Το Google Home Έρχεται για να Γίνει ο Προσωπικός σας Βοηθός στο Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Το Google Home Έρχεται για να Γίνει ο Προσωπικός σας Βοηθός στο Σπίτι

Η νέα υπηρεσία της Google ονομάζεται Google Home και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις υπηρεσίες… σπιτιού!

Η πρώτη συσκευή βγήκε στην αγορά της Αμερικής τον Νοέμβριο του 2016, και ακολούθησαν η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιαπωνία μέσα στο 2017. Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία η οποία αποτελείται από «έξυπνα» ηχεία. Τα ηχεία είναι συνδεδεμένα με δίκτυο wi-fi και λειτουργούν ως έξυπνο κέντρο ελέγχου του σπιτιού που συνοδεύεται από έναν «προσωπικό βοηθό».

google home

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία η οποία αποτελείται από «έξυπνα» ηχεία.

Αυτή Είναι η Νέα Σούπερ Συσκευή που Φτιάχνει τα Καλύτερα Smoothies!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Home για να παίξετε μουσική σε όλο το σπίτι ή να ρωτήσετε την Google πράγματα που θέλετε να μάθετε. Αν θέλετε, για παράδειγμα, να δείτε ένα βίντεο στο YouTube το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε φωνητική εντολή στο Google Home και αμέσως το βίντεο θα εμφανιστεί στην τηλεόραση του σπιτιού σας. Μπορείτε, επίσης με φωνητικές εντολές, να βάλετε ξυπνητήρι, χρονόμετρο, να φτιάξετε λίστα για το σούπερ μάρκετ ή να ανάψετε τα φώτα του σπιτιού σας, διακόπτες, πόρτες κ.α.

Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

Η τελευταία υπηρεσία που πρόσθεσε η Google είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις μέσω φωνητικών εντολών. Απλώς λέτε σε ποιόν θέλετε να τηλεφωνήσετε και το Google Home το κάνει για εσάς, χωρίς να χρειάζεται να πιάσετε στα χέρια σας το τηλέφωνο: οι κλήσεις είναι hands – free. Μάλιστα, η νέα τεχνολογία μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή του εντολέα. Αν για παράδειγμα πείτε «Κλήση στον πατέρα μου» αναγνωρίζει, μέσω της φωνής, ποιού ανθρώπου τον πατέρα πρέπει να καλέσει.

google home

Τα ηχεία του Google Home υπάρχουν σε πολλά χρώματα.

Ωστόσο, δεν αρκείται απλά σε κλήσεις στους… γονείς. Ας πούμε ότι βρίσκεστε στην κουζίνα και μαγειρεύετε ή ακόμα και στην αυλή του σπιτιού σας και θέλετε να τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο για να σας φέρει μερικά υλικά καθώς έρχεται σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε αυτό που κάνετε, απλώς λέτε στην Google Home να τον καλέσει και μόλις απαντήσει του λέτε αυτό που θέλετε.

5 Λόγοι για να Προτιμήσετε ΑΥΤΗ τη Συσκευή Αντί για Τηλεόραση

Με το Google Home μπορείτε ακόμα να βρείτε την ερμηνεία κάποιας λέξης, να παίξετε παιχνίδια, να δείτε τις φωτογραφίες των διακοπών σας και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία καλεσμένων για να μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι καλεσμένοι σας όταν βρίσκονται στο σπίτι. Αναμένουμε σύντομα να φτάσει και στην Ελλάδα!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Google στη Ζυρίχη έχει τα πιο Cool Γραφεία στον Κόσμο

.

Αυτά είναι τα ωραιότερα γραφεία της Google και βρίσκονται στην Ζυρίχη.

Η Google Εγκαινιάζει το Ασφαλές Σερφάρισμα για Παιδιά

.

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να αφήνετε τα παιδιά σας να σερφάρουν ελεύθερα και ενώ εσείς κάνετε άλλα πράγματα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζονται επίβλεψη από εσάς.

Αυτό το Τηλεκοντρόλ σας Αναγνωρίζει από το Άγγιγμά σας!

.

Έρχεται το νέο «έξυπνο» τηλεκοντρόλ, με την ονομασία NEEO, που αναγνωρίζει ποιο από τα μέλη της οικογένειας το χειρίζεται.

Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

.

Υπέροχες έξυπνες συσκευές για την κουζίνα του μέλλοντος.

Αυτά είναι τα Ολοκαίνουργια Γραφεία του Facebook στην California!

.

Περιηγηθείτε στα διαφορετικά γραφεία του Facebook! Μόλις τα δείτε θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κις Λορέν: Φτιάξτε Γρήγορα την Αγαπημένη Πίτα της Λωρραίνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να τι θα Συμβεί αν δεν Κλείσετε το Κινητό σας σε μια Πτήση