Η Συνεχής Χρήση Smartphones Ανάγκασε Αυτή την Πόλη να Κάνει Αυτό!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Η Συνεχής Χρήση Smartphones Ανάγκασε Αυτή την Πόλη να Κάνει Αυτό!

Η χρήση των smartphones δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό, όμως, που είναι εντυπωσιακό είναι οι ρυθμοί με τους οποίους αυξάνεται. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Pew Research Center, σχεδόν τα δύο τρίτα των Αμερικανών, Καναδών και Ισραηλινών κατέχουν smartphone συσκευές.

Αυτό Είναι το Καλύτερο (ή το Χειρότερο) Πάζλ στον Κόσμο! (VIDEO)

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα άλλο ποσοστό που συναντάμε σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη, στην Κορέα. Το 90% των ανθρώπων στη Νότια Κορέα έχουν το δικό τους smartphone. Αυτό σημαίνει – εκτός από το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι μόνιμα συνδεδεμένοι στο Internet – πως η πλειοψηφία των ανθρώπων περπατάνε στο δρόμο αποσπασμένοι από τα κινητά τους τηλέφωνα. Η «μόδα» αυτή, είναι βέβαια εξίσου επικίνδυνη για τους οδηγούς και για τους πεζούς, καθώς συχνά δεν βλέπουν τα φώτα κυκλοφορίας στα φανάρια.

Εγκαταστάθηκαν νέα φώτα που προειδοποιούν όσους είναι αποσπασμένοι από τα κινητά τους!

Να τι θα Συμβεί αν δεν Κλείσετε το Κινητό σας σε μια Πτήση

Αυτός είναι και ο λόγος που στο Bodegraven, μια πόλη στα βορειοδυτικά της Ολλανδίας, κάπου μεταξύ Άμστερνταμ και Χάγης, πρόσφατα εγκαταστάθηκαν νέα φώτα που κάνουν ακριβώς αυτό: προειδοποιούν όσους είναι αποσπασμένοι από τα κινητά τους!

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό, θα σας εξηγήσουμε αμέσως: Φωτεινές λωρίδες με LED φωτισμό εγκαταστάθηκαν στα πεζοδρόμια. Αυτές οι λωρίδες είναι συγχρονισμένες με τα φανάρια, το οποίο σημαίνει πως οι λωρίδες γίνονται κόκκινες ή πράσινες, ώστε οι πεζοί να ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν να περπατάνε, ακόμα και αν τα μάτια τους είναι καρφωμένα στις οθόνες των τηλεφώνων τους.

Φωτεινές λωρίδες με LED φωτισμό εγκαταστάθηκαν στα πεζοδρόμια.

Αυτή Είναι Βαλίτσα για την Οποία Βρίσκονται σε Λίστα Αναμονής 7.000 Άτομα

Η νέα αυτή τεχνολογία επινοήθηκε από την HIG Traffic Systems, μια εταιρεία με έδρα το Bodegraven. Μέχρι σήμερα, η HIG έχει τοποθετήσει τα φώτα σε ένα κομμάτι της πόλης και αναμένεται να μπουν και στην υπόλοιπη πόλη. Η HIG ελπίζει πως η τεχνολογία δεν θα παραμείνει στα όρια του Bodegraven, αλλά θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ολλανδία, αλλά και στην Ευρώπη. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε, αν αυτά θα είναι τα φώτα κυκλοφορίας του μέλλοντος!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορτίστε το Κινητό σας Χωρίς Φορτιστή με την Τέλεια Λύση της IKEA!

.

Η IKEA κάνει την κίνηση ματ στην σκακιέρα της τεχνολογίας δημιουργώντας έπιπλα και αντικείμενα που φορτίζουν το κινητό σας χωρίς καλώδια.

Το ελληνικό δαιμόνιο κατακτά την Apple

.

35χρονος ομογενής είναι ο δημιουργός εφαρμογής του iPhone.

7 Απίστευτα Gadget που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση στην Κουζίνα!

.

Δείτε απίθανα αντικείμενα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

4 Απίστευτα Gadget που Δημιουργήθηκαν από Celebrities

.

Αυτά τα 4 απίστευτα gadget δημιουργήθηκαν από celebrities. Μάθετε ποιοι πέτυχαν τον στόχο τους και ποιοι όχι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

celebrities
7 Celebrities που Μένουν σε Μικρά Σπίτια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δευτέρα 19 Μαρτίου: Ποια Ζώδια Πρέπει να Προσέξουν Σήμερα τις Κινήσεις τους στη Δουλειά;