Αυτό Είναι το Καλύτερο (ή το Χειρότερο) Πάζλ στον Κόσμο! (VIDEO)

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Αυτό Είναι το Καλύτερο (ή το Χειρότερο) Πάζλ στον Κόσμο! (VIDEO)

Την επόμενη φορά που θα αναρωτιέστε τι να κάνετε για να φύγει το μυαλό σας από την καθημερινότητα ή πως μπορείτε να περάσετε ένα βροχερό Κυριακάτικο απόγευμα, σας έχουμε τη λύση. Απλώς, μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε τα σχέδιά σας και για την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ίσως και να πάρετε άδεια 1-2 μέρες από τη δουλειά.

Χρώματα του φάσματος CMYK.

Αν αναρωτιέστε γιατί, θα σας το αποκαλύψουμε αμέσως: για να φτιάξετε το παζλ 5.000 κομματιών που περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του φάσματος CMYK. Το CMYK είναι το μοντέλο χρωμάτων που χρησιμοποιείται στην τυπογραφία, για να μην αναλωθούμε όμως με τη θεωρία, το CMYK περιλαμβάνει ουσιαστικά κάθε πιθανό χρώμα!

Αυτή Είναι Βαλίτσα για την Οποία Βρίσκονται σε Λίστα Αναμονής 7.000 Άτομα

Ωστόσο, αυτό το παζλ δεν είναι καθόλου απλό: κάθε κομμάτι του Clemens Habicht Color Puzzle έχει διαφορετική απόχρωση και για να το φτιάξετε θα πρέπει να συγκρίνετε όλες τις αποχρώσεις και να ψάξετε ποιες είναι οι κοντινές μέσα στο χρωματικό φάσμα. Μπορεί να σας ακούγεται εύκολο, αλλά οι 5.000 διαφορετικές αποχρώσεις που θα βρεθούν ταυτόχρονα πάνω σε ένα μόνο τραπέζι, αναμένεται να ξεγελάσουν πολλές φορές τα μάτια σας!

Οι 5.000 διαφορετικές αποχρώσεις που θα βρεθούν ταυτόχρονα πάνω σε ένα μόνο τραπέζι, αναμένεται να ξεγελάσουν πολλές φορές τα μάτια σας!

«Το παζλ αυτό φτιάχτηκε για όσους δήλωσαν πως το αντίστοιχο των 1.000 χρωμάτων δεν ήταν πρόκληση. Πολλαπλασιάστε το επί πέντε και θα έχετε τόσες αποχρώσεις που η διαφορά στο χρώμα διπλανών κομματιών είναι μετά βίας αντιληπτό» είπαν ο δημιουργοί. «Με τα διπλανά κομμάτια να είναι σχεδόν πανομοιότυπα, το παζλ αυτό έχει «κοπεί» με τρόπο που τα κομμάτια να έχουν μοναδικό σχήμα το καθένα, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε μία μόνο θέση».

Να τι θα Συμβεί αν δεν Κλείσετε το Κινητό σας σε μια Πτήση

Το παζλ έχει μέγεθος 200 x 70 cm και υπάρχει και ειδική έκδοση για παιδιά με 100 κομμάτια. Αν θέλετε, λοιπόν, μια πραγματική πρόκληση, προσπαθήστε να φτιάξετε αυτό το παζλ!

Για να δείτε κάποιους που ήδη τα έχουν καταφέρει, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πανέξυπνα Πράγματα που Μπορείτε να Αγοράσετε από το Amazon για να Οργανώσετε το Μπάνιο σας

.

Είναι πανέξυπνα, πολύ λειτουργικά και θα οργανώσουν άψογα το μπάνιο σας!

Αυτή η Φωτογράφος θα Αλλάξει τον Τρόπο που Βλέπετε τα Χρώματα! (GALLERY)

.

Η Emily Blincoe είναι μια φωτογράφος που μας προσκαλεί να μπούμε στη δική της Χώρα των Χρωμάτων. Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες της!

Θαυμάστε μια Πολύχρωμη Πολυκατοικία όλο Καμπύλες!

.

Η πολυκατοικία Hundertwasserhaus στη Βιέννη είναι ένα μοναδικό πολύχρωμο πείραμα που αψηφά όλους τους νόμους της αρχιτεκτονικής.

Βαρεθήκατε το Χρώμα του Τοίχου σας; Αλλάξτε το στο Λεπτό

.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα στον τοίχο σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτά Είναι τα Πράγματα που θα Βρείτε σε Κάθε Υπερπολυτελές Σπίτι!

.

Ένα τεχνητό ποτάμι, μια τσουλήθρα και μια εσωτερική πισίνα είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι των ονείρων σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Τρία Αγαπημένα Πασχαλινά Γλυκά που Κρύβουν Πολλές Θερμίδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εύκολες DIY Ιδέες για Εντυπωσιακά Πασχαλινά Αυγά
More in OMG!, PLUS +
Close