Βρώμικα Αντικείμενα που δεν Έχετε Καθαρίσει Ποτέ! Πάει Κάπου ο Νους σας;

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Βρώμικα Αντικείμενα που δεν Έχετε Καθαρίσει Ποτέ! Πάει Κάπου ο Νους σας;

Μπορεί να θυμάστε να καθαρίζετε το γυάλινο τραπέζι της κουζίνας κάθε φορά που βλέπετε τις σκόνες να κάθονται πάνω του αλλά υπάρχουν και μερικά βρώμικα αντικείμενα που κατά πάσα πιθανότητα ξεχνάτε να τα καθαρίσετε.

Ανεμιστήρας οροφής Αν έχετε έναν τέτοιο ανεμιστήρα στο ταβάνι σας ίσως ήρθε η ώρα να τον καθαρίσετε για πρώτη φορά στη ζωή σας. Για να το κάνετε θα χρειαστεί να ανέβετε με μία σκάλα, να ξεβιδώσετε το κάλυμμα του κινητήρα και να ξεσκονίσετε τον ανεμιστήρα. Μόλις φύγει η σκόνη, ψεκάστε με ένα πολυκαθαριστικό και καθαρίστε με ένα καθαρό πανί. Πολύ σημαντικό είναι να μην σας πέσει ούτε σταγόνα από το πολυκαθαριστικό στον κινητήρα. Θα χρειαστείτε στην κυριολεξία μόλις 5 λεπτά για να το κάνετε.

Καλάθι απλύτων Θα σας πάρει μόλις 5 λεπτά για να καθαρίσετε το καλάθι των απλύτων και θα χρειαστείτε για να το κάνετε ένα πολυκαθαριστικό και μαγειρική σόδα. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι όλα τα βρώμικα ρούχα σας μπαίνουν σε αυτό το καλάθι, υπάρχει πιθανότητα να αρχίσει κάποια στιγμή να αναδύει άσχημη μυρωδιά. Ψεκάστε με το καθαριστικό μέσα στο καλάθι και απλά αφήστε το να στεγνώσει πριν το ξαναχρησιμοποιήσετε.

Κάντε τον Λεκέ από Μελάνι Παρελθόν με 2 Υλικά

Σφουγγαρίστρα Τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε το σπίτι σας είναι συνήθως και τα πιο βρώμικα γιατί πολύ απλά ξεχνάτε να καθαρίσετε τα ίδια. Το ίδιο ισχύει και για την σφουγγαρίστρα σας η οποία χρειάζεται συχνό καθάρισμα με ζεστό νερό. Μετά το πλύσιμο αφήστε την κάπου να στεγνώσει φυσικά και έπειτα αποθηκεύστε την.

βρώμικα αντικείμενα

Το καθάρισμα της σφουγγαρίστρας είναι απαραίτητο.

Καφετιέρα Το καθάρισμα της καφετιέρας χρειάζεται λίγη παραπάνω ώρα για να γίνει αλλά αξίζει τον κόπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το κάνετε είναι λευκό ξύδι. Κάθε φορά που φτιάχνετε καφέ αυτός αφήνει κάποια υπολείμματα πίσω του. Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας, που έχετε φτιάξει σίγουρα 5 καφέδες το λιγότερο, αυτό που πίνετε δεν είναι καφές αλλά κάτι άλλο που δε θα θέλατε να μάθετε. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 φλ. λευκό ξύδι και 6 φλ. νερό και ρίξτε το μείγμα στην καφετιέρα σας. Αφήστε την να δουλέψει κανονικά χωρίς να της βάλετε καφέ μέσα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αφήστε το ξίδι να δράσει στο εσωτερικό της καφετιέρας για 20 λεπτά. Έπειτα κάντε την ίδια διαδικασία με σκέτο νερό για να φύγουν και τα υπολείμματα του μείγματος.

Καθαρίστε τους Πιο Δύσκολους Λεκέδες Από το Χαλί σας Πριν το Φυλάξετε

Τοίχοι Καθαρίζετε τα πατώματα και τα παράθυρα αλλά ξεχνάτε τους τοίχους. Και αυτοί θέλουν το καθάρισμά τους που και που. Θα εκπλαγείτε αν καταλάβετε τι μπορεί να κάνει στους τοίχους σας ένα καλό καθάρισμα. Μπορεί να νιώσετε ακόμα και ότι είναι φρεσκοβαμμένοι.

Σφουγγάρι κουζίνας Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Αν μπορούσατε να δείτε με το μικροσκόπιο τι υπάρχει πάνω του θα το πετούσατε επι τόπου. Για να το καθαρίσετε θα χρειαστείτε ένα μείγμα με ένα μέρος ξίδι και δύο μέρη νερό. Μουλιάστε το σφουγγάρι στο διάλυμα και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Έτσι θα το διατηρήσετε καθαρό για περισσότερο καιρό. Καλό είναι, βέβαια, να το αντικαθιστάτε τακτικά.

βρώμικα αντικείμενα

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τα σφουγγάρια της κουζίνας.

Γρήγορο Καθάρισμα του Σπιτιού σε Μόνο 15 Λεπτά

Χαλάκι εξώπορτας Μη γουρλώνετε τα μάτια σας αποσβολωμένοι. Είστε ένοχοι και πρέπει να το παραδεχτείτε. Το χαλάκι της εξώπορτας είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού και θέλει καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Για να το καθαρίσετε ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω του και απλώστε την με μία βούρτσα. Η μαγειρική σόδα θα το καθαρίσει και θα του δώσει μία όμορφη μυρωδιά. Αφήστε την να δράσει για λίγα λεπτά και μετά πλύντε το με νερό στη μπανιέρα ή με λάστιχο στο μπαλκόνι σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάνιο: Αυτά Είναι τα πιο Αηδιαστικά Λάθη που Κάνουμε

.

Υπάρχουν κάποια αηδιαστικά λάθη που κάνετε στο μπάνιο σας και τα οποία ίσως αγνοείτε. Δείτε ποια είναι αυτά και διορθώστε τα.

Αυτή η Σοφίτα Έχει Διακοσμηθεί Απίστευτα Οικονομικά

.

Μια σοφίτα που διακοσμήθηκε πολύ οικονομικά και πέτυχε υπέροχο αποτέλεσμα.

6 Aπίθανα Πράγματα που Μπορείτε να Φτάξετε με Μερικές Σανίδες Κρεβατιού! 

.

Υπέροχα diy που μπορείτε να φτιάξετε με παλιές σανίδες κρεβατιού.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10.000 Βήματα: Αξίζει να τα Προσπαθείτε;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κι Όμως, Σε Ένα Μήνα Μπορείτε να Εξαφανίσετε την Κυτταρίτιδα!