Ποιο Είναι το Μυστικό της Ευτυχίας για το 2017;

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Ποιο Είναι το Μυστικό της Ευτυχίας για το 2017;

Το 2017 μόλις μπήκε! Όλοι σας έχετε προσδοκίες για ένα έτος με περισσότερη ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και φυσικά υγεία. Σας ευχόμαστε λοιπόν η κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα!

Μήπως όμως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε και εμείς αποκαλύπτοντάς σας το μυστικό για να έρθετε λίγο πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας; Το Πανεπιστήμιο του Harvard ολοκλήρωσε την 75 ετών έρευνά του σχετικά με την ευτυχία των ανθρώπων και βρήκε αυτό που μπορεί να σας κάνει πιο επιτυχημένους και περισσότερο χαρούμενους για το 2017 και για κάθε χρόνο που ακολουθεί. Το μυστικό λοιπόν είναι να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με ανθρώπους που σας κάνουν ευτυχισμένους, σας αγαπούν και σας νοιάζονται πραγματικά! Μέσα σας ξέρετε ποιοι είναι αυτοί.

Η έρευνα έγινε πάνω σε 268 άνδρες απόφοιτους του Χάρβαρντ και 456 φτωχούς ανθρώπους που μεγαλώνουν στη Βοστόνη μεταξύ 1939 και 2014. Η μελέτη βασιζόταν στην  παρακολούθηση της σωματικής και συναισθηματικής ευεξίας των παραπάνω, την ανάλυση των σαρώσεων του εγκεφάλου, σε δείγματα αίματος και φυσικά στην παρακολούθηση της καθημερινότητάς αυτών των ατόμων με την πάροδο όλων αυτών των ετών.

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Ένα επιπλέον συμπέρασμα της έρευνας αυτής είναι πως και λειτουργικά ο εγκέφαλός σας να είναι σε εγρήγορση λόγω εργασίας και γενικότερα των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητάς σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θέματα υγείας και μικροενοχλήσεις που προκαλούνται μόνο και μόνο επειδή η συναισθηματική σας ζωή έχει μείνει στην άκρη. Οι άνθρωποι που αισθάνονται μοναξιά είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν προβλήματα υγείας νωρίτερα στη ζωή τους, και τείνουν να πεθαίνουν νωρίτερα.

Για αυτό λοιπόν σταματήστε να σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας μπροστά από έναν υπολογιστή και ζήστε τη ζωή σας. Επίσης έχετε ακούσει κατά καιρούς πως το γυμναστήριο και γενικότερα η γυμναστική μαζί με τη φυσική κατάσταση που σας προσφέρει, σας κάνει να αισθάνεστε και περισσότερο χαρούμενοι, αλλά και αυτό μέχρι ένα βαθμό. Η πραγματική ευτυχία είναι δωρεάν και σας προσφέρεται απλόχερα από τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ο Robert Waldinger, καθηγητής ψυχολογίας στο Χάρβαρντ και διευθύνον της συγκεκριμένης έρευνας λέει πως το μήνυμα είναι σαφές «Οι καλές σχέσεις σας κρατάνε περισσότερο χαρούμενους και υγιείς».

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι 5 Ατασθαλίες που Μπορείτε να Κάνετε στη Δίαιτά σας

.

Σοκολάτα; Ναι! Ζυμαρικά; Σίγουρα! Αυτές και άλλες 3 απαγορευμένες τροφές μπορούν να κάνουν τη δίαιτα σας πραγματικά πιο αποτελεσματική.

Φέρτε την Ευτυχία στη Ζωή σας με Αυτούς τους Κανόνες Φενγκ Σούι

.

Φέρτε την ισορροπία στη ζωή σας και την ευτυχία στο σπίτι σας ακολουθώντας μερικούς βασικούς κανόνες φενγκ σούι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μέσα σε Μερικά Λεπτά το πιο Γνωστό Ιταλικό Σάντουιτς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέα Έρευνα: Σας Λέει τι θα σας Συμβεί με το που θα Πιείτε ένα Ποτήρι Καφέ!