Πως Μπορούμε να Πετύχουμε τους Στόχους μας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πως Μπορούμε να Πετύχουμε τους Στόχους μας

Πώς υλοποιούμε αυτά που θέλουμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας; Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα που θα μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε.

Γράφουμε σε ένα χαρτί αυτά που επιθυμούμε να πετύχουμε για τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Για την οικογένειά μας και το σπίτι μας, για την ψυχολογική και σωματική μας υγεία, για την επαγγελματική μας πορεία και την οικονομική μας κατάσταση, κ.τ.λ Το γράψιμο είναι κάτι που μένει και μας υπενθυμίζει καθημερινά τους στόχους μας, δίνοντάς μας ενέργεια να προχωρήσουμε.

Θέτουμε υλοποιήσιμους στόχους και όχι εξωπραγματικούς. Αν για παράδειγμα το εισόδημά μας είναι μικρό, το να βάλουμε στόχο να αγοράσουμε ένα πολυτελή σπίτι στην παρούσα φάση, το πιο πιθανόν είναι να μας ματαιώσει. Οι στόχοι μας πρέπει να είναι μικροί και βραχυπρόθεσμοι. Βήμα βήμα και με σταθερότητα φτάνουμε στον στόχο μας.

Διαβάστε επίσης:

Περνάμε στην δράση και δεν αναβάλλουμε. Ότι μπορούμε να κάνουμε σήμερα δεν το αφήνουμε για αύριο. Αλλά ακόμα και αν το κάνουμε, το να έχουμε επαφή με τον εαυτό μας και να γνωρίζουμε γιατί το κάνουμε θα μας βοηθήσει να ξεμπλοκάρουμε. Μήπως αντιστεκόμαστε σε κάτι ή φοβόμαστε; Το να κατανοήσουμε την ευάλωτη πλευρά μας θα μας οδηγήσει στην δυναμική πλευρά μας.

Κάνουμε έναν προγραμματισμό της καθημερινότητάς μας και των όσων έχουμε να κάνουμε που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμούμε. Είμαστε παράλληλα ευέλικτοι ώστε όταν χρειαστεί να αλλάξουμε το πρόγραμμα, μέχρι και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας ανάλογα τα νέα δεδομένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Ευτυχισμένη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!

Οι Μυρωδιές της Ευτυχίας! Αυτές οι Μυρωδιές Μπορούν να σας Κάνουν Ευτυχισμένους

.

Αυτές είναι οι μυρωδιές που μπορούν να σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.

Πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσει κάποιος τα όριά του;

.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσετε τα όριά σας.

7 Επιστημονικοί Τρόποι για να Είστε πιο Χαρούμενοι στο Σπίτι

.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να ανακαλύψετε την ευτυχία μέσα στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Σημάδια ότι η Σχέση σας δεν θα Κρατήσει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
8 Σημάδια ότι η Σχέση σας δεν θα Κρατήσει

Αν βλέπετε μερικά από αυτά τα σημάδια, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Close