5 Σημαντικά Προβλήματα Κάθε Νοικοκυράς Λύνονται με μια Σακούλα Απορριμμάτων!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

5 Σημαντικά Προβλήματα Κάθε Νοικοκυράς Λύνονται με μια Σακούλα Απορριμμάτων!

Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια νοικοκυρά είναι πολλά και οι περισσότερες από εσάς μαθαίνετε να συμβιβάζεστε και να συνηθίζετε να ζείτε με αυτά. Σας έχουμε τις απαντήσεις σε 5 προβλήματα που πολλές από εσάς αντιμετωπίζετε και μπορείτε όλα να τα λύσετε με μερικές σακούλες απορριμμάτων.

Tip για όσους σιχαίνονται να αλλάζουν τη σακούλα σκουπιδιών Πολύς κόσμος σιχαίνεται να αλλάζει τη σακούλα σκουπιδιών που έχει γεμίσει με σκουπίδια και αποφάγια. Ένα έξυπνο τρικ είναι να τοποθετήσετε πολλές σακούλες στον κάδο, τη μια μέσα στην άλλη. Έτσι κάθε φορά που θα βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο, από κάτω θα υπάρχει ήδη μια καθαρή σακούλα.

Χρησιμοποιώντας τις αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα καθώς ο κάδος σας θα μυρίζει πάντα υπέροχα.

Οι αρωματικές σακούλες SANITAS σας γλιτώνουν από τις δυσάρεστες μυρωδιές των σκουπιδιών δίνοντας στον κάδο ένα διακριτικό άρωμα.

Tip για να μετακινήσετε τα ρούχα στη ντουλάπα Κοντεύει ο καιρός που θα κάνετε διάφορες ανακατατάξεις στη ντουλάπα σας. Ένα έξυπνο tip για να μεταφέρετε πολλά ρούχα μαζί ή για να γλυτώσετε χώρο στη ντουλάπα σας είναι να βάλετε όλα τα καλοκαιρινά μέσα σε μια σακούλα απορριμμάτων SANITAS. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χώρο στη ντουλάπα σας, θα κάνετε οικονομία στις σακούλες που θα χρησιμοποιούσατε για κάθε ρούχο ξεχωριστά και θα διευκολυνθείτε στη μεταφορά των ρούχων από ντουλάπα σε ντουλάπα.

Με μια σακούλα απορριμμάτων SANITAS ULTRA STRONG ομαδοποιείτε καλύτερα τα ρούχα σας, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο.

Tip για να μην σας πέφτει η σακούλα μέσα στον κάδο Πολύς κόσμος εκνευρίζεται και μόνο στην ιδέα πως θα πετάξει κάτι στον κάδο απορριμμάτων και αμέσως η σακούλα σκουπιδιών θα φύγει από τη θέση της. Ξεχάστε αυτό το πρόβλημα μια για πάντα στερεώνοντας τη σακούλα απορριμμάτων με ένα binder clip ή ένα μανταλάκι.

Με ένα binder clip η σακούλα θα μένει πάντα στη θέση της.

Οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS ULTRA STRONG είναι φτιαγμένες από πρωτοποριακό, λεπτότερο υλικό νέας τεχνολογίας, που τις κάνει ακόμη πιο ελαστικές και ανθεκτικές σε σύγκριση με τις κλασικές σακούλες SANITAS! 

Οι ULTRA STRONG σακούλες απορριμμάτων είναι ελαστικές για να χωράνε πολύ περισσότερα σκουπίδια.

Με αυτές τις σακούλες θα μπορέσετε να κάνετε οικονομία πιο εύκολα ακολουθώντας παράλληλα και το εξής tip:

Φτιάξτε στο ψυγείο σας ένα καλάθι και κολλήστε μια ετικέτα που θα αναγράφει κάτι του στιλ «Φάε με πρώτα». Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε πως ό,τι υπάρχει μέσα στο καλάθι πρέπει να φαγωθεί άμεσα αλλιώς θα πεταχτεί. Δοκιμάστε αυτό το τρικ για λίγο καιρό και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Λιγότερα σκουπίδια σημαίνει περισσότερη οικονομία.

Τέλειο τρικ για να μειώσετε τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι.

Φτιάξε ποδιά από σακούλα απορριμμάτων Η σακούλα απορριμμάτων SANITAS έχει και άλλες χρήσεις πέρα από την προφανή. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια ποδιά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε είτε για να καθαρίζετε το μπάνιο σας ή ακόμα και για να πλένετε το αυτοκίνητο. Για να φτιάξετε την ποδιά διπλώστε τη σακούλα στη μέση και κόψτε με ένα ψαλίδι τις δύο πάνω γωνίες. Ανοίξτε τη σακούλα και η ποδιά σας είναι έτοιμη!

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε ποδιά από σακούλα απορριμμάτων.

Η SANITAS έχει μια τεράστια γκάμα από σακούλες απορριμμάτων για κάθε ανάγκη. Στη SANITAS θα βρείτε μικρές, μεγάλες και γίγας σακούλες σε διάφορες αποχρώσεις, μικρές αρωματικές σακούλες για τα καλαθάκια μπάνιου, σακούλες για τον κήπο αλλά και τη σειρά Easypack με πρακτικά «χερούλια» για πιο εύκολη χρήση.

Στη SANITAS θα βρείτε σακούλες για να καλύψετε κάθε ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού!

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύσκολοι Λεκέδες στο Μπαλκόνι: Δείτε πώς θα τους Εξαφανίσετε στο Λεπτό

.

Διώξτε τους δύσκολους λεκέδες από το μπαλκόνι σας εύκολα και οικονομικά.

Με ΑΥΤΑ τα Έξυπνα Τρικς θα Καθυστερήσετε Αρκετά το Βάψιμο των Τοίχων

.

Γλιτώστε χρήματα και χρόνο από το καθάρισμα με αυτά τα tips.

Ανακαλύψαμε το Μυστικό για Πάντα Καθαρό και Μυρωδάτο Μπάνιο

.

Με αυτό το αντικείμενο το μπάνιο σας πάντα θα μυρίζει υπέροχα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ολική Καθαριότητα Κουζίνας: Τα Tips και τα Εργαλεία που θα σας Βοηθήσουν να Τελειώσετε στον Μισό Χρόνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σταματήστε να Βάζετε Αυτά τα 4 Συστατικά στις Σαλάτες σας!