Έτσι θα Είναι η Πρώτη Θέση στα Αεροπλάνα του Μέλλοντος

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Έτσι θα Είναι η Πρώτη Θέση στα Αεροπλάνα του Μέλλοντος

Στις πρώτες δεκαετίες της πολιτικής αεροπορίας η εμπειρία της πτήσης ήταν πολυτέλεια για λίγους. Τα γεύματα αποτελούνταν από αστακό ακόμα και στην οικονομική θέση και προσφερόταν δωρεάν απεριόριστο αλκοόλ. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η εποχή ονομάζεται η «χρυσή εποχή» της αεροπορίας.

Ένα σπίτι… σκέτο αεροπλάνο

Από τότε, όμως, πολλά έχουν αλλάξει. Οι θέσεις έχουν γίνει στενότερες και το σέρβις πιο… περιορισμένο. Παρόλο που οι οικονομικές θέσεις είναι ένας φθηνός τρόπος για να πετάξει κάποιος, οι πρώτες θέσεις απασχολούν όλο και περισσότερο τις αεροπορικές εταιρίες. Πρόσφατα, μάλιστα, υπήρξαν ιδιαίτερες καινοτομίες: η Emirates εισήγαγε μια απίστευτη σουίτα στο Boeing 777 και μερικές εβδομάδες αργότερα η Singapore Airlines αποκάλυψε τη δική της μοναδική σουίτα στο αεροσκάφος Α380.

αεροπλάνα

Αυτή είναι η σουίτα της πρώτης θέσης του Boeing 777.

Οι επιβάτες του Boeing 777 των Εμιράτων της πρώτης θέσης θα μπορούν να απολαύσουν μια κανονική σουίτα που εκτείνεται από το πάτωμα ως το ταβάνι. Οι θέσεις μετατρέπονται σε κανονικά κρεβάτια, ενώ υπάρχουν εικονικά παράθυρα  με live streaming από κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό του αεροσκάφους.

αεροπλάνα

Η άνετη σουίτα της Singapore Airlines.

Ένα από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου Βρίσκεται σε… Αεροπλάνο!

Από την άλλη, οι σουίτες της Singapore Airlines δεν είναι εντελώς κλειστές, ωστόσο προσφέρουν και αυτές θέσεις που γίνονται κρεβάτια. Αν μάλιστα θέλετε να ταξιδέψετε με τον σύντροφό σας μπορείτε να κλείσετε διπλανές σουίτες και να τις ενώσετε για να δημιουργήσετε ένα διπλό κρεβάτι.

αεροπλάνα

Οι θέσεις του Boeing 777 προσφέρονται για άνετα γεύματα και μετατρέπονται σε κρεβάτια.

Οι καινοτομίες όμως δεν σταματάνε εκεί. Στο μέλλον περιμένουμε να δούμε τελείως κλειστές σουίτες που θα έχουν το δικό τους μικρό καθιστικό, υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να μπορούν να ξεκουραστούν ή να δουλέψουν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν, κατά τη διάρκεια της πτήσης, χωρίς να τους ενοχλούν οι… «γείτονες». Αν από την άλλη θελήσουν λίγη κοινωνική συναναστροφή θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που θα λειτουργούν ως μικρά μπαρ.

αεροπλάνα

Στο μέλλον θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να δουλέψουν άνετα οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν.

5 Πιλότοι Αποκαλύπτουν τα Ταξιδιωτικά Μυστικά που δεν θα Ήθελαν να Ξέρουν οι Επιβάτες!

Για να πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα είναι τα αεροπλάνα του μέλλοντος δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε 20 ή 30 χρόνια πίσω και να συνειδητοποιήσουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει στα αεροσκάφη μέσα σε αυτές τις δεκαετίες. Υπάρχει, μάλιστα, η σκέψη πως οι μελλοντικοί επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να ατενίζουν τον ουρανό από τα ειδικά διαμορφωμένα παράθυρα. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την πολιτική αεροπορία. Το σίγουρο είναι πως τα αεροπλάνα δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Σημεία σε Ένα Αεροπλάνο! 

.

Μάθετε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Αυτά Είναι τα 3 πιο Ενοχλητικά Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Μέσα σε Ένα Αεροπλάνο

.

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να κάνετε μέσα σε ένα αεροπλάνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

αρνητικά
Πώς να μην Επηρεάζεσαι Αρνητικά από τους Γύρω σου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Καταπράσινα Καφέ στο Κέντρο της Αθήνας για Ανοιξιάτικες Βόλτες!
More in OMG!, PLUS +
αρνητικά
Πώς να μην Επηρεάζεσαι Αρνητικά από τους Γύρω σου

Αν επηρεάζεστε αρνητικά από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε τα μέτρα σας!

Close