Πείτε μας ποιο Μέρος του Σώματός σας Πλένετε Πρώτα στο Ντους και θα σας Πούμε Κάτι για τον Χαρακτήρα σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Πείτε μας ποιο Μέρος του Σώματός σας Πλένετε Πρώτα στο Ντους και θα σας Πούμε Κάτι για τον Χαρακτήρα σας!

Έρχεται ένα σούπερ διασκεδαστικό τεστ που θα σας αποκαλύψει πράγματα για την προσωπικότητά σας που ίσως δεν γνωρίζετε. 

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται το Mystical Raven το οποίο δημοσίευσε ένα άρθρο που λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Ανάλογα με το ποιο σημείο του σώματός σας πλένετε πρώτο με το που μπαίνετε στο μπάνιο, ισχύουν και διαφορετικά πράγματα. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! 

Στήθος Αν ξεκινάτε από το στήθος τότε είστε ένας πολύ πρακτικός και ευθύς άνθρωπος. Σας αρέσει η άνεση και δεν σας αρέσει να σας αποσπούν την προσοχή όταν είστε συγκεντρωμένοι σε κάτι. Σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι ενώ ο ιδανικός σύντροφος για σχέση είναι εκείνος που πλένει πρώτα τα μαλλιά. 

σώμα

ΤΙ σημαίνει άραγε το ότι πλένετε πρώτα το πρόσωπό σας;

Πρόσωπο Θεωρείτε πως η ζωή είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, πιστεύετε πως οι φίλοι υπάρχουν για να τους εκμεταλλεύεστε και τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Αδιαφορείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Είστε πολύ εγωιστές στο κρεβάτι και σας ενδιαφέρει μόνο να περνάτε εσείς καλά. Ο ιδανικός άνθρωπος για σχέση για εσάς είναι αυτός που πλένει πρώτα τα απόκρυφα σημεία του.

Αυτά τα Μικροσκοπικά Έντομα Ζουν στο Πρόσωπο Όλων μας!

Μασχάλες Εργάζεστε σκληρά και σας αρέσει. Είστε πολύ δημοφιλείς και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους ανθρώπους. Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς είναι εκείνος που πλένει πρώτα τους ώμους του. 

Μαλλιά Σας αρέσει να ονειροπολείτε και είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Θέλετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας και κάνετε τα πάντα γι’αυτό. Οι φίλοι σας είναι καλλιτέχνες και διανοούμενοι. Είστε εκπληκτικοί στο κρεβάτι και σας αρέσει να ευχαριστείτε τον σύντροφό σας. Σας ταιριάζει για ταίρι κάποιος ο οποίος πλένει πρώτα το στήθος ή τα απόκρυφα σημεία του.

Έτσι θα Μακρύνουν τα Μαλλιά σας Απίστευτα Γρήγορα!

σώμα

Αν με το που μπαίνετε στο ντους πλένετε πρώτα τα μαλλιά σας σας αρέσει να ονειροπολείτε και είστε καλλιτεχνικοί τύποι.

Ώμοι Ό,τι κι αν κάνετε καταλήγετε να αποτυγχάνετε. Σας αρέσει η μοναξιά σας γιατί δεν αγαπάτε τους ανθρώπους. Σας αρέσει επίσης το ποτό και ο τζόγος και βλέπετε τα χρήματα ως την απόλυτη εξουσία. Δεν είστε καθόλου καλοί στο κρεβάτι και ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι εκείνος που πλένει πρώτα τις μασχάλες του.

Απόκρυφα σημεία Είστε ντροπαλοί, δεν έχετε αυτοπεποίθηση και φίλους. Οι περισσότεροι σας βρίσκουν βαρετούς. Δεν σας αρέσει να επιμένετε και δεν έχετε καθόλου υπομονή. Στο κρεβάτι τα πάτε αρκετά καλά. Ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι εκείνος που πλένει πρώτα το πρόσωπο και τα μαλλιά. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πώς Κρεμάτε το Χαρτί Υγείας Λέει Πολλά για Εσάς!

.

Ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας.

Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

.

Μπορεί να διατείνεστε ότι τον διαλέξατε γιατί είναι άνετος, ο καναπές όμως μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας.

Αυτά Είναι τα Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε

.

Ενισχύστε την τουαλέτα σας με μερικά οικονομικά gadget που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξαφανίστε την Ακαταστασία στο Σπίτι σας με ένα Απλό Κόλπο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι 5 Ατασθαλίες που Μπορείτε να Κάνετε στη Δίαιτά σας