Τα Πρώτα 7 Πράγματα που Πρέπει να Τακτοποιήσετε Μόλις Γυρίσετε από τις Διακοπές

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τα Πρώτα 7 Πράγματα που Πρέπει να Τακτοποιήσετε Μόλις Γυρίσετε από τις Διακοπές

Το μεγάλο πλεονέκτημα των διακοπών είναι η αλλαγή εικόνων και η ευκαιρία να πάρει κανείς απόσταση από την καθημερινότητα. Παρόλο που γυρνάμε με νέα και φρέσκια οπτική για τα σπίτια και την ρουτίνα μας υπάρχει μια «πλευρά των διακοπών» που δεν χρησιμοποιούμε προς όφελός μας.

Με όλη την προετοιμασία που χρειάζεται το ταξίδι σας δεν είναι ρεαλιστικό να προσθέσετε στη λίστα και την τακτοποίηση του σπιτιού σας. Ωστόσο, μόλις επιστρέψετε, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα που σχετίζονται κυρίως με τον ταξιδιωτικό σας εξοπλισμό. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Καθαρίστε το Σπίτι σας Χωρίς Κόπο: Δείτε πώς θα Μειώσετε την Ακαταστασία

Νεσεσέρ Με την επιστροφή σας, το νεσεσέρ θα χρειαστεί μια μικρή αναδιοργάνωση. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να πετάξετε, όπως για παράδειγμα παλιό βαμβάκι; Μήπως σας έχουν περισσέψει ντεπόν ή σταγόνες για μάτια που πρέπει να μπουν στη θέση τους; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το τακτοποιήσετε.

διακοπές

Τακτοποιήστε το νεσεσέρ σας.

Καλλυντικά Κουβαλάτε ακόμα τα μπουκαλάκια με το αφρόλουτρο από το ξενοδοχείο που μείνατε; Τακτοποιήστε τα και πετάξτε τα παλιότερα.

διακοπές

Βάλτε σε τάξη τα καλλυντικά σας.

Μπουκαλάκια Μήπως είχατε κάποιο ατύχημα στο ταξίδι σας και χύθηκε το σαμπουάν στο νεσεσέρ σας;  Ίσως πρέπει να αντικαταστήσετε τα μπουκαλάκια με άλλα που ασφαλίζουν καλύτερα. Αδειάστε τα υπόλοιπα και πλύντε τα ώστε να είναι έτοιμα για το επόμενο ταξίδι σας. Αν είστε πολύ οργανωτικοί μπορείτε να βάλετε και αυτοκόλλητα απ’ έξω έτσι ώστε να γνωρίζετε τι περιέχει το καθένα.

διακοπές

Αδειάστε τα μπουκαλάκια.

Αυτά τα 7 Πράγματα Μέσα στο Σπίτι σας Κουράζουν και δεν το Καταλαβαίνετε

Αποσκευές Αδειάστε τις βαλίτσες σας, βάλτε τα άπλυτα στο καλάθι, τα καθαρά ρούχα στην ντουλάπα και αποθηκεύστε τις άδειες βαλίτσες για να μην πιάνουν πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας.

διακοπές

Αδειάστε τις βαλίτσες σας.

«Προσωπική τσάντα» Είτε πρόκειται για backpack, είτε για κάποια άλλη προσωπική τσάντα που χρησιμοποιήσατε στις διακοπές σας, η επιστροφή είναι μια καλή στιγμή για να την αδειάσετε, να πετάξετε τα άχρηστα πράγματα και να την αποθηκεύσετε. Αν είναι κάποια τσάντα που πιστεύετε ότι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσετε μπορείτε να την δωρίσετε.

διακοπές

Τακτοποιήστε την προσωπική σας τσάντα.

5 Τρόποι για να «Κρύψετε» τα Χρήματα στην Παραλία!

Ταξιδιωτικοί οδηγοί Έχουν περάσει οι εποχές που οι εκτυπωμένοι ταξιδιωτικοί οδηγοί βρίσκονταν στις αποσκευές του κάθε ταξιδιώτη, καθώς πλέον ένα smartphone και το google maps είναι αρκετά. Γι αυτό και η επιστροφή σας από τις διακοπές είναι μια καλή στιγμή για να δείτε αν υπάρχουν παλιοί ταξιδιωτικοί οδηγοί στην βιβλιοθήκη σας και να τους στείλετε για ανακύκλωση.

διακοπές

Δείτε αν υπάρχουν παλιοί ταξιδιωτικοί οδηγοί στην βιβλιοθήκη σας.

Εποχιακά ρούχα Η εφηβική ζακέτα που κάποιος σας έδωσε, τα φθαρμένα εσώρουχα που πλέον δεν φοράτε, το εξωτικό παρεό που τελικά δεν φοράτε ούτε στις διακοπές είναι όλα πράγματα που σας πιάνουν χώρο. Χαρίστε τα και απελευθερώστε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο για να ξεκινήσετε τη νέα σας σεζόν.

διακοπές

Απαλλαχτείτε από τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό το Ξενοδοχείο Έχει Φτιάξει τα Δωμάτιά του Μέσα σε Βαρέλια!!!

.

Δείτε αυτά τα υπέροχα βαρελίσια δωμάτια με την εκπληκτική θέα.

Δίαιτα Pegan: Αποκτήστε το Σώμα των Ονείρων σας Μέχρι τις Διακοπές!

.

Μια δίαιτα που υπόσχεται ορατά αποτελέσματα μέχρι τον Αύγουστο!

Αυτές Είναι οι πιο Ρομαντικές Κρουαζιέρες του 2019!

.

Αυτές οι κρουαζιέρες θα σας χαλαρώσουν απίστευτα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

παπούτσια
3 Κόλπα για να μην σας Χτυπήσουν Ποτέ Ξανά τα Καινούργια Παπούτσια σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φοιτητικό Σπίτι: Διακόσμηση με Χαμηλό Budget
More in LIVING +, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
παπούτσια
3 Κόλπα για να μην σας Χτυπήσουν Ποτέ Ξανά τα Καινούργια Παπούτσια σας!

Αυτά τα κόλπα είναι πολύ αποτελεσματικά για να μην σας χτυπήσουν ξανά τα παπούτσια σας.

Close