Οι πιο Πρωτότυποι Σελιδοδείκτες που Έχετε Δει!

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Οι πιο Πρωτότυποι Σελιδοδείκτες που Έχετε Δει!

Αυτοί είναι οι πιο ιδιαίτεροι και περίεργοι σελιδοδείκτες για τα βιβλία σας. 

Σενάριο 1: Είστε στην παραλία, ξαπλωμένοι σε μια σεζλόνγκ. Έχετε απορροφηθεί μέσα στις παραγράφους του βιβλίου που διαβάζετε, όταν αποφασίζετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα δροσιάς για μια σύντομη βουτιά.

Σενάριο 2: Δίνετε εξετάσεις και είστε αντιμέτωποι με μια τεράστια ύλη μέχρι το σημείο που δεν αντέχετε άλλο πια να διαβάζετε μέσα στη ζέστη και κλείνετε μια και καλή το βιβλίο που διαβάζατε.

Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκετε, όταν κλείνετε το βιβλίο σας, είτε συγκρατείτε με τη μνήμη σας τη σελίδα στην οποία έχετε φτάσει ή βάζετε το χάρτινο σελιδοδείκτη, ή απλώς ένα στυλό, να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς.

Επειδή, όμως, κάθε βιβλίο και κάθε ιστορία και πληροφορία που διαβάζετε αξίζει διαφορετικό σελιδοδείκτη, συγκεντρώσαμε περίεργους και πρωτότυπους σελιδοδείκτες για κάθε περίσταση ικανούς να εντυπωσιάσουν κάθε αναγνώστη και όχι μόνο!

Μα, φυσικά, σελιδοδείκτης καρχαριάκι!  Απ' ότι φαίνεται κιόλας πρόκειται για ένα ντροπαλό καρχαριάκι αφού... έχει βγάλει την ουρά του απ' έξω.

thehomeissue_(selidodeikths)01

Τα σαγόνια του καρχαρία κλεισμένα μέσα στις σελίδες του βιβλίου σας.

Ένας σελιδοδείκτης κατάλληλος να συνοδεύσει τις ιστορίες με πειρατές, χαμένους θησαυρούς στη θάλασσα και πολλή περιπέτεια. Ίσως αν το έχετε μαζί σας στην παραλία, οι πειρατές να σας εντοπίσουν και να αρχίσει ύστερα η δική σας φανταστική ιστορία με πειρατές. Ή και όχι, χωρίς να θέλουμε να σας απογοητεύσουμε!

thehomeissue_(selidodeikths)02

Ένα πειρατικό κόσμημα με νεκροκεφαλή ως σελιδοδείκτης.

Σελιδοδείκτης βγαλμένος από παραμύθι, αφού η Αλίκη αυτή τη φορά δεν είναι χαμένη στην Χώρα των Θαυμάτων, αλλά στην ιστορία που εσείς έχετε επιλέξει να διαβάζετε.

Thehomeissue_(selidodeikths)03

H Αλίκη από την Χώρα των Θαυμάτων θα σας υπενθυμίσει τη σελίδα που διαβάσατε τελευταία φορά.

Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πως μια φέτα μπέικον μπορεί να λειτουργήσει και ως σελιδοδείκτης. Κάποιοι όμως φρόντισαν για εσάς και δημιούργησαν αυτόν τον σελιδοδείκτη. Ίσως γιατί μια κανονική φέτα μπέικον δε θα ήταν πολύ πρακτική. Βασικά καθόλου!

thehomeissue_(selidodeikths)04

Σελιδοδείκτης βγαλμένος από τον πάγκο αλλαντικών του σούπερ μάρκετ.

Η πιο Ιδιαίτερη Καρέκλα-Βιβλιοθήκη που Έχετε Δει

Και επειδή το ολοκληρωμένο αμερικανικό πρωινό είναι μπέικον με αυγά, ορίστε και ο σελιδοδείκτης του τηγανητού αυγού, ίσως για το καλύτερο πρωινό... διάβασμα! Μάλιστα, έπειτα από απαίτηση του κοινού, δεν θα κυκλοφορεί πλέον μόνο η εκδοχή του μελάτου τηγανητού αυγού για να καλύπτονται όλα τα γούστα.

thehomeissue_(selidodeikths)05

Γιατί το τηγανητό αυγό μπορεί να λειτουργήσει και ως σελιδοδείκτης.

National Geographic: Το Καλύτερο Βιβλιοπωλείο του Κόσμου Βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ένας σελιδοδείκτης προβολέας που υπό άλλες συνθήκες θα σας τύφλωνε με το δυνατό φως του, σε αυτή την περίπτωση σας υπενθυμίζει μέχρι ποια σελίδα έχετε φτάσει. Βασικά σας κάνει και ανάκριση για το αν θυμάστε τι έχετε διαβάσει μέχρι στιγμής.

thehomeissue_(selidodeikths)06

Ανοίγετε το βιβλίο και όλα «έρχονται στο φως» με τον σελιδοδείκτη-προβολέα.

