«Σταμάτησα να Δουλεύω στα 30 Έχοντας Αποταμιεύσει 1.25 Εκατ. Δολάρια – Αυτές οι 3 Στρατηγικές Ήταν το Κλειδί»

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

«Σταμάτησα να Δουλεύω στα 30 Έχοντας Αποταμιεύσει 1.25 Εκατ. Δολάρια – Αυτές οι 3 Στρατηγικές Ήταν το Κλειδί»

Για πολλούς, το να χτίσουν ένα δίκτυο αξίας πάνω από 1 εκατ. δολάρια μοιάζει με έναν φιλόδοξο στόχο ζωής. Για τον Grant Sabatier όμως, ήταν κάτι που ήθελε να το πετύχει πριν γίνει 30 – και τα κατάφερε. Μέσα σε 5 χρόνια ο Sabatier αποταμίευσε 1.25 εκατ. δολάρια - αρκετά ώστε να σταματήσει να δουλεύει νωρίς.

Κουίζ: Ξοδεύετε Έξυπνα τα Χρήματα σας ή Κάνετε Περιττές Σπατάλες;

«Με ρωτάνε πολλοί πώς τα κατάφερα και πώς μπορεί και κάποιος άλλος να τα καταφέρει, οπότε αποφάσισα να φτιάξω ένα περίγραμμα των μεταβλητών και των σεναρίων που επηρεάζουν το πόσο γρήγορα κάποιος, ανάλογα με το εισόδημά του, μπορεί να αποταμιεύσει 1 εκατομμύριο» γράφει σε ένα άρθρο του στο Business Insider. Παρακάτω, λοιπόν, βρίσκονται τα μαθήματα που συγκεντρώσαμε από την εμπειρία του ώστε να επιταχύνετε τους αποταμιευτικούς σας στόχους και να γίνετε εκατομμυριούχοι σε μερικά χρόνια και όχι σε μερικές δεκαετίες.

4 Στόχοι που Πρέπει να Βάλετε τη Νέα Χρονιά για να Εξοικονομήσετε Χρήματα

Να γνωρίζετε τα στατιστικά των οικονομικών σας Ο Sabatier λέει πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς που στέκεστε στις παρακάτω κατηγορίες, ώστε να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό χρονικό πλάνο αποταμίευσης όπως έκανε και ο ίδιος: 1. Εισόδημα, 2.Έξοδα, 3. Αποταμιεύσεις, 4. Ταχύτητα αποταμίευσης, 5. Ρυθμός ανάπτυξης επενδύσεων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς που στέκεστε.

Μη φοβάστε να επενδύσετε Η επένδυση των χρημάτων σας είναι το κλειδί αν θέλετε να επιταχύνετε σημαντικά την αποταμίευσή σας. «Παρόλο που είμαι οπαδός των index funds και προτείνω στους περισσότερους ανθρώπους να επενδύουν μακροπρόθεσμα χρησιμοποιώντας τα index funds, μεταξύ του 2010 και του 2015, επένδυσα και σε ανεξάρτητες επιχειρήσεις στις οποίες πίστευα, όπως την Amazon, που αποδείχτηκε πως με τον χρόνο απέκτησαν πολύ μεγάλη αξία» γράφει. Αν είστε νέοι στις επενδύσεις, προτείνει να επενδύετε λιγότερο από το 10% σε ανεξάρτητες αγορές.

Η επένδυση των χρημάτων σας είναι το κλειδί αν θέλετε να επιταχύνετε σημαντικά την αποταμίευσή σας.

3 Πράγματα που Πρέπει να Εγκαταλείψετε αν Θέλετε να Γίνετε «Εκατομμυριούχοι»!

Χτίστε πολλαπλά «ρεύματα» εισοδήματος O Sabatier παραδέχεται πως είχε ένα αρκετά μεγάλο εισόδημα – 257.000 δολάρια για να είμαστε ακριβείς – το οποίο δεν ήταν απλώς από την καθημερινή του δουλειά. Οι διάφορες «περιφερικές» πηγές εισοδήματος τον βοήθησαν να φτάσει τον στόχο του πολύ πιο γρήγορα. «Αν έχετε οποιαδήποτε ικανότητα ή δυνατότητα που προσθέτει αξία, προσπαθήστε να την αξιοποιήσετε. Κερδίστε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε και επενδύστε όσο πιο νωρίς γίνεται για να εκμεταλλευτείτε το πολύτιμο καύσιμο που λέγεται χρόνος» λέει.

ι διάφορες «περιφερικές» πηγές εισοδήματος θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τον στόχο σας πολύ πιο γρήγορα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοσμήματα και Χρήματα: Δείτε πού Μπορείτε να τα Κρύψετε Μέσα στο Σπίτι

.

Δημιουργήστε εξαιρετικές κρυψώνες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας.

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

.

Σε μια δύσκολη περιόδο για τα οικονομικά σας, χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να μη χάσετε το... λογαριασμό. Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βάλουν σε τάξη.

Οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη το 2022!

.

Να τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε χρήματα στην άκρη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διατηρείτε το νερό
Ο πιο Έξυπνος Τρόπος για να Διατηρείτε το Νερό σας Κρύο Εκτός Σπιτιού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας