Το Κούρεμα και το Χρώμα που Έχουν Κυριεύσει το Hollywood!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Το Κούρεμα και το Χρώμα που Έχουν Κυριεύσει το Hollywood!

Λένε πως αν το έχουν κάνει 3, ειναι trend, και στο Hollywood το έχουν κάνει πλέον πάνω από 3.

Επομένως, το κοντό ξανθό δικαιούται πλέον τα 5 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Η Katy Perry άφησε επιτέλους τον κομμωτή της να πειραματιστεί στα μαλλιά της, η Cara Delevingne εμφανίστηκε για πρώτη φορά με κατάξανθο, κοντό καρέ και η Kristen Stewart έγινε αγνώριστη υιοθετώντας ένα πολύ κοντό κούρεμα και γίνοντας από καστανή, ξανθιά.

Αν νιώθετε και εσείς πως θέλετε να ανανεωθείτε, δεν έχετε παρά να τολμήσετε κατί διαφορετικό και πολύ ιδιαίτερο.

Ίσια Μαλλιά Χωρίς Πιστολάκι ή Σίδερο. Κι όμως, Γίνεται με τον πιο Φυσικό Τρόπο! (VIDEO)

Το κοντό κούρεμα: Αυτή είναι η χρονιά της τόλμης. Μην φοβάστε τίποτα. Δοκιμάστε το κούρεμα που σκέφτεστε καιρό αλλά δεν τολμάτε να κάνετε.

Το τολμηρό ξανθό της Cara Delevingne

Το πλατινέ ξανθό της Cara Delevingne μας ενθουσίασε.

Από τα τρία κουρέματα, αυτό της Cara Delevingne, είναι το λιγότερο δραστικό. Αν το πρόσωπό σας είναι μικρό τότε μπορείτε να τα κόψετε και πιο κοντά αλλά αν είναι στρογγυλό καλύτερα να προτιμήσετε ένα μακρύ καρέ.

Οι 3 Καλύτερες Τροφές για να Μακρύνουν Αστραπιαία τα Μαλλιά σας!

To ροκ κοντό της Katy Perry

Το κοντό ξανθό της Katy Perry είναι πολύ ροκ.

Aν θέλετε να τολμήσετε λίγο παραπάνω, τότε επιλέξτε το κοντό της Katy Perry. Στα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς ταιριάζει αυτό το «αγορίστικο» κούρεμα. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας τα κόψει κοντύτερα από μέσα και να τα αφήσει μακρύτερα απ’έξω. Επίσης πείτε του να σας αφήσει μακριά φράτζα για να έχετε κάτι να παίζετε.

Αποκτήστε Μακριά Μαλλιά Μέσα σε 1 Εβδομάδα (VIDEO)

Το σχεδόν ξυρισμένο της Kristen Stewart

Η Kristen Stewart έκανε τεράστια αλλαγή. Εσείς θα τολμούσατε κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για την πιο τολμηρή αλλαγή από όλες αλλά αν το πρόσωπό σας είναι τόσο όμορφο όσο είναι αυτό της Kristen Stewart, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Αν το αποφασίσετε πάντως αυτό το κούρεμα είναι και πανεύκολο στο φτιάξιμο -ουσιαστικά δεν θέλει τίποτα- και πολύ δύσκολο να μακρύνει ξανά. Επομένως, για να το κάνετε θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι και σίγουροι γι’αυτό.

Αλλάξτε το Χρώμα των Μαλλιών σας με Υλικά που Ήδη Έχετε

Το σωστό ξανθό

Μπορεί και οι 3 σταρ του Hollywood να έγιναν κατάξανθες αλλά στο μάτι του ειδικού οι ξανθές αποχρώσεις που επέλεξαν και οι 3 δείχνουν απίστευτα πολυτελείς. Φέτος, λοιπόν, στη μόδα δεν είναι το φτηνό και ξεθωριασμένο ξανθό αλλά το απαλό και πιο «ακριβό». Πρόκειται για ένα ντελικάτο χρώμα που δείχνει απίστευτα πολυτελές. Αν, επομένως, είστε φαν του ξανθού, τολμήστε το! Απλά πηγαίντε στον κομμωτή σας με τις σωστές φωτογραφίες έτσι ώστε να καταλάβει και αυτός τι θέλετε να κάνετε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πανεύκολοι Κότσοι για να Είστε Σικ Κάθε Μέρα

.

Δεν θα σας πάρουν πάνω από 5 λεπτά ο καθένας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Προσοχή! Αυτό Είναι το πιο Βρώμικο Αντικείμενο που Πιάνετε Καθημερινά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′