Ένας σελιδοδείκτης κατάλληλος για εσάς που διαβάζετε αστυνομικά μυθιστορήματα και ιστορίες με εγκλήματα, εξορκισμούς και ο,τιδήποτε άλλο παρόμοιο που μπορεί... να σας χαλαρώσει! Μοιάζει με μια μεγάλη κηλίδα αίματος που στάζει κάθετα στο βιβλίο σας. Και το καλύτερο όλων, κυκλοφορεί και σε πιο σκούρες αποχρώσεις, για εσάς που ανατριχιάζετε στην όψη του κόκκινου αίματος. Κατάλληλο, επιπλέον, και για τα βιβλία φοιτητών Ιατρικής, μιας και θα τους μεταφέρει πιο εύκολα στο περιεχόμενο και την ύλη που πρέπει να διαβάσουν.

thehomeissue_(selidodeikths)07

Σελιδοδείκτης που θυμίζει αίμα να τρέχει!

Δε χρειάζεται να διαβάζετε βιβλίο με συνταγές για να έχετε έναν τρισδιάστατο σελιδοδείκτη με κρέμα και μπισκότο σε στρώσεις. Σε πολλές στρώσεις. Σε πάρα πολλές στρώσεις ικανές να σας ανοίξουν την όρεξη!

thehomeissue_(selidodeikths)07

Ένας σελιδοδείκτης-πάστα για γλύκες αναγνώσεις.

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

Αν θέλετε να κρατήσετε ως επτασφράγιστο μυστικό τη συνέχεια της ιστορίας που διαβάζετε, ένας σελιδοδείκτης φερμουάρ φαίνεται να κρύβει καλά τη συνέχεια της ιστορίας.

thehomeissue_(selidodeikths)08

Γιατί, ποιος είπε οτι τα φερμουάρ δεν είναι και για τα βιβλία;

Και επειδή, δεν αρκεί να θυμάστε μόνο τη σελίδα αλλά και την πρόταση την οποία διαβάσατε την τελευταία φορά, ο σελιδοδείκτης με το χεράκι που προσαρμόζεται σε όποια πρόταση θέλετε, σας δείχνει ακριβώς το σημείο που έχετε σταματήσει.

thehomeissue_(selidodeikths)09

Μια παλάμη με τον δείκτη να σας υποδεικνύει ακριβώς το σημείο που σταματήσατε το διάβασμα.

Ποιος είπε ότι οι κασέτες ανήκουν σε μια άλλη παλιότερη εποχή μόνο; Ένας σελιδοδείκτης σε σχήμα κασέτας με ξεδιπλωμένη την ταινία, μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα μουσικό... διάλειμμα από το διάβασμα σας.

thehomeissue_(selidodeikths)10

Σελιδοδείκτης-κασέτα συνδυάζοντας δυο αγαπημένες συνήθειες: διάβασμα και μουσική.

Ένα φωτιστικό σε σχήμα πυραμίδας που λειτουργεί και φωτίζει το δωμάτιο κανονικά, αλλά μόλις ακουμπήσετε πάνω του ανοιχτό στη σελίδα που θέλετε το βιβλίο που διαβάζετε κλείνει αυτόματα, είναι αυτό που χρειάζεστε εσείς που διαβάζετε μέσα στη νύχτα. Προσοχή όμως! Αν πρόκειται για ένα βιβλίο που δε σας αρέσει πολύ ή δε διαβάζετε συχνά προβλέπεται να επικρατεί για μεγάλα διαστήματα σκοτάδι στο υπνοδωμάτιό σας. Γι ΄αυτό λειτουργεί και ως κίνητρο για να το διαβάσετε όλο και πιο συχνά.

thehomeissue_(selidodeikths)11

Σελιδοδείκτης που είναι ταυτόχρονα και φωτιστικό δωματίου.

Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για το Σωστό Φωτισμό στο Υπνοδωμάτιο

Σελιδοδείκτης που ξεφυτρώνει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σας Μήπως αυτό είδαν και βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν ορισμένοι «φυτά» τους πολύ διαβαστερούς;

thehomeissue_(selidodeikths)12

Ένας τρόπος να φέρετε τη φύση στην βιβλιοθήκη σας.

Μπορεί ο σελιδοδείκτης σας να είναι τόσο παραμυθένιος όσο και η ιστορία σας. Πλεκτός με βελονάκι, μπορεί να έχει το σχήμα από ένα τριαντάφυλλο ή ο,τιδήποτε άλλο σας αρέσει. Κατάλληλος για ευαίσθητες προσωπικότητες που λατρεύουν να διαβάζουν ρομαντικές ιστορίες.

thehomeissue_(selidodeikths)13

Σελιδοδείκτης από νήμα σε σχήμα τριαντάφυλλο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Περίεργες Εφευρέσεις που θα Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη

.

Κάθε εφεύρεση που σέβεται τον εαυτό της είναι πρωτότυπη, μοναδική και φυσικά, περίεργη. Συγκεντρώσαμε αποκλειστικά για εσάς τις 5 πιο περίεργες.

Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε!

.

Δεν πετάμε τίποτα από τα παλιά μας πράγματα-απλά μαθαίνουμε να τα στολίζουμε αλλιώς!

7 Απίστευτα Gadget που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση στην Κουζίνα!

.

Δείτε απίθανα αντικείμενα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

10 Ασυνήθιστοι και Πολύ Ιδιαίτεροι Νιπτήρες Μπάνιου

.

Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι και στιλάτοι νιπτήρες.

Τα 15 πιο Περίεργα Πράγματα που Έχουμε Στείλει στο Διάστημα

.

15 αντικείμενα που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ πως βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διάστημα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Πρωινό Λάθος που Όλοι Κάνουμε και μας Χαλάει την Ημέρα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Tips για να Ξυπνήσετε το Πρωί με Τέλεια Μαλλιά!