Συμβίωση σε Πολύ Μικρό Σπίτι; 7 Tips που θα σας Σώσουν τη Ζωή (και τη Σχέση)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Συμβίωση σε Πολύ Μικρό Σπίτι; 7 Tips που θα σας Σώσουν τη Ζωή (και τη Σχέση)

Αρκετοί από εσάς ενδέχεται να ζείτε σε πολύ μικρό σπίτι. Τα μικρά σπίτια έχουν μερικά προνόμια, όπως για παράδειγμα το καθάρισμα, που γίνεται πολύ πιο εύκολα απ ‘ότι σ’ ένα μεγάλο σπίτι. Τι γίνεται όμως αν δεν ζείτε μόνοι σας, αλλά με τον σύντροφό σας ή ακόμα και τον… σκύλο σας (ταυτόχρονα);

Σίγουρα δεν είναι εύκολο και χρειάζεται αρκετή υπομονή, συγκαταβατικότητα και συγχώρεση, αλλά ένα είναι σίγουρο: υπάρχουν αρκετά πράγματα που περνάνε από το χέρι σας και μπορούν να κάνουν τη διαμονή και τη συγκατοίκηση πολύ πιο εύκολη. Εμείς, σας παρουσιάζουμε μερικά tips που είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν χρήσιμα!

Με Αυτόν τον Τρόπο θα Ετοιμάσετε το Σπίτι για τους Καλεσμένους σας σε 5 Λεπτά

Μην αφήνετε πράγματα στα κουτιά Ένα καλό παράδειγμα είναι τα κουτιά των παπουτσιών. Πετάξτε τα! Οτιδήποτε μπαίνει στο σπίτι σας, βγάλτε το από τη συσκευασία ή ξετυλίξτε το και βάλτε το στη θέση του.

Οτιδήποτε μπαίνει στο σπίτι σας, βάλτε το στη θέση του.

Υιοθετήστε την πολιτική «ένα μέσα, ένα έξω» Σκεφτείτε ποια ρούχα, καλλυντικά ή αντικείμενα δεν χρειάζεστε και κάθε φορά που αγοράζετε κάτι καινούργιο, απομακρύνετε κάτι παλιό. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχετε ληγμένα προϊόντα , ρούχα που δεν φοράτε ή σκεύη που δεν χρησιμοποιείτε.

Επιλέξτε έπιπλα με πολλές χρήσεις Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχετε πολυχρηστικά έπιπλα. Οι καναπέδες – κρεβάτια είναι ιδανικά και τα οθωμανικά σκαμπό μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τραπεζάκια και για να αποθηκεύσετε πράγματα.

Δημιουργήστε ξεχωριστούς χώρους Όταν δεν έχετε το προσωπικό σας δωμάτιο μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να απομονωθείτε και πως χάνετε τον έλεγχο. Για να το αντισταθμίσετε, διατηρήστε ξεχωριστές ντουλάπες και ξεχωριστά ράφια στο μπάνιο.

5 «Κακές» Συνήθειες του Σπιτιού που Αποδεικνύουν πως Είστε πιο Έξυπνοι

Βρείτε τις τηλεοπτικές σειρές ή εκπομπές που αρέσουν  και στους δύο  Κατά πάσα πιθανότητα έχετε μόνο μια τηλεόραση και γι αυτό θα βοηθήσει πολύ να εντοπίσετε ποια είναι τα πράγματα που σας αρέσει να βλέπετε μαζί. Αν έχετε μεγάλες διαφορές στις προτιμήσεις σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα online.

Θα βοηθήσει πολύ να εντοπίσετε ποια είναι τα πράγματα που σας αρέσει να βλέπετε μαζί.

Απομονωθείτε για να μιλήσετε στο τηλέφωνο Το να πρέπει να ακούς κάποιον να μιλάει στον τηλέφωνο επειδή δεν έχεις πουθενά αλλού να πας είναι αρκετά περιοριστικό. Βρείτε χρόνο να κάνετε τα τηλεφωνήματά σας όταν λείπει ο σύντροφός σας από το σπίτι (και ζητήστε του να κάνει το ίδιο).

Δείξτε ανοχή και κατανόηση Είναι εύκολο να εκνευρίζεστε ό ένας με τον άλλο όταν είστε τόσο κοντά. Οτιδήποτε σας ενοχλεί μεγεθύνεται. Χρειάζεται υπομονή και χρειάζεται να προσπερνάτε αρκετά πράγματα. Μην κάνετε τον άλλο να νιώθει άσχημα και δείξτε διάθεση για συνεννόηση.

Δείξτε ανοχή και κατανόηση!

Αν κάνετε όλα τα παραπάνω, είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να απολαύσετε μια υπέροχη συγκατοίκηση!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Ερωτήσεις που Μπορούν να Απαντήσουν όλα τα Ζευγάρια που Καταφέρνουν να Είναι Μαζί Καιρό

.

Αν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε ξέρετε ότι έχετε βρει τον κατάλληλο σύντροφο!

Νέα Έρευνα: Σώστε τον Γάμο σας Κάνοντας Αυτή την Αλλαγή στο Σπίτι σας!

.

Ένας γάμος μπορεί να σωθεί ή να καταστραφεί αν δεν δωθεί η σωστή προσοχή στη διακόσμηση του σπιτιού.

Ένα Διαμέρισμα 40 τμ που θα σας Δώσει Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Δικό σας!

.

Βρίσκεται στη Μόσχα και μπορεί να σας βοηθήσει να διακοσμήσετε το δικό σας μικροσκοπικό διαμέρισμα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαρρήκτες
25 Πρώην Διαρρήκτες Αποκαλύπτουν τι Αφήνει το Σπίτι σας Εκτεθειμένο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

εξοικονόμηση νερού
Οι Καλύτερες Ιδέες για Εξοικονόμηση Νερού Μέσα στο Σπίτι