία της, είναι ο αμοιβαίος σεβασμός. Αν ένας από τους δύο αρχίζει να αμφισβητεί, να κατακρίνει και να μην αναγνωρίζει πλέον την αξία του συντρόφου του, τότε μόνο η αγάπη δεν αρκεί για να κρατηθεί η σχέση.

Αυτό Είναι το Σπίτι που Χώρισε τον Robert Pattinson από την Κοπέλα του!

Σημάδι 3

Η σεξουαλική ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη ή καθόλου ικανοποιητική. Κάθε ζευγάρι μπορεί να περάσει κρίση στην ερωτική του ζωή, όμως όταν αυτό φτάνει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης και συνήθεια τότε η σχέση κινδυνεύει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέροχα Διαχωριστικά για να Χωρίσετε στα 2 Έναν Χώρο!

.

Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά για να αναβαθμίσετε τους χώρους σας με αισθητικό τρόπο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Υπάρχουν Σπίτι σας το 2016!

.

Μαζί με τον παλιό χρόνο, φροντίστε να κάνετε έξωση και σε αυτά τα (άχρηστα) πράγματα.

5 Εκφράσεις που Αποκαλύπτουν Αλήθειες για την Καρδιά!

.

Κι όμως κοινές φράσεις για την καρδιά λένε πολλά για τις βιολογικές διεργασίες που διέπουν τη λειτουργία της. Διαβάστε παρακάτω και προφυλάξτε τη δική σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ΕΤΣΙ θα πρέπει να λούζεσαι από εδώ και πέρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι για να Αποκτήσετε Τέλειο Κορμί για Μπικίνι