Τι Ακριβώς Μπορείτε να «Κλέψετε» από Ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου;

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τι Ακριβώς Μπορείτε να «Κλέψετε» από Ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου;

Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε να μένουμε σε ακριβά ξενοδοχεία, καθώς η μοναδική ατμόσφαιρα και τα αξεσουάρ που προσφέρουν δεν είναι εύκολο να τα βρούμε στο σπίτι μας.

Στις παλαιότερες γενιές υπήρχε συχνά η πεποίθηση πως από τη στιγμή που πληρώνει κάποιος για να μείνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, έχει το δικαίωμα αν θέλει να πάρει και 1-2 πετσέτες για… τον δρόμο. Φαίνεται, ωστόσο, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς όχι απλώς δεν υπάρχει αυτό το δικαίωμα, αλλά είναι ουσιαστικά παράνομο και θεωρείται κλοπή. Υπάρχουν, άραγε, πράγματα που μπορείτε να πάρετε από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και αν ναι ποια είναι αυτά; Ας δούμε το θέμα πιο αναλυτικά.

δωμάτιο ξενοδοχείου

Το να πάρετε μια πετσέτα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο μένετε θεωρείται κλοπή.

Το πιο Ακριβό Ξενοδοχείο της Ευρώπης Βρίσκεται...στην Ελλάδα

Η αλήθεια είναι πως είναι σχεδόν απίθανό να βρεθείτε στη… φυλακή επειδή πήρατε μία πετσέτα. Γνωρίζατε όμως πως μπορεί να βρεθείτε στη «λίστα»; Καλά ακούσατε. Για τους σοβαρούς παραβάτες, δηλαδή για του πολύ αγενείς, τους προσβλητικούς και τους… «κλέφτες» υπάρχει η μαύρη λίστα των ξενοδοχείων. Καθώς τα ξενοδοχεία μοιράζονται μεταξύ τους τις μαύρες λίστες τους είναι πολύ πιθανόν, εάν ανήκετε στους παραβάτες, να μην μπορείτε να βρείτε δωμάτιο σε επόμενη επίσκεψή σας.

δωμάτιο ξενοδοχείου

Για τους σοβαρούς παραβάτες υπάρχει η μαύρη λίστα των ξενοδοχείων.

Τι να Μην Κάνετε σε Ένα Ξενοδοχείο

Μπορεί ένα μαξιλάρι ή μια πετσέτα να μην σας φαίνεται και τόσο σοβαρό αδίκημα, για τα ξενοδοχεία όμως υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κόστος, καθώς πέφτουν συχνά θύματα τέτοιων μικροκλοπών. Οι κλοπές αυτές ενδέχεται να στοιχίσουν στη βιομηχανία των ξενοδοχείων περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Αν επιμένετε, ωστόσο, να πάρετε μαζί σας στο σπίτι λίγη από την… εμπειρία του ξενοδοχείου, έχετε υπόψη σας πως πολλά ξενοδοχεία έχουν καταστήματα που πουλάνε τα πολυτελή αντικείμενα που χρησιμοποιούν στα δωμάτια. Είναι δίκαιο και θα σας γλιτώσει από μπελάδες.

δωμάτιο ξενοδοχείου

Μπορείτε να πάρετε τα είδη καλλωπισμού.

OMG! Δεν θα Πιστεύετε Ότι Υπάρχει Τέτοιο Ξενοδοχείο

Υπάρχει κάτι που επιτρέπεται να πάρετε; Ναι, υπάρχει. Μπορείτε να πάρετε (και τα ξενοδοχεία το θέλουν) τα είδη καλλωπισμού: σαπούνια χεριών, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα κλπ. Δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσουν και είναι ένας καλός τρόπος για να διαφημίσουν τη μάρκα τους. Όλα τα υπόλοιπα… απαγορεύονται αυστηρά!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε το Δωμάτιο σας Σουίτα Πέντε Αστέρων Εύκολα και Οικονομικά!

.

Ακόμη ονειρεύεστε το δωμάτιο του υπέροχου ξενοδοχείου που περάσατε τις διακοπές γιατί ήταν πιο στυλάτο, πιο πολυτελές, πιο προσεγμένο, πιο άνετο, γενικά... «πιο» σε όλα του από το σπίτι σας. Ποιος είπε πως δεν μπορείτε να το έχετε;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε την πιο Γρήγορη Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Δείτε το Εκπληκτικό Διαμέρισμα που Πουλάει ένα από τα πιο Αγαπημένα Ζευγάρια του Hollywood!