Τα 9+1 Ιδιοφυή Αντικείμενα Οργάνωσης που θα Βρείτε στο Amazon!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τα 9+1 Ιδιοφυή Αντικείμενα Οργάνωσης που θα Βρείτε στο Amazon!

Προσοχή! Θα θέλετε να τα αγοράσετε όλα.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα μαγικό μέρος που με το πάτημα ενός κουμπιού, θα κάνει το σπίτι σας να δείχνει σούπερ οργανωμένο; Ε λοιπόν υπάρχει και λέγεται Amazon. Φυσικά και θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα για να τα αποκτήσετε και γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δείξουμε ποια είναι αυτά τα αντικείμενα που θα βάλουν σε τάξη το σπίτι σας.

Step Basket Αν το σπίτι σας έχει εσωτερικές σκάλες τότε μερικά τέτοια καλάθια θα το βάλουν σίγουρα σε τάξη ιδίως αν έχετε παιδιά. Το κόστος του καλαθιού είναι στα 30 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αυτά τα καλάθια για τις σκάλες είναι πάρα πολύ χρήσιμα.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Θήκη αποθήκευσης για το κρεβάτι Δεν χρειάζεστε ούτε κομοδίνο αν έχετε αυτή τη θήκη που εφαρμόζει στο πλάι του κρεβατιού σας. Το κόστος της είναι στα 10 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αυτή η θήκη αποθήκευσης μπορεί να σας γλιτώσει και από το κομοδίνο. Είναι ιδανική αν δεν έχετε πολύ χώρο στο υπνοδωμάτιο.

Κρεμάστρα για γραβάτες Αν γενικά φοράτε πολλές γραβάτες τότε μια κρεμάστρα που θα τις βάλει όλες σε τάξη είναι απαραίτητη. Θα σας κοστίσει μόνο 14 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε εδώ.

Μια κρεμάστρα που θα βάλει σε τάξη όλες τις γραβάτες σας.

Απίστευτα Tips για Τέλεια Οργάνωση σε Κάθε Σημείο του Σπιτιού

Stand για το τσάι σας Αν σας αρέσει πολύ το τσάι και έχετε πολλές γεύσεις κάπου πεταμένες στα ντουλάπια και τα συρτάρια σας μπορείτε απλά να πάρετε αυτό το αντικείμενο που θα βάλει το τσάι σας σε τάξη. Το κόστος του είναι στα 23 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Αυτό το stand για τα φακελάκια τσαγιού θα τα βάλει σίγουρα σε τάξη.

Πολυεργαλείο για το κομοδίνο Δεν θα φορτίζετε μόνο το κινητο και το ipad σας σε αυτό το αντικείμενο. Θα μπορείτε παράληλα να ακουμπάτε τα γυαλιά, το ρολόι, το πορτοφόλι και το ημερολόγιό σας. Κοστίζει 56 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Είναι και όμορφο και πολύ χρήσιμο!

Οργάνωση Κουζίνας: 10 Τρόποι για να Κάνετε τη Ζωή σας πιο Εύκολη

Για την αποθήκευση της σκούπας και της σφουγγαρίστρας Για να μην πετάτε τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες σας εδώ και εκεί μπορείτε να αγοράσετε αυτό το εργαλείο που μπορεί να μπει σε οποίοδήποτε τοιχάκι της βεράντας σας. Κοστίζει 9 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Το χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη σκούπες και σφουγγαρίστρες.

Για την αποθήκευση των τσαντών Αυτό το σούπερ λειτουργικό αντικείμενο μπαίνει σε οποιαδήποτε πόρτα και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση τσαντών και πορτοφολιών. Κοστίζει 8 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το τέλειο αντικείμενο για να αποθηκεύετε τις τσάντες σας.

Οργάνωση Σπιτιού: Δείτε τα Tips Αποθήκευσης που Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

Ράφι αποθήκευσης Αυτό το μικρό λευκό ραφάκι είναι ιδανικό για το μπάνιο. Αντί να ακουμπάτε στο πάτωμα τις συσκευές σας μπορείτε να τις ακουμπάτε πάνω σε αυτό το ραφάκι και να τις φορτίζετε ταυτόχρονα. Κοστίζει 10 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αυτό το λευκό ραφάκι είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο.

Για την αποθήκευση της οδοντόβουρτσας Για να είναι τέλεια προστατευμένες οι οδοντόβουρτσές σας μπορείτε να αγοράσετε αυτό το τέλειο αντικείμεο που θα τις βάλει σε απόλυτη τάξη. Κοστίζει 8 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Έτσι οι οδοντόβουρτσές σας δεν θα σκονίζονται και δεν θα γεμίζουν μικρόβια.

7 Συμβουλές για την Απόλυτη Οργάνωση στο Υπνοδωμάτιο

Για την οργάνωση των μποτών χρειάζεστε σίγουρα αυτό το μικρό αλλά χρήσιμο αντικείμενο που θα τις βοηθήσει να μην χάσουν και το σχήμα τους. Βρείτε το εδώ με 13 ευρώ.

Για να είναι οι μπότες σας σε τάξη και να μην χάνουν τη φόρμα τους.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Μπορείτε να Αγοράσετε από το Amazon με Λιγότερο από 1 Ευρώ! 

.

Είναι όλα από το Amazon και κοστίζουν λιγότερο από 1 ευρώ.

Οργάνωση: Αυτά τα Tips θα Μεταμορφώσουν τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας

.

Βάλτε τέλος στην ακαταστασία των ντουλαπιών της κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς να Διπλώσετε τις Μπλούζες σας σε Λιγότερο από 2 Δευτερόλεπτα (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανοίξτε το Χρώμα των Μαλλιών σας με 2 Υλικά που Έχετε στο Σπίτι σας