Όλα τα Tips για να Κάνετε Καλή Πρώτη Εντύπωση Χρησιμοποιώντας τη Γλώσσα του Σώματος!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Όλα τα Tips για να Κάνετε Καλή Πρώτη Εντύπωση Χρησιμοποιώντας τη Γλώσσα του Σώματος!

Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική όταν θέλετε να κάνετε μια πρώτη καλή εντύπωση σε κάποιον είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. 

Δείτε όλα όσα πρέπει να προσέξετε για να εντυπωσιάσετε και να δείξετε ο πραγματικός, χαλαρός εαυτός σας.

Χαμογελάστε απαλά Όταν γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά μην αρχίσετε να χαμογελάτε αμέσως κάνοντας μεγάλες γκριμάτσες με τα χείλη σας και δίχνοντας τεράστιο ενθουσιασμό. Φροντίστε να χαμογελάτε πιο απαλά αλλά όχι βαρετά. Προσπαθήστε να βγάλετε ένα φυσικό χαμόγελο κάνοντας εξάσκηση μπροστά στον καθρέφτη. 

7 Τρόποι για να Φτιάξετε την Ψυχολογία σας Κάθε Πρωί (τα Αποτελέσματα θα Είναι Θεαματικά)

γλώσσα σώματος

Το χαλαρό και όχι επιτηδευμένο χαμόγελο είναι το πρώτο βήμα για να κερδίσετε τον απέναντί σας όποιος κι αν είναι αυτός.

Μιλάτε με πιο βαθιά φωνή Όταν είστε νευρικοί ή ενθουσιασμένοι η φωνή σας μπορεί να γίνει λίγο πιο τσιριχτή από ότι πραγματικά είναι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαμηλώστε τους τόνους. Μια πιο βαθιά φωνή δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Επιδιώξτε την οπτική επαφή Όταν μιλάτε σε κάποιον φροντίζετε να τον κοιτάτε στα μάτια έτσι ώστε να δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτά που λέει. Μην το παρακάνετε με την οπτική επαφή και φτάσετε στο σημείο να μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας γιατί αυτό μπορεί να φέρει τους άλλους σε δύσκολη θέση. 

Bαρεθήκατε να είστε το θύμα; 7 Τρόποι για να Ανακτήσετε την Αυτοπεποίθησή σας!

body language

Η οπτική επαφή είναι επίσης πολύ σημαντική.

Έχετε καλή στάση σώματος Καθίστε ή σταθείτε όρθιοι με ίσια πλάτη και αποφύγετε την καμπούρα. Η καμπούρα θα δώσει την εντύπωση ότι δεν έχετε αυτοπεποίθηση και πως δεν είστε ενθουσιασμένοι. 

Γύρετε Καθώς μιλάτε σε κάποιον γύρτε προς τη μεριά του. Αυτό δείχνει ενδιαφέρον. Από την άλλη, αν θέλετε να δείξετε ότι είστε χαλαροί χαλαρώστε προς τα πίσω. Μην το παρακάνετε, όμως, με το πλησίασμα γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι δεν ξέρετε τι θα πει «προσωπικός χώρος» αλλά και με το χαλάρωμα γιατί θα φανεί ότι δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τον άλλον. 

Οι Μυρωδιές της Ευτυχίας! Αυτές οι Μυρωδιές Μπορούν να σας Κάνουν Ευτυχισμένους

Μην κάνετε πολύ υπερβολικές χειρονομίες Μην το παρακάνετε κουνώντας υπερβολικά χέρια και πόδια γιατί θα φανεί ότι είστε νευρικοί. Χαλαρώστε και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. 

γλώσσα σώματος

Οι πολύ έντονες χειρονομίες δεν θα σας βοηθήσουν σε τίποτα. Συγκρατηθείτε.

Μην κάθεστε με σταυρωμένα πόδια ή χέρια Κάτι τέτοιο μπορεί να σας κάνει να δείχνετε απόμακροι και «κρύοι». Αφήστε -κυρίως τα χέρια σας- ελεύθερα. 

Καλό είναι γενικά να θυμάστε πως αν δεν είστε χαλαροί και δεν νιώθετε έτσι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί και στον απέναντί σας. Όταν είστε νευρικοί οι άλλοι άνθρωποι θα το αντιληφθούν και μπορεί να δείξουν κι αυτοί μια ανάλογη νευρικότητα προς εσάς. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε εντύπωση αν είστε απλά αυτοί που πραγματικά είστε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Όμορφη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!

Να τι Κάνουν οι Πετυχημένοι Άνθρωποι Κάθε Κυριακή!

.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε κάποια από αυτά τα πράγματα κάθε Κυριακή.

Τελικά τα Σεντόνια Μιλάνε και Λένε Πολλά! Τι Λένε για τον Χαρακτήρα σας;

.

Τι λένε τα σεντόνια σας για τον χαρακτήρα σας; Λένε πολλά και εμείς τα ανακαλύψαμε!

6 Μικρές Αλλαγές στο Σπίτι που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κέικ
Φτιάξτε σε Λιγότερο από 2 Λεπτά το πιο Ζουμερό Κέικ και Μάλιστα Χωρίς Ψήσιμο! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γίνετε Πρωινός Τύπος με Αυτούς τους Τρόπους