Τι Πρέπει να Κάνετε αν Κοπείτε στην Κουζίνα σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τι Πρέπει να Κάνετε αν Κοπείτε στην Κουζίνα σας!

Μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμα και στον πιο προσεκτικό άνθρωπο.

Τι πρέπει να κάνετε με το που κοπείτε στην κουζίνα σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος; Ποια είναι τα σωστά βήματα; Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Πριν κάνετε οτιδήποτε διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αμέσως μετά σβήστε τον φούρνο ή το μάτι αν τα έχετε αναμένα και ξεκινήστε με την περιποίηση του τραύματός σας. Δεν χρειάζεται όταν κάνετε κάτι τέτοιο να έχετε και στον νου σας το βραδινό σας και να φοβάστε μην το κάψετε.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε πάνω στην πληγή ζεστό νερό. Επειδή δεν θέλετε να μολυνθεί το σημείο ρίξτε άφθονο νερό στην πληγή.

αν κοπείτε

Αν γίνει το "κακό" καλό είναι να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Αυτά Είναι τα 10 Καρκινογόνα Αντικείμενα και Σημεία του Σπιτιού

Έπειτα αποφασίστε αν το κόψιμό σας είναι αρκετά σοβαρό ώστε να χρειάζεται περιποίηση από κάποιον ειδικό ή μπορείτε απλά να το αναλάβετε μόνοι σας. Αν αισθάνεστε ότι ζαλίζεστε ή αδυναμία τότε πρέπειν οπωσδήποτε να καλέσετε βοήθεια. Διαφορετικά δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω.

Πιέστε με δύναμη μια πετσέτα πάνω στο κόψιμο μέχρι να σταματήσει το αίμα για περίπου 15 λεπτά. Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε το κόψιμο ψηλά γιατί η βαρύτητα θα βοηθήσει στο σταμάτημα του αίματος που γρήγορα.

Μην συνεχίσετε το μαγείρεμα πριν σταματήσει εντελώς το αίμα και προσπαθήστε να μην βραχεί το σημείο. Βάλτε έναν επίδεσμο στο σημείο, δέστε τον καλά και έπειτα συνεχίστε τη δουλειά σας.

αν κοπείτε

Το μυστικό είναι να μην πάθετε πανικό.

Αυτό Είναι το Μοναδικό Ψωμί που Πρέπει να Τρώμε Σύμφωνα με Έναν Καρδιοχειρουργό!

Αποφύγετε να πλύνετε πιάτα ή να κάνετε άλλες δουλειές που απαιτούν τη χρήση νερού. Αν κατά λάθος ο επίδεσμός σας βραχεί αλλάξτε τον αμέσως γιατί μπορεί να μολυνθεί η πληγή σας πριν καν το καταλάβετε. Αν παρατηρήσετε ότι έχετε πυρετό ή ότι το σημείο έχει κοκκινήσει επικίνδυνα τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει μολυνθεί.

Για να μην κοπείτε την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να μαγειρέψετε φροντίστε να έχετε στην κουζίνα σας εργαλεία που λειτουργούν καλά. Ένα μαχαίρι που κόβει καλά είναι πολύ καλύτερο από ένα που δεν κόβει καλά γιατί με αυτό που δεν κόβει καλά θα πρέπει να ασκήσετε δύναμη για να κόψετε κάτι πράγμα που μπορεί να οδηγήσει τελικά σε κόψιμο του χεριού σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Γωνιές για να Φάτε το Πρωινό σας με Στιλ!

.

Εμπνευστείτε από αυτές τις όμορφες γωνιές και απολαύστε το πρωινό σας.

6 Tips για την Κουζίνα που θα σας Βοηθήσουν να Τρώτε Λιγότερο

.

Η κουζίνα του σπιτιού μπορεί να γίνει «σύμμαχος» σας σε περίπτωση που κάνετε μια προσπάθεια για έλεγχο του σωματικού σας βάρους. 

7 Πράγματα που Φθείρουν τον Νιπτήρα ή τον Νεροχύτη!

.

Για να διατηρείτε πάντα τον νιπτήρα και τον νεροχύτη σας καθαρό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Έξυπνος Τρόπος για να Οργανώσετε Ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο σε 15 Λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Λιγκουίνι με Πέστο Βασιλικού και Αβοκάντο από τον Άκη Πετρετζίκη