Αυτό το Μικροσκοπικό και Πανάκριβο Σπίτι θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Αυτό το Μικροσκοπικό και Πανάκριβο Σπίτι θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό

Το μικροσκοπικό αυτό σπίτι αποδεικνύει πως η παλιά παροιμία που λέει «Τα καλά πράγματα έχουν μικρή συσκευασία» είναι πέρα για πέρα αληθής. Το Tiny Heirloom που έχει αναλάβει να κατασκευάζει μικροσκοπικά και ταυτόχρονα πολυτελή σπίτια, κατάφερε να φτιάξει αυτό το σπίτι που κάνει τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους και να αναρωτιούνται πως μπορεί να χωρέσει τόση πολυτέλεια σε τόσο λίγα τετραγωνικά.

Το Εσωτερικό του Αεροπλάνου του Donald Trump θα σας Καθηλώσει

Το σπίτι που βλέπετε έχει μέγεθος μόλις 18.5 τ.μ. και αποπνέει μια ρετρό πολυτέλεια. Ο σύγχρονος και προσεκτικός σχεδιασμός έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό. Το κεντρικό σημείο του σπιτιού είναι μια ξύλινη πλατφόρμα που φιλοξενεί το κρεβάτι, καθίσματα, τραπέζι και σκάλες – εξαρτάται πάντα από το τι χρειάζονται οι ιδιοκτήτες μια δεδομένη στιγμή. Όταν χρησιμοποιείται ως σκάλα, μπορεί να ανέβει κανείς στον υπερυψωμένο καθιστικό που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατφόρμας.

Τα πιο Υπερβολικά Στολισμένα Σπίτια Είναι Αυτά!

Και γιατί αυτό το μικροσκοπικό σπίτι κοστίζει 140.000 ευρώ; Αφενός είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις στην κουζίνα: έχει μαρμάρινο πάγκο, βαθύ νεροχύτη και ψυγείο και φούρνο σε κανονικό μέγεθος. Όμως εκεί που είναι η πραγματική πολυτέλεια είναι το μπάνιο, όπου δεσπόζει μια καταπληκτική μπανιέρα με πόδια που δεν την συναντάς συχνά ούτε σε μεγαλύτερα σπίτια!

Δεν θα το πιστεύετε πως αυτό το σπίτι είναι τόσο ακριβό! Κάντε κλικ στην gallery που ακολουθεί και δείτε όλες τις φωτογραφίες.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Κιτς Σπίτια στον Κόσμο

.

Δείτε τα 10 πιο κιτς σπίτια που δεν μπορούν να πουληθούν λόγω διακόσμησης.

Αυτά είναι τα πιο Άσχημα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που Έχετε δει

.

Τα πιο άσχημα Χριστουγεννιάτικα δέντρα για φέτος είναι αυτά.

Αυτό το Αντικείμενο Μπορεί να σας Κρατάει Ζεστούς όλο τον Χειμώνα!

.

Μια ιαπωνική εφεύρεση βάζει τέλος στις κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τρικ
Αυτό Είναι το Απλό Τρικ που θα μας Βοηθήσει να Θυμόμαστε τα Πάντα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το πιο Γρήγορο Κέικ Σοκολάτας Χωρίς Ζάχαρη με 2 Υλικά